کتاب بازاریابی صنعتی و ارتباطات یکپارچه بازاریابی
معرفی کتاب بازاریابی صنعتی و ارتباطات یکپارچه بازاریابی
کتاب بازاریابی صنعتی و ارتباطات یکپارچه بازاریابی به قلم علی فلاح زاده تالیف شده است و انتشارات دیده بان قلم فرتاک آن را به چاپ رسانده است. این کتاب بهصورت تخصصی به بحثهای پیرامون بازاریابی صنعتی میپردازد و با استفاده از اصول بازاریابی و با ارائۀ مدلهای متنوع، تحلیلهای مختلفی ارائه میدهد.
درباره کتاب بازاریابی صنعتی و ارتباطات یکپارچه بازاریابی
درحال حاضر بازاریابی بهعنوان فرایند برنامهریزی، اجرا، درک، قیمتگذاری، ترفیع و توزیع ایدهها، کالاها و خدمات برای ایجاد یک مبادله که اهداف فردی و سازمانی را برآورده میسازد، تعریف شده است. این تعریف بازاریابی شامل بازاریابی فردی و سازمانی است که محصولات و یا خدمات را با توجه به نیازها و خواست مشتریان در هر بازار برای رسیدن به سود خرید و فروشنده، در نظر میگیرد. درحقیقت میتوان گفت که بازاریابی یک فرایند است که قبل از محصولات و خدمات تولید شده اتفاق میافتد و تا بعد از فروش ادامه پیدا میکند. بازاریابی با روشهای ساده و تبلیغات ممکن است برای کالاهایی که مصرفکنندگان بسیاری دارند، لازم باشد اما برای کالاهای سرمایهای یا مشتریان حقوقی که همان شرکتها هستند، کافی نیست. کالاهای سرمایهای معمولا دارای قیمتهای بسیار بالایی هستند و تامین آنها شاید فقط یک بار در طول عمر یک سازمان اتفاق بیفتد. به همین دلیل نمیتوان با یک معرفی ساده و ارائۀ یک نمونۀ معمولی، صاحبنظران را برای خرید کالا متقاعد کرد.
کتاب بازاریابی صنعتی و ارتباطات یکپارچه بازاریابی در ۴ فصل بهصورت تخصصی به بحثهای پیرامون بازاریابی صنعتی میپردازد و عناوین هر فصل به شرح زیر است:
فصل اول: بازارهای صنعتی
فصل دوم: بازاریابی صنعتی
فصل سوم: ارتباطات بازاریابی
فصل چهارم: ارتباطات یکپارچه بازاریابی
خواندن کتاب بازاریابی صنعتی و ارتباطات یکپارچه بازاریابی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به تمامی افرادی که قصد دارند در زمینۀ بازاریابی صنعتی اطلاعات بیشتری کسب کنند، پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب بازاریابی صنعتی و ارتباطات یکپارچه بازاریابی
«بررسی عملکرد اقتصادی و تجاری شرکتهای مختلف گویای این واقعیت است که شرکتهای موفق آنهایی بودهاند که به بازارها و نیازهای روبهرشد آن توجه داشتهاند و سیاست مشتریگرایی و بازارگرایی را در پیش گرفتهاند، در مقابل شرکتهای ناموفق قرار دارند که بیتوجهی آنها به بازار و نیازها و خواستههای مشتریان آینده اقتصادی و تداوم فعالیتهایشان را تحتتاثیر قرار داده و سبب از دست رفتن سهم بازار آنها شده است. بدون تردید میتوان گفت که در بازارهای بهشدت رقابتی و بههمپیوسته کنونی، یگانه شیوهای که میتوان براساس آن عملکردی موفق داشت و به سهم قابل قبولی از بازار دست یافت نگرش بازارگراست. درست در همینجاست که بازاریابی بهعنوان یکی از ابزارهای مهم و تعیینکننده مدیران برای داشتن حضور فعال و موفق در عرصه بازار نقش بارزتری یافته است.
سازمانها بایستی نگرش سنتی نسبت به تامینکنندگان که در آن تامینکنندگان بهعنوان عوامل جدا هستند به نگرش مترقی که در آن تامینکنندگان جزء تفکیکناپذیر کار و شریک واقعی هستند؛ تبدیل و در تدوین چشماندازهای بلندمدت استراتژیها و ماموریتهای سازمان از توانمندیهای بالقوه و بالفعل تامینکنندگان در طیف وسیعی استفاده کنند. اگر بهجای پرداختن به نیازها بر محصولات تاکید داشته باشیم همواره خود را در معرض خطر تغییر شرایط قرار دادهایم. این مفهوم بازاریابی است که سازمانها مجبورند این نکته را به گفته پیتر دراکر به خاطر داشته باشند که تجارت چیزی است که مشتری تعیین میکند.»
حجم
۱٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۷۳ صفحه
حجم
۱٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۷۳ صفحه