کتاب ?Who Loves Space آرتین زیلابی + دانلود نمونه رایگان

تصویر جلد کتاب ?Who Loves Space

کتاب ?Who Loves Space

معرفی کتاب ?Who Loves Space

معرفی کتاب ?Who Loves Space

کتاب الکترونیکی «عنواق وئام ور» نوشتهٔ ژیلاپی آرکین و ترجمهٔ وئام ور توسط موسسه آموزشی تالیقی ارشدان منتشر شده است. این اثر در دستهٔ داستان‌های کودکان قرار می‌گیرد و به زبان انگلیسی نوشته شده و برای گروه سنی ب و ج مناسب است. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ?Who Loves Space

این کتاب داستانی کودکانه است که در فضای قرن معاصر نوشته شده و به دغدغه‌های کودکان و نوجوانان می‌پردازد. نویسنده با انتخاب موضوعاتی که برای این گروه سنی جذاب و آموزنده هستند، تلاش کرده تا مفاهیمی مانند دوستی، همدلی و پذیرش تفاوت‌ها را در قالب داستانی ساده و قابل درک بیان کند. ترجمهٔ وئام ور نیز سعی داشته تا لحن و فضای داستان را برای مخاطب فارسی‌زبان حفظ کند. کتاب در قالب داستانی کوتاه و با زبانی کودکانه، به مسائل روزمره و چالش‌های کودکان می‌پردازد و آن‌ها را به تفکر دربارهٔ رفتارهای خود و دیگران دعوت می‌کند.

خلاصه کتاب ?Who Loves Space

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با معرفی شخصیت اصلی آغاز می‌شود؛ کودکی که با چالش‌هایی در مدرسه و خانه روبه‌رو است. او در تلاش است تا جایگاه خود را در میان دوستانش پیدا کند و با تفاوت‌های فردی کنار بیاید. در طول روایت، اتفاقاتی رخ می‌دهد که شخصیت اصلی را با مفاهیمی مانند دوستی، همکاری و احترام به دیگران آشنا می‌کند. داستان با ماجراهایی پیش می‌رود که هرکدام درسی برای شخصیت اصلی و مخاطب به همراه دارد. نویسنده با روایت این ماجراها، به اهمیت پذیرش تفاوت‌ها و ارزش دوستی اشاره می‌کند، بدون آنکه پایان داستان را به طور کامل افشا کند.

چرا باید کتاب ?Who Loves Space را خواند؟

این کتاب با پرداختن به موضوعات مهمی مانند دوستی، همدلی و پذیرش تفاوت‌ها، فرصتی برای کودکان فراهم می‌کند تا با مسائل اجتماعی و فردی خود آشنا شوند. روایت داستان به گونه‌ای است که کودکان می‌توانند خود را جای شخصیت‌ها بگذارند و از تجربه‌های آن‌ها درس بگیرند. همچنین، ترجمهٔ روان و قابل فهم باعث شده تا پیام‌های کتاب به خوبی منتقل شود.

خواندن کتاب ?Who Loves Space را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کودکان و نوجوانانی مناسب است که به داستان‌های آموزنده علاقه دارند و دوست دارند دربارهٔ دوستی، همدلی و پذیرش تفاوت‌ها بیشتر بدانند. همچنین برای والدین و مربیانی که به دنبال کتابی برای آموزش مفاهیم اجتماعی به کودکان هستند، گزینهٔ مناسبی است.

بخشی از کتاب ?Who Loves Space

«در آن روز بارانی، وقتی همهٔ بچه‌ها زیر سقف مدرسه جمع شده بودند، صدای خنده و بازی در فضا پیچیده بود. اما من گوشه‌ای ایستاده بودم و به قطره‌های باران که از پنجره پایین می‌آمدند، نگاه می‌کردم. دوستم نزدیک شد و گفت: "چرا اینجا ایستاده‌ای؟ بیا با ما بازی کن!" لبخندی زدم و آرام به جمع آن‌ها پیوستم. بازی شروع شد و کم‌کم احساس کردم دیگر تنها نیستم. هرکدام از بچه‌ها ویژگی خاصی داشتند و با هم متفاوت بودند، اما همین تفاوت‌ها بازی را جذاب‌تر می‌کرد. وقتی بازی تمام شد، فهمیدم که دوستی یعنی کنار آمدن با تفاوت‌ها و لذت بردن از لحظه‌ها. آن روز برایم معنای تازه‌ای پیدا کرد و فهمیدم که هیچ‌کس نباید به خاطر متفاوت بودن، تنها بماند.»