معرفی و دانلود کتاب استراتژی در زمان‌های حساس و بحرانی + خلاصه رایگان

آلان ویس، علی فلاح زاده
انتشارات:
سنجاق

معرفی کتاب استراتژی در زمان‌های حساس و بحرانی

"در زمانهای بحرانی و حساس چگونه تصمیم می گیرید؟ چه استراتژی را برای حل مسائل خود در زمانهای بحرانی در نظر می گیرید. اصولا وقتی هر کدام از ما در شرایط بحرانی و خطرناک و استرس زا قرار می گیریم تا حدودی احساسی عمل نموده و تصمیماتی بر پایه احساسات و تجربیات قبلی خود می گیریم. اما شاید بسیاری از از این تصمیمات و استراتژی ها ما را به حل مشکلمان نرساند و باعث گرفتاری و و مشکلات بعدی گردد. لذا اینکه بدانیم چگونه باید در این شرایط استراتژی مناسب را یافته و با استفاده از ابزار های مناسب آن را اجرا کنیم موضوع بسیار مهمی است . مخصوصا در شرایطی که امروز جهان با آن روبروست و هر روز شاهد یک اتفاق و بحران جدید هستیم. . در این کتاب با اشتباهات بزرگان هر صنعت تا حدودی آشنا می‌شویم و اینکه چرا در یک صنعت دو رقیب با یک ویژگی محصول، دو سرنوشت متفاوت پیدا نموده‌اند و چرا در بازارهای متفاوت روش‌های یکسان جوابگو نیست.

نویسنده کتاب بسیار دقیق و موشکانه و با اشاره به اتفاقات رخ دادۀ اخیر مثل همه‌گیری بیماری کووید و یا تغییرات سریع تکنولوژی و تغییر پارادایم شیف ها را با بررسی نقاط قوت و ضعف آنها بررسی نماید."

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب استراتژی در زمان‌های حساس و بحرانی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباستراتژی در زمان‌های حساس و بحرانی
عنوان دیگرچگونه ایجاد کنیم و چطور بهره‌برداری کنیم
موضوعجامعه‌شناسی، مدیریت و کسب و کار
نویسندهآلان ویس
مترجمعلی فلاح زاده
انتشاراتسنجاق
فرمت کتابEPUB
برچسبمجموعه بازاریابی

نظری برای کتاب ثبت نشده است.