کتاب پژوهش های علمی و میدانی در اصول روانشناسی اجتماعی
معرفی کتاب پژوهش های علمی و میدانی در اصول روانشناسی اجتماعی
کتاب پژوهش های علمی و میدانی در اصول روانشناسی اجتماعی نوشتۀ محبوبه مرادی است. این کتاب را انتشارات پرتا قلم منتشر کرده است.
درباره کتاب پژوهش های علمی و میدانی در اصول روانشناسی اجتماعی
روانشناسی اجتماعی برابر است با مطالعهٔ علمی و روشمند شیوهٔ فکرکردن، احساسکردن و رفتارکردن انسانها در حضور مستقیم و ضمنی دیگران؛ همچنین مطالعهٔ رفتار و افکار و احساسات انسانها وقتی به عکسالعمل دیگران که در آن زمان و مکان نیستند فکر میکنند، در حوزه روانشناسی اجتماعی قرار میگیرد. یکی از بهترین راهکارها در علوم، علم روانشناسی است؛ به این معنی که از حرکات و رفتار فرد میتوان فهمید چه در ذهن شخص میگذرد؛ همچنین تسلط به مهارتهای ارتباطی تأثیر بسیار بالایی در کسب و جذب نظرات مثبت نسبت به خود دارد. با دانستن مهارتهای ارتباطی بهواسطهٔ علم روانشناسی اجتماعی میتوانیم در یک موقعیت و جایگاه مناسب قرار بگیریم. تمام افراد بهدنبال داشتن یک زندگی بهتر و ایدئالهای خود هستند. عواملی مانند شادی، خوشبختی، رضایت از زندگی، موفقیت، سلامت روحی و روانی، ثروت، جایگاه اجتماعی مناسب و بسیاری دیگر از جمله مواردی هستند که افراد بهدنبال آن هستند. علم روانشناسی بهعنوان مؤثرترین ابزار برای رسیدن به اهداف تعیین شده است؛ برای مثال در مصاحبهٔ حضوری - استخدامی، اگر مهارتهای لازم را بدانید میتوانید موفق شود. نحوهٔ برخورد، نحوهٔ نشستن، نحوهٔ لباسپوشیدن، نحوهٔ صحبتکردن، نوع نگاه و دهها مورد دیگر در جلب نظر دیگران نقش تعیینکنندهای دارند. کتاب پژوهش های علمی و میدانی در اصول روانشناسی اجتماعی به این موضوعات پرداخته است.
خواندن کتاب پژوهش های علمی و میدانی در اصول روانشناسی اجتماعی را به چه کسانی پیشنهاد می کنیم
این کتاب به دوستداران روانشناسی عمومی پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب پژوهش های علمی و میدانی در اصول روانشناسی اجتماعی
«روانشناسی اجتماعی
روانشناسی اجتماعی به معنی استفاده از روشهای علمی «برای درک و توضیح اینکه چگونه افکار، احساسات و رفتار افراد تحتتأثیر حضور واقعی، تصوری یا ضمنی دیگر انسانها قرار میگیرد.» است. احتمالاً قبلاً متوجه شدهاید که افراد دیگر میتوانند تأثیر چشمگیری بر نحوه عملکرد و انتخابهای شما داشته باشند. در نظر بگیرید که اگر تنها بودید در مقابل اگر افراد دیگری در کنار شما بودند، چگونه ممکن بود در یک موقعیت تنشزا رفتار کنید. تصمیماتی که گیرید و رفتارهایی که از خود نشان میدهید ممکن است به افرادی که در اطراف شما هستید بستگی داشته باشد. برای مثال، زمانی که در کنار گروهی از دوستان صمیمی هستید، احتمالاً رفتار متفاوتی نسبت به گروهی از همکاران یا سرپرستان کار خواهید داشت
روانشناسی اجتماعی طیف وسیعی از موضوعات اجتماعی را در برمیگیرد، از جمله:
رفتار گروهی، ادراک اجتماعی، رهبری، رفتار غیرکلامی، مطابقت، پرخاشگری و تعصب.
توجه به این نکته مهم است که روانشناسی اجتماعی فقط به بررسی تأثیرات اجتماعی نیست. ادراک اجتماعی و تعامل اجتماعی نیز برای درک رفتار اجتماعی حیاتی است. شیوهای که ما دیگران را میبینیم و طرز فکر ما که آنها ما را میبینند میتواند نقش قدرتمندی در طیف گستردهای از اقدامات و تصمیمات داشته باشد. فقط یکلحظه به این فکر کنید که چگونه گاهی اوقات در یک محیط عمومی متفاوت از آنچه اگر در خانه بودید عمل میکنید. در خانه، ممکن است پر سروصدا و پر سروصدا باشید، درحالیکه درملأعام ممکن است بسیار مطیع و محتاط باشید چرا اینگونه هست؟ زیرا افراد اطراف ما افکار، احساسات، خلقوخوی، نگرشها و برداشتهای ما را شکل میدهند. حضور افراد دیگر میتواند در انتخابهای ما و اقداماتی که انجام میدهیم تفاوت ایجاد کند.»
حجم
۱٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۵۵ صفحه
حجم
۱٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۵۵ صفحه