کتاب پپا و مهمانی پرماجرا
معرفی کتاب پپا و مهمانی پرماجرا
کتاب پپا و مهمانی پرماجرا بهقلم نویل استلی و مارک بیکر با ترجمهٔ مهسا خسروی را نشر افق منتشر کرده است. این کتاب ماجرای حضور پپا در یک مهمانی دوستانه را روایت میکند.
درباره کتاب پپا و مهمانی پرماجرا
یازدهمین جلد از ماجراهای مجموعهٔ دنیای پپا نوشتهٔ نویل استلی و مارک بیکر، به حضور پپا در یک مهمانی دوستانه اشاره دارد. او قرار است برای اولینبار به خانهٔ دوستش زویی که یک بچهگورخر مهربان است برود و شب را با او و بقیهٔ دوستانش به صبح برساند. اما انگار قرار نیست همهچیز راحت و بیدردسر پیش برود و پپا درگیر دردسرهایی میشود. آیا این مهمانی خاطرهٔ خوشی در ذهن او میگذارد؟ داستان را بخوانید تا متوجه شوید.
خواندن کتاب پپا و مهمانی پرماجرا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان ۶ تا ۸ سال از خواندن این کتاب با همراهی والدین و معلمانشان لذت خواهند برد.
بخشی از کتاب پپا و مهمانی پرماجرا
«پیا قرار است برای اولینبار در زندگیاش شب در خانهٔ دوستش زویی بماند. زویی در را برایش باز میکند و میگوید: «به مهمانی خوش آمدی!» مامان، پیا را میبوسد و میگوید: «فردا صبح میآیم دنبالت.» ربکاخرگوشه و سوزی و امیلی قبل از پیا رسیدهاند. پیا میگوید: «من خرسیام را هم آوردهام.» زویی میمونش را دستش گرفته، ربکا هویجش را آورده، سوزی با جغدش و امیلی هم با قورباغهاش آمده. مامان زویی چراغها را خاموش میکند و میگوید: «زیاد بیدار نمانید دخترخانمها و زیاد هم سروصدا نکنید. چون بابای زویی مجبور است صبح زود بیدار شود تا بتواند بستهها را به موقع تحویل دهد.» خواهر دوقلوهای کوچولوی زویی، زوزو و زازا هم دوست دارند شب با بچهها بیدار بمانند اما زویی میگوید: «این مهمانی فقط مخصوص دختر خانمهای بزرگتر است. خواهردوقلوها باهم میزنند زیر گریه: «چه خواهرکوچولوهای بامزهای داری.»