معرفی و دانلود کتاب پپا پیگ به کتابخانه می‌رود pdf + خلاصه رایگان

داستان دوزبانه؛ فرانسه - فارسی

۳.۷(از ۳۲ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب پپا پیگ به کتابخانه می‌رود

کتاب پپا پیگ به کتابخانه می رود نوشته نویل استلی است که با ترجمه سارا تابنده برای کودکان منتشر شده است.

کتاب پپا پیگ به کتابخانه می رود یک داستان کودکانه درباره یک بچه خوک به‌نام پپا است و این کتاب به شکل دوزبانه فارسی و فرانسوی منتشر شده است. تا کودکان زبان آموز از آن بیشترین استفاده را کنند.

خواندن کتاب پپا پیگ به کتابخانه می رود را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کودکانی که زبان فرانسه می‌آموزند پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پپا پیگ به کتابخانه می‌رود و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:پپا پیگ به کتابخانه می‌رود
شابک:۹۷۸۶۲۲۷۳۸۵۰۷۶
تعداد صفحه‌ها:۱۸ صفحه
قیمت کتاب:۲۱۰۰۰ تومان

۱۳۹۹/۱۰/۰۱

این کتاب برای بچه های کوچیک مثلا ٢ ساله خیلی جذاب هست ولی برای بچه های ٨ ساله جذابیتی نداره اگه قبول دارین لایک کنین😍

ستاره
۱۴۰۵/۰۱/۲۵

خوب بود برای بچه های ۴یا۳ سال خوبه

reyhaneh
۱۴۰۴/۱۰/۲۹

به نظرم عالی بود . توصیه می کنم. از نویسندش ممنونم.

mahtaw
۱۴۰۴/۰۹/۱۷

من فکر میکنم مقداری ترجمه به فارسی این کتاب ایراد داره

شبنم قهرمانزاده
۱۴۰۴/۰۶/۲۴

میتونید کارتونش هم تینگیلیسیش هم فارسیش رو ببینید اسباب بازیه کامل خانوانش رو کامل از سرزمین هدایا در اردبیل بگیرید 💟💟💟

monfared
۱۴۰۳/۰۳/۰۷

عه الان فیلم داشت نشون می داد😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣من ۸ سالمه و واقعن خوشم آمد چه خوب که فارسی است😍😊

jasmine
۱۴۰۲/۰۶/۳۰

کتاب بانمک و جذابی هست، ولی امکان داره خیلی از بچه های بزرگ این رو دوست نداشته باشن، ولی من عاشقشم و بنظرم برای همه ی رده های سنی مناسبه، ولی برای کوچولو ها که بیشتر😊😘