کتاب تتق تتق تقونه، صدای چیه تو خونه؟ زهرا موسوی + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:نشر افق
امتیاز
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب تتق تتق تقونه، صدای چیه تو خونه؟

کتاب الکترونیکی تتق تتق تقونه، صدای چیه تو خونه؟ نوشتۀ زهرا موسوی در انتشارات افق چاپ شده است. این کتاب دربارۀ آشناکردن کودک��ن خردسال با صداهای گوناگون در محیط خانه است. از طریق اشعار شاد و تصاویر جذاب، کودکان به طور غیرمستقیم با وسایل خانه آشنا می‌شوند و ریتم و موسیقی را تجربه می‌کنند.

درباره کتاب تتق تتق تقونه، صدای چیه تو خونه؟

این کتاب بخشی از مجموعه آثار زهرا موسوی است که با الهام از متل‌های ایرانی برای کودکان خردسال نوشته شده است. در این اثر، کودکان با صداهایی مانند قل‌قل سماور، قرقر چرخ خیاطی، و دیگر صداهای خانگی آشنا می‌شوند. استفاده از زبان ساده، ریتمیک، و اشعار کوتاه باعث شده این کتاب نقش مهمی در تقویت زبان‌آموزی و توانایی‌های شنیداری کودکان داشته باشد. تصاویر جذاب کتاب نیز همراهی مؤثری برای جلب توجه کودکان و تقویت درک بصری آن‌ها فراهم می‌کند.

کتاب تتق تتق تقونه، صدای چیه تو خونه؟ برای گروه سنی خردسال طراحی شده و به دلیل ارتباط مستقیم با تجربیات روزمره کودکان، به‌راحتی مورد استقبال قرار می‌گیرد. استفاده از موسیقی و ریتم در اشعار این کتاب علاوه بر تقویت مهارت‌های زبانی، به تقویت خلاقیت و تخیل کودکان نیز کمک می‌کند. زهرا موسوی نویسنده این کتاب، با سابقه‌ای درخشان در نویسندگی برای کودکان و نوجوانان، پس از چندین سال تحقیق و پژوهش تلاش کرده است حلقه اتصال میان ادبیات کودک و دنیای شاد و پرنشاط خردسالان را بازآفرینی کند. او این کتاب را با هدف ایجاد پیوندی عمیق‌تر میان کودکان و دنیای اطرافشان نوشته است.

کتاب تتق تتق تقونه، صدای چیه تو خونه؟ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب مناسب کودکان خردسال، والدین، و مربیان کودک است که به دنبال ابزاری سرگرم‌کننده و آموزنده برای آ��نایی کودکان با محیط خانه و تقویت مهارت‌های زبانی آن‌ها هستند.

درباره زهرا موسوی

زهرا موسوی، متولد سال ۱۳۵۷ در تهران، از کودکی علاقه زیادی به نویسندگی داشت و در پانزده سالگی اولین کتاب خود را با عنوان پدر منتشر کرد. او نویسنده‌ای با آثار متعدد در حوزه کودکان و نوجوانان است که پس از یک دوره وقفه در نوشتن، به پژوهش در ادبیات کودک پرداخت. هدف او در آثارش، خلق جهانی شاد و پر از موسیقی برای کودکان است.

alizeza
۱۴۰۴/۰۴/۲۲

خیلی دوست داشتم. شما هم هر وقت کتابو خوندید نظرتونو بنویسید. این کتاب واقعا عکسش با مزه بود و خیلی هم خوب بود. محمد صدرا ۵ ساله

تحلیل جزایی جرائم بورسی در نظام کیفری ایران
فائزه باباخانی
سریال صوتی شکار هیولا (قسمت هفدهم)
ریچل کین
چگونه از ساعت مچی استفاده کنیم
کاوه یانقی
نقش اندیشکده ها در سیاست خارجی آمریکا
ابراهیم معراجی
علی و فلسفه الهی (انگلیسی)
سیدمحمدحسین طباطبایی
تربیت‌بدنی عمومی
تورج محمدزمانی
بازی سازی تاریخ
محمدرضا گیاه پور
راهنمای کامل خواندن متون انگلیسی عمومی
اقبال فرهت
درآمدی بر مبادی و مبانی سلوک از منظر قرآن و اهل بیت (ع)
حسین روحانی‌نژاد
بانوی من، قمری من
رولد دال
حماسه امام سجاد (ع)
سیدعلی خامنه ای
گل شیپوری: گزیده رباعی- دوبیتی
محمدرضا سهرابی‌نژاد
چسبیده به خاک (نجواهای بی‌ملاحضه‌ی یک ذهن پریشان)
پرویز محمدی قلایی
روزی که بابا توی جیبم بود
منیره هاشمی
هنر مناظره در مکتب جعفری، تحلیل علمی مناظرات امام صادق (ع)
سید داود م��سوی
درس های خانم شیمی دان