معرفی و دانلود کتاب می می نی تو مهدکودک دوسته با فیل و اردک pdf + خلاصه رایگان

ناصر کشاورز
انتشارات:
نشر افق

معرفی کتاب می می نی تو مهدکودک دوسته با فیل و اردک

کتاب الکترونیکی «می می نی تو مهدکودک دوسته با فیل و اردک» سرودهٔ ناصر کشاورز در نشر افق چاپ شده است.

درباره کتاب می می نی تو مهدکودک دوسته با فیل و اردک

این کتاب داستان می‌می‌نی را تعریف می‌کند که برای اولین بار به مهدکودک می‌رود و آنجا دوست‌های جدید پیدا می‌کند و آواز می‌خواند و بازی می‌کند. می می نی تو مهدکودک دوسته با فیل و اردک با شعری زیبا به همراه تصاویری جذاب و رنگارنگ در اختیار کودکان قرار دارد.

کتاب می می نی تو مهدکودک دوسته با فیل و اردک را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب مناسب کودکان است.

درباره‌ ناصر کشاورز

ناصر کشاورز ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۱ در تهران متولد شد. در پنج‌سالگی همراه خانواده راهی دامغان شد. او تحصیلات ابتدایی تا دیپلم را در دامغان گذراند در سال ۱۳۶۷ در رشته‌ صنایع در دانشگاه پذیرفته شد اما پس از یک ترم تحصیل انصراف داد و تمام‌وقت به ادبیات کودک پرداخت.

ناصر کشاورز یکی از پرکارترین شاعران کودک است که فعالیت حرفه‌ای اش را با مجله کیهان بچه‌ها آغاز کرد. او تا به حال جوایز مهمی مانند نشان ماه طلایی از جشنواره‌ی بزرگ ادبیات کودک و نوجوان را از آن خود کرده است. او دو فرزند دارد و دخترش هم موسیقیدان است.

از میان آثار او می‌توان به مجموعه‌ ۱۲ جلدی «شعرهای نی‌نی کوچولو»، مجموعه‌ ۱۲ جلدی «می‌نی‌نی و مامانش»، مجموعه‌ ۴ جلدی «دویدم و دویدم»، «کلاغ زرد»، «مسئولیت»، «آزادی»، «گنجشک و پروانه»، «سیب جان سلام» و «مرا یک دایناسور درسته قورت داده»، ۴ مجموعه‌ «تلخ و شیرین»، «رنگ‌های گمشده»، «از این طرف لطفاً فقط هیس» و «بوی نرگس» اشاره کرد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب می می نی تو مهدکودک دوسته با فیل و اردک و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:می می نی تو مهدکودک دوسته با فیل و اردک
برچسب:مجموعه ترانه‌های می‌می‌نی و مامانی، مجموعه کتاب‌های فندوق

دریا
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۱/۲۲

وای خدایا داستانای بچگیم🥺😍خیلی قشنگن کتابای میمینی🥺🥺🥺خیلی ذوق کردم وقتی اینجا دیدمشون