معرفی کتاب خشم
«خشم»مجموعه داستانهایی به قلم بِگونیا ایبارُولا و به تصویرگری علیرضا اسدی از مجموعه احساسات خود را بشناسیم است. این کتاب به کودکان کمک میکند تا هیجان خشم و مهارت مدیریت آن را بیاموزند.
در یکی از داستانهای این کتاب به نام «خرس بداخلاق» میخوانیم:
خرس راپُسو وقتی آهوهای کوچک جنگل از کنار غار او گذشتند، با غرش گفت: «نزدیک نشو که خیلی خطرناکم!»
و همهی آنها با ترس زیاد پا به فرار گذاشتند.
پدر و مادر آهوها از آنها میپرسیدند: «چرا میدوید؟»
ـ چون وقتی از نزدیکی غار خرس راپُسو میگذشتیم، نعرههای وحشتناکی کشید و گفت که نزدیک شدن به او بسیار خطرناک است.
آهوهای بزرگ به یکدیگر نگاه کردند و سرهایشان را تکان دادند، چون خیلی خوب نمیفهمیدند که چه پیش آمده.
ـ خرس راپُسو خطرناکه؟ اتفاقی باید افتاده باشد. او هیچوقت به ما حمله نکرده و همیشه غذایش را با ما تقسیم کرده است. وقتی کوچک بودیم، با او بازی میکردیم. راپسو روی زمین پیچ و تاب میخورد و ما قلقلکش میدادیم و خیلی خوشاخلاق و مهربان بود...
به خاطر همین آهوها تصمیم گرفتند جلسهای ضروری با دیگر حیوانات جنگل ترتیب دهند ببینند چه بر سر خرس بزرگ آمده است.
بقیهی حیوانات جنگل هم با نگرانی در جلسه حاضر شدند، چون خرس به بچههای آنها نیز غریده بود و همه خیلی ترسیده بودند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب خشم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | خشم |
| عنوان در زبان مبدأ | Cuentos para sentir : educar las emociones,El enfado , 2013. ©2003 |
| موضوع | داستان کودک و نوجوانان |
برزو سریزدی
مقصر بودنبگونیا ایبارولا
چگونه احترام، ادب و حرمت گذاشتن را به کودکان بیاموزیمفاطمه سادات موسوی
بخشش، آرامشی برای قلب کوچکتکارول آن مارو
کمک به کودکان برای بهبود مهارتهای ارتباطی: فعالیتهای درمانی برای معلمان، والدین و درمانگراندبورا پلامر
گفتم نه!جولیا کوک
چرا کودکان میترسند؟رضا پورحسین
بالابردن اعتماد به نفس؛ راهنمای کودک برای داشتن اعتماد به نفس (مهارتهای زندگی جلد دوازدهم)کریستین آدامز
ماه با من است (داستانهای فکری جلد ۱۰)مرتضی خسرونژاد
اولین بچهای که از ترکیدن بادکنکهایش خوشحال شد (داستانهای فکری : جلد ۱)مرتضی خسرونژاد
زمانی دور از تکنولوژی؛ راهنمای کودک برای فاصلهگرفتن از فضای مجازی و تفریح در دنیای واقعی (مهارتهای زندگی جلد هفدهم)مالی ویگانت
منم موش گرسنه میخورمت درسته: قصه، بازی، شادی (۱۰)مرتضی خسرونژاد
من که ماه بلند آسمونم چرا باید همش تنها بمونم؟ : قصه، بازی، شادی (۹)مرتضی خسرونژاد
شیوههای تربیتی قاطعانه، منطقی و متداومسوزان ابراین
میای با من دوست بشی سوار اتوبوس بشی؟ : قصه، بازی، شادی (۳)مرتضی خسرونژاد
چه چیزهایی ارزشمند هستند؛ کتابی برای شناخت ارزشهای واقعی در زندگی (مهارتهای زندگی جلد یازدهم)جان مارک فالکنهاین
عصبانیشدن همیشه بد نیستمایکلین ماندی
چیزهایی که دربارهی خودم دوست دارمتریس مورونی