کتاب من لودویگ هستم!
معرفی کتاب من لودویگ هستم!
کتاب «من لودویگ هستم!» نوشتۀ باربارا رز و ترجمۀ مهدیه متقی است و انتشارات علمی و فرهنگی آن را منتشر کرده است. من لودویگ هستم! کتابی است که کودک را تشویق میکند تا حرف بزند، احساساتش را بشناسد و برای خود هویت قائل شود؛ حتی اگر هنوز فقط ۵ سال و ۹ ماه داشته باشد.
درباره کتاب من لودویگ هستم!
کتاب من لودویگ هستم! روایتی گرم و صمیمی از دنیای یک کودک ۵ ساله است که با نگاهی سرشار از کنجکاوی، هیجان، صداقت کودکانه و گاهی هم اعتراض، زندگی روزمرهاش را برای مخاطب تعریف میکند. لودویگ هنوز به مدرسه نرفته، اما خودش را آمادهٔ ورود به دنیایی تازه میبیند. با جزئیاتی شیرین و بامزه از وسایلش میگوید—کولهای آبی با تصویر هواپیما، قمقمهای با عکس شیر و یک جامدادی پر از مدادهای رنگی که البته حالا دیگر خبری از مدادها درون آن نیست!
کتاب من لودویگ هستم! با زبان اولشخص روایت میشود و همین موضوع به کودک این امکان را میدهد که بهراحتی با شخصیت اصلی همذاتپنداری کند. لودویگ هم در حال تعریف ماجراست، هم دارد دنیای ذهنیاش را با خواننده شریک میشود؛ دنیایی که در آن دوستیها واقعیاند، نقاشیها ارزشمندند، قورباغهها اهمیت دارند و مدرسهای که هم میتواند هیجانانگیز باشد و هم گاهی ناراحتکننده.
آنچه کتاب من لودویگ هستم! را متمایز میکند، نگاه صادقانهاش به احساسات متنوع یک کودک در آستانهٔ ورود به مدرسه است. لودویگ با صدای خودش از دغدغههایش میگوید، از چیزهایی که دوست دارد و چیزهایی که دلخورش میکند. همین صمیمیت باعث میشود کتاب نهتنها برای کودکان جذاب باشد، بلکه برای والدین و مربیان هم دریچهای باشد به دنیای احساسی و فکری بچهها. تصاویر کتاب من لودویگ هستم! با سبک خاص خود، فضایی واقعی اما با طعمی خیالانگیز میسازند که مکمل خوبی برای متن شیرین و روان آن هستند.
خواندن کتاب من لودویگ هستم! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به کودکان پیش از دبستان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب من لودویگ هستم!
«من لودویگ هستم. من پنج سالم است. پنج سال و نه ماه. تا چند وقت دیگر به مدرسه میروم. یک کولهپشتی مدرسه دارم - آبی با یکعالمه هواپیما رویش، ساک ورزشی، یک قمقمهٔ آب با عکس شیر و یک جامدادی پر مدادرنگی. نخیر، اصلاً هم اینطور نیست. خب جامدادی را که هنوز دارم. ولی مدادهایش دیگر داخلش نیستند. من و دوستم ینز همهٔ مدادرنگیها را برای نقاشی هدیۀ تولد آنتونیو استفاده کردیم. ینز و آنتونیو دوستهای من هستند و الان هم مدادها خیلی کوچک شدند. ولی نقاشی خیلی بزرگ و رنگارنگ شد. یک کیک تولد زرد با یکعالمه آلبالو. کیک روی چمن قرار داشت و بالای آن هم آسمان آبی بود»