دانلود و خرید کتاب نمره مارو بده بریم سولماز خواجه وند

معرفی کتاب نمره مارو بده بریم

کتاب «نمره مارو بده بریم» نوشتۀ سولماز خواجه وند است و انتشارات علمی و فرهنگی آن را منتشر کرده است. کتاب نمرۀ ما رو بده بریم یک داستان سرگرم‌کننده و آموزنده است که کودکان را با مفاهیم تربیتی و اجتماعی آشنا می‌کند.

درباره کتاب نمره مارو بده بریم

کتاب نمرۀ ما رو بده بریم بخشی از مجموعه‌ای به نام «خونه‌ت کجاست تو باغچه» است که برای کودکان نوشته شده است. این داستان‌ها حول محور شخصیت‌های دوست‌داشتنی و بامزه‌ای به نام‌های «پیازچه» و «تربچه» می‌چرخد و از طریق ماجراهایی که این شخصیت‌ها در آن درگیر می‌شوند، مفاهیم مهمی همچون مسئولیت‌پذیری، همکاری و تلاش برای رسیدن به هدف به کودکان آموزش داده می‌شود.

داستان نمرۀ ما رو بده بریم در فضایی شاد و پویا آغاز می‌شود. شخصیت‌های پیازچه و تربچه که هم‌زمان به‌عنوان دوستان و هم‌کلاسی‌ها در داستان ظاهر می‌شوند، جذابیت ویژه‌ای دارند. این دو شخصیت نه‌تنها در حال یادگیری جدول‌ضرب هستند؛ بلکه در موقعیت‌های مختلف نیز با هم تعامل می‌کنند و از هم کمک می‌گیرند. در این داستان، تربچه و پیازچه در یک روز برفی در کنار بخاری نشسته‌اند و در حال حفظ جدول‌ضرب هستند. در این حین، بابابادمجون با گوله برف به خانه می‌آید و از آن‌ها می‌پرسد که آیا برای برف‌بازی آماده‌اندیا نه. در ادامه، به شکلی طنزآمیز و با بازی‌های کودکانه، مفاهیم مسئولیت‌پذیری، همکاری و تلاش برای رسیدن به هدف در قالبی جذاب و دوستانه به کودکان منتقل می‌شود.

خواندن کتاب نمره مارو بده بریم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به کودکان، والدین و مربیان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب نمره مارو بده بریم

«یک روز سرد زمستانی بود، برف آرام‌آرام می‌بارید و همه‌جا را سفید کرده بود. تربچه و پیازچه کنار بحاری نفتی نشسته بودند و جدول‌ضرب حفظ می‌کردند. صفر یکی، صفرتا! صفر دوتا، صفر تا! صفر سه تا، صفرتا!

بابابادمجون با یک گوله برف بزرگ دوید توی خانه و تربچه و پیازچه را نشانه گرفت و گفت: بزنم؟ بزنم؟ به کدومتون بزنم؟»