معرفی و دانلود رایگان کتاب سه پرسش

لئو تولستوی، پریسا سالارفر
انتشارات:
خانه داستان چوک

معرفی کتاب سه پرسش

«سه پرسش»داستان کوتاهی از لئو تولستوی(۱۹۱۰-۱۸۲۸)، نویسنده برجسته روس از مجموعه مطالعه در وقت اضافه است.

درباره لئو تولستوی

لئو نیکلایِویچ تولستوی ۹ سپتامبر ۱۸۲۸ در یاسنایا پالیانا متولد شد. او فعال سیاسی-اجتماعی و نویسنده روسی بود. لئو تولستوی از نویسندگان نامی تاریخ معاصر روسیه به‌شمار می‌آید. رمان جنگ و صلح و آنا کارنینا از مشهورترین آثار او در ادبیات داستانی جهان هستند که بارها مورد اقتباس‌های سینمایی قرار گرفته‌اند. همچنین رمان مرگ ایوان ایلیچ یکی از آثار مهم و فلسفی اوست که به مسئله مرگ، معنا و بحران وجودی انسان می‌پردازد و جایگاه ویژه‌ای در ادبیات مدرن دارد. تولستوی در روسیه بسیار محبوب است و سکه طلای یادبود به احترام وی ضرب شده‌است. او در زمان زنده بودنش شهرت و محبوبیتی جهانی داشت اما به سادگی زندگی می‌کرد. یکی از فعالیت‌های مهم تولستوی توجه جدی او به تعلیم و تربیت کودکان و ساختن مدارس در روستاها است.

لئو تولستوی در روز ۲۰ نوامبر ۱۹۱۰ درگذشت و در زادگاه خویش به خاک سپرده شد.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سه پرسش و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابسه پرسش

۱۳۹۸/۰۱/۲۷

خلاصه این داستان: اکنون به آدمی که در کنار توست نیکی کن☘

ــسیّدحجّتـــ
۱۳۹۷/۰۸/۲۹

همیشه دوست داشتم کتابایی که اسمشون رو برای کنکور حفظ می‌کردیم رو بخونم! ارزش خوندن داشت ولی عالی نبود...

جرج
۱۳۹۷/۰۸/۰۱

تولستوی، داستایوفسکی، چخوف مثلث روسی مورد علاقه ی من... حتما هر چی از این سه بزرگوار دیدید بدون درنگ شروع به خوندنش کنید...

sami :)
۱۳۹۹/۰۶/۱۱

نقطه مشترک تمام عقاید و دیدگاه های جهان .عالی بود

سینا پارسی
۱۳۹۹/۰۷/۱۶

تمام دارایی ما زمان حاله . نه آینده و نه گذشته. چه داستان پرمفهوم و زیبایی بود.

IZARIST
۱۳۹۹/۰۳/۲۴

کوتاه و عالی و در عین حال عمیق. در ادبیات کمتر شخصیتی مانند تولستوی هم در ادبیات رمان های طولانی و هم در داستان های کوتاه به چنین نبوغی دست یافته اند.

Reyhan
۱۳۹۷/۰۵/۲۹

جالب بود. این کتاب برای افرادی مثل من که یا در گذشته یا در آینده غرقیم خیلی خوبه... آموزنده بود

shahabbagheri

۱۳۹۷/۰۵/۳۰

قشنگ بود واقعا تکلیفم روشن شد 😊

Mina.art
۱۳۹۹/۰۸/۰۷

امروز متوجه شدم که کوتاهومختصر مفید یعنی چه....این کتاب بسیار آموزنده بود...و کتابیست‌که هر انسانی باید آن را به‌جزیره‌ ی دانایی خود ببرد....شدیدا توصیه میکنم♥️♥️😃

nc_r1983
۱۳۹۹/۰۴/۳۱

کوتاه و عالی ...(تنها یک زمان است که ارزشمند است و آن ((اکنون)) است)...خیلی عالی بود

Mohammad
۱۳۹۹/۰۹/۲۵

داستانی که واقعا تاثیر گذار بود این داستان رو خیلی من دوست داشتم دشمنی که غلام دشمنش شد و با هم صلح کردند در مورد کتاب یه حس خوبی دوستی بهم دست میده و یکی از بهترین داستان هایی بود که خواندم

Arezoo
۱۳۹۹/۰۷/۲۹

ساده و روان و پند آموز بود 👍👍مرسی

یاسر فرزان
۱۳۹۹/۰۱/۲۵

هر چند داستان ساده ای بود ، ولی پاسخ سه پرسش نیز ساده بود ، مهمترین زمان اکنون است.

بریده‌هایی از کتاب

maryam
amir1372
اِیْ اِچْ|
به یاد داشته باش: تنها یک زمان است که بسیار ارزشمند است و آن «اکنون» است.
سوفی
به یاد داشته باش: تنها یک زمان است که بسیار ارزشمند است و آن «اکنون» است. این مهمترین زمان است زیرا تنها در این زمان است که تو قدرت داری. مهمترین شخص برای تو آنست که با او هستی، زیرا کسی نمی‌داند آیا با کس دیگری مراوده‌ای خواهد داشت یا خیر و مهمترین کار انجام کار نیک است، زیرا انسان برای این کار به این دنیا فرستاده شده است».
ثنا
._.