کتاب جزیره شاتر
خواندن نظراتمعرفی کتاب جزیره شاتر
«جزیره شاتر » نوشته دنیس لهین ( -۱۹۶۵)، نویسنده و فیلمنامهنویس آمریکایی که برای داستانهای جنایی و تخیلیاش مشهور است.فیلمی از این رمان که با طنزی سیاه اتفاقات سیاسی اجتماعی آمریکا در دهه ۱۹۵۰ را روایت میکند، توسط مارتین اسکورسیزی کارگردان مشهور آمریکایی ساختهشدهاست.
در بخشی از این رمان میخوانیم:
خوابگاههای پرستارها و مستخدمهای بیمارستان چند تا از پنجرههایشان را از دست دادهبودند و آب به درونشان راه یافتهبود. بند ب به طور معجزهآسایی دستنخورده مانده بود و هیچ نشانی از آسیب در آن دیده نمیشد. هرجا را نگاه میکردی، درختی را میدیدی که یا از ریشه درآمده بود و یا شکسته و تنه بدون روکشاش همچون دشنه بیرون زدهبود. هوا باز هم سنگین بود، دلگیر و گرفته. باران همچنان نم نم میبارید. سطح ساحل پرشده بود از ماهیهای مرده. یک سفرهماهی روی زمین افتادهبود و نفس نفس میزد. بالههایش را تکان میداد و یک چشمش که باد کردهبود با غمی نهفته در ژرفای نگاهش به روی دریا خیرهمانده بود.در گوشه محوطه، مک فرسون و یکی از نگهبانها در حال برگرداندن جیپی بودند که از پهلو به زمین افتاده بود. وقتی موتور جیپ سرانجام بعد از پنجمین استارت روشن شد، مک فرسون و نگهبان با شتاب از دروازه به بیرون راندند. چند لحظه بعد تدی آنها را دید که از پشت ساختمان بیمارستان با شتاب به سوی بند ج میراند.
رایگان
ترجمه افتضاحه نسخه نشر چشمه رو بخونین
واقعا ترجمه ی افتضاحیه!!! 5تا کتاب از اپلیکیشن شما در عرض 1هفته خوندم.یکیشون ترجمه روان و قابل فهمی نداشت!!! به جای علاقه مند کردن آدم به مطالعه بدتر زده میشیم با این ترجمه ها...حیف 50 هزار تومنی که ازتون کتاب
آخه این چه ترجمه یی هستش ؟ مترجم جان شما رو فارسی کار کن !! انگلیسی رو بعدها میتونی یاد بگیری
این یه ستاره رو به خاطر ترجمه ی افتضاحش دادم اصن 4 صفحه خوندم نفهمیدم چی شد واقعا مترجم اصن به خودش زحمت نداده که یه کم کلمه ها رو پس و پیش کنه عین خارجی رو برگردونده
ترجمه افتضاح
فیلمش عالی بود از اون فیلما بود که تو ده دقیقه آخر کل ذهنیتت داغون میشه. کتابش که خیلی پیچیده است اگه خواستید بهتر متوجه بشید حتما فیلم رو ببینید.
ترجمه ش افتضاحه!تا صفحه ۳۰ خوندم و هر جمله رو یه دور برای خودم ویرایش کردم تا معنی رو بفهمم
فیلم بی نظیر، ولی ترجمه کتاب بسیار گنگ و نامفهوم هست، کاش میشد به ترجمه هیچ ستاره ای نداد
ترجمه افتضاح
❌❌❌حاوی اسپویل فیلمش خیلی جالب بود بسیار هم پایان جذابی داشت فیلم اینطور بود که ابتدا مرد داستان به عنوان یه کارآگاه به یه تیمارستان روانی فرستاده میشه به همراه همکارش و از اونها خواسته میشه مشکلی رو حل کنن در این حین