کتاب نیمه تاریک من
معرفی کتاب نیمه تاریک من
کتاب نیمه تاریک من نوشته معصومه عزیزی توسط نشر آرنا منتشر شده است. این مجموعه داستانهای کوتاه با نگاهی موشکافانه و صمیمی به زندگی روزمره، روابط خانوادگی، دغدغههای زنان و تجربههای عاطفی و اجتماعی میپردازد. داستانها در بستر واقعیتهای معاصر ایران شکل گرفتهاند و شخصیتهایی را به تصویر میکشند که هرکدام با چالشها، خاطرات و زخمهای پنهان خود دستوپنجه نرم میکنند. کتاب نیمه تاریک من با زبانی سرشار از جزئیات، لحظات تلخوشیرین، امیدها و ناامیدیها و پیچیدگیهای روابط انسانی را روایت میکند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب نیمه تاریک من
کتاب نیمه تاریک من اثر معصومه عزیزی مجموعهای از داستانهای کوتاه است که هرکدام بهتنهایی دنیایی مستقل و درعینحال مرتبط با دغدغههای مشترک انسانی را ترسیم میکنند. این کتاب با تمرکز بر زندگی زنان، خانوادهها و روابط میانفردی، به سراغ لایههای پنهان احساسات و زخمهای روحی میرود. روایتها اغلب از زاویهدید زنان شکل گرفتهاند و به موضوعاتی مانند عشق، خیانت، مادر بودن، تنهایی، خاطرات کودکی، بیماری، مهاجرت و بحرانهای هویتی میپردازند.
کتاب بهگونهای طراحی شده است که هر داستان با فضاسازی و شخصیتپردازی دقیق، مخاطب را به دل تجربههای روزمره و گاه تراژیک میبرد. کتاب نیمه تاریک من با بهرهگیری از جزئیات زندگی معاصر، تضادهای درونی شخصیتها و لحظات گذرا اما تأثیرگذار، تصویری چندوجهی از زیستن در جامعهی امروز ارائه میدهد. معصومه عزیزی در این کتاب تلاش کرده است تا با نگاهی بیواسطه و صادقانه، روایتگر دردها و امیدهای پنهان در پس چهرههای آشنا باشد.
خلاصه کتاب نیمه تاریک من
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
کتاب نیمه تاریک من مجموعهای از داستانهای کوتاه است که هرکدام به گوشهای از زندگی شخصیتهایی با گذشتهها و دغدغههای متفاوت میپردازد. داستانها اغلب با لحظاتی از زندگی روزمره آغاز میشوند، مهمانیهای شلوغ، صبحانههای خانوادگی، سفرهای کوتاه با مترو یا خاطراتی از کودکی و نوجوانی. شخصیتها با چالشهایی مثل جدایی، بیماری، مرگ عزیزان، خیانت، فقر، مهاجرت و بحرانهای هویتی روبهرو هستند. در یکی از داستانها، زنی با خاطرهی سوختگی مادرش و سالها انزوا دستوپنجه نرم میکند و در دیگری، مادری میان مسئولیتهای خانه و فرزندان و خاطرات گذشته سرگردان است.
روایتها گاه بهشکل گفتوگوهای درونی، گاه با توصیفهای تصویری و گاه با بازگشت به خاطرات تلخوشیرین پیش میروند. کتاب نیمه تاریک من با نمایش لحظات عادی و درعینحال سرنوشتساز، به لایههای پنهان احساسات و زخمهای شخصیتها نفوذ میکند و نشان میدهد که هر فرد، نیمهای تاریک و ناگفته در وجود خود دارد که گاه در سکوت و گاه در بحرانها سر برمیآورد. امید، بخشش، تلاش برای ادامهدادن و جستوجوی معنا در دل رنجها، از مضامین تکرارشونده در این مجموعه است.
چرا باید کتاب نیمه تاریک من را بخوانیم؟
کتاب نیمه تاریک من با روایت داستانهایی کوتاه و متنوع، فرصتی برای مواجهه با تجربههای زیسته و احساسات پنهان فراهم میکند. این کتاب با پرداختن به جزئیات زندگی روزمره و دغدغههای زنان و خانوادهها، تصویری واقعی و بیپرده از روابط انسانی و چالشهای عاطفی ارائه میدهد. خواندن این اثر میتواند به درک بهتر پیچیدگیهای روانی و اجتماعی افراد کمک کند و مخاطب را به تأمل دربارهی نیمههای پنهان وجود خود و دیگران وادارد؛ همچنین زبان صمیمی و فضاسازی داستانها، امکان همذاتپنداری و تجربهی عمیقتر احساسات را فراهم میکند. کتاب نیمه تاریک من برای کسانی که به روایتهای سرشار از جزئیات و شخصیتمحور علاقه دارند، تجربهای متفاوت و تأثیرگذار خواهد بود.
خواندن کتاب نیمه تاریک من را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن کتاب نیمه تاریک من به کسانی پیشنهاد میشود که به داستانهای کوتاه با محوریت روابط انسانی، دغدغههای زنان، مسائل خانوادگی و تجربههای عاطفی علاقه دارند. این اثر همچنین برای علاقهمندان به روایتهای واقعگرایانه و کسانی که بهدنبال شناخت لایههای پنهان احساسات و زخمهای روحی در زندگی روزمره هستند، مناسب است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب نیمه تاریک من و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | نیمه تاریک من |
| موضوع | داستان کوتاه، داستان ایرانی |