معرفی و دانلود کتاب دردسر بهترین دوست pdf + خلاصه رایگان

کتاب دردسر بهترین دوست

۲.۵ امتیاز(از ۲ رأی)
فرانسیس ایتانی، شهین اکبری

معرفی کتاب دردسر بهترین دوست

کتاب دردسر بهترین دوست نوشتهٔ فرانسیس ایتانی و ترجمهٔ شهین اکبری است و انتشارات آکادمی آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب دردسر بهترین دوست

هانا از بهترین دوستش، لیزی که همیشه سعی می‌کند بهتر از او باشد خسته شده است. وقتی لیزی به هانا می‌گوید که می‌تواند توپش را دورتر پرتاب کند و موفق می‌شود، طاقت هانا تمام می‌شود. هانا از دوم بودن خسته شده است، اما چیزی که متوجه نمی‌شود این است که خودش هم گاهی اوقات لیزی را به چنین احساسی می‌رساند. ... اما شاید راهی وجود داشته باشد که آن‌ها هنوز هم بتوانند همچنان بهترین دوستان یکدیگر باشند!

خواندن کتاب دردسر بهترین دوست را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای کودکان جذاب و مناسب است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دردسر بهترین دوست و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابدردسر بهترین دوست
فرمت کتابPDF

هيچا
مطمئن نیستم.
۱۴۰۳/۰۸/۰۶

داستان خوبه ولی ترجمه زیاد جالب نیست. انتشارات زعفران ترجمه‌ی بهتری از این کتاب داره که توی طاقچه بود ولی الان پیداش نمی‌کنم. فونت مناسبی هم برای متن کتاب انتخاب نشده. همیشه فونت BKoodak برای متون کودک و نوجوان توصیه...بیشتر