معرفی و دانلود کتاب پروانه ها pdf + خلاصه رایگان

ریزغولک‌‌های اهل باغ از نزدیک

۳.۰(از ۱ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب پروانه ها

کتاب پروانه ها اثری از جان وودوارد است که با ترجمه هومان فتحی لقمان می‌خوانید. این کتاب به بررسی و معرفی ریزغولک‌های اهل باغ از نزدیک می‌پردازد و مخاطبانش را با انواع و اقسام پروانه‌ها آشنا می‌کند.

پروانه ها یکی از زیباترین موجوداتی هستند که در جهان هستی می‌بینیم. خط و خال‌ها و نقش و نگاری که روی بال‌ها خود دارند، به زیبایی هرچه تمام‌تر آنان را آراسته و امکان شناسایی اهل گونه خود را برایشان فراهم کرده است.

جان وودوارد در این کتاب به معرفی انواع و اقسام این موجودت زیبا می‌پردازد. ما را با زیستگاه، بدن، حواس و غذای پروانه ها آشنا می‌کند و هر چیزی را که دوست داریم درباره این موجودات بدانیم، به ما می‌گوید: مسائلی مانند نر و ماده در پروانه، تخم گذاری، دگردیسی، دشمنان و ... آشنا می‌کند.

کتاب پروانه ها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

همه کودکانی که به مطلعه کتاب‌های علمی علاقه دارند از خواندن کتاب پروانه ها لذت می‌برند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پروانه ها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:پروانه ها
حجم فایل کتاب:۴.۲۴ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۰۰۹۵۶۸۵۱۲
تعداد صفحه‌ها:۳۳ صفحه
قیمت کتاب:۱۰۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.