کتاب خواب و خوراک
معرفی کتاب خواب و خوراک
کتاب الکترونیکی خواب و خوراک نوشتۀ غیاث الدین جزایری است و انتشارات امیرکبیر آن را منتشر کرده است. کتاب خواب و خوراک به معرفی و درمان انواع بیماریهای پوستی و داخلی با استفاده از داروهای گیاهی بومی میپردازد.
درباره کتاب خواب و خوراک
خداوند در سوره بقره آیه ۲۵۵ میفرماید: «یگانه خدای زنده تواناست که نه چرت میزند و نه میخوابد» و جز او تمام موجودات زنده حتی پیامبران دارای خواب و رؤیا هستند و به همین جهت همه میخواهند بدانند که خواب چیست؟ خواب دیدن چگونه است؟ و بالاخره تعبیرش چیست؟
در برابر این سؤالات تا کنون هزاران کتاب و مقاله نوشته شده و هرکس آن را به نوعی تفسیر کرده است، اما میتوان گفت که این کتاب اثری جامع، مفید و ساده و در عین حال مستدل است و در حقیقت به نوعی مکمل کتابهای اعجاز خوراکیها، اسرار خوراکی ها و زبان خوراکی هاست. کتاب خواب و خوراک یکی از آثار یکی از مشهورترین پزشکان طب سنتی ایران است که راههای پیشگیری و درمان انواع بیماری های پوستی و داخلی را با استفاده از داروهای گیاهی بومی در کشور تجویز می کند.
خواندن کتاب خواب و خوراک را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کسانی که به مباحث سلامت و تغذیه علاقه دارند مناسب است.
بخشی از کتاب خواب و خوراک
«برخلاف عقیده فروید خواب نه غریزه است و نه عادت، زیرا چنانچه گفتیم انسان می تواند با اراده غریزه را تغییر دهد و همچین قادر است هر عادتی را ترک کند ولی تاکنون نه کسی خواب را تغییر داده و نه توانسته است آن را ترک کند و اینجاست که باید لغت دیگری به کار بریم که از غریزه و عادت بالاتر باشد.
علی (ع) می فرماید عادت طبیعت ثانی است و چون خواب طبیعت دوم نیست قطعا طبیعت اول است و از اینجا می توانیم از این کلام معجزه آسا الهام گرفته و بگوییم خواب نه غریزه است نه عادت، بلکه طبیعت انسان و حیوان است و ما به حکم طبیعت می خوابیم.
خوردن، نفسکشیدن و خوابیدن سه رکن اساسی زندگانی هستند که سه پایه دیگر را در مقابل دارند؛ غذایی که خورده میشود باید دفع شود، نفس که فرو میرود باید برگردد و آنکس که میخوابد باید بیدار شود. این شش اصل خواب، بیداری، جذب، دفع، شهیق و زفیر که به ضروریات ششگانه معروف شدهاند درحقیقت دو عمل بیش نیستند جذب و دفع. ما خوراک و هوا و خواب را جذب میکنیم و به صورت مدفوع، زفیر و بیداری دفع مینماییم و موقعی سعادتمند و سلامت هستیم که جذب و دفع خوبی داشته باشیم و...»
حجم
۱٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۲۲۳ صفحه
حجم
۱٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۲۲۳ صفحه