معرفی و دانلود رایگان کتاب مینا

کریستین بوبن، غزال شهروان
انتشارات:
خانه داستان چوک

معرفی کتاب مینا

«مینا» داستان کوتاهی از کریستین بوبن(-۱۹۵۱)، نویسنده فرانسوی است.

زمان تقریبی مطالعه: ۹ دقیقه

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مینا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمینا
قیمت کتابرایگان
برچسبداستان فرانسوی، مجموعه مطالعه در وقت اضافه، زمان مطالعه ۵ تا ۱۰ دقیقه

بید مجنون
۱۳۹۹/۱۰/۱۳

من از این سبک داستان نویسی خیلی خوشم میاد چیزی که من از داستان فهمیدم این بود : نقاشی داشته زنیو نقاشی می کرده .زن داستان زندگیشو برای نقاش تعریف میکنه و میگه وقتی بچه بوده عروسکی به اسم مینا داشته...بیشتر

sahbanour
۱۳۹۹/۰۶/۱۷

وقتی یک فارغ التحصیل رشته ی فلسفه (جناب آقای کریستین بوبن)یک داستان کوتاه بنویسه و ما به ظاهر با یک متن مختصر مواجه شیم که جناب طاقچه خان اعظم هم تاکید کردن زمان مطالعه: ۹دقیقه... قیافه ی ما بعد از...بیشتر

Amir Reza Rashidfarokhi
۱۳۹۸/۱۲/۲۵

روایتی سورئال از زندگی، نثر زیبا و روانی دارد. حس شاعرانگی نویسنده موجب احساس خوبی می‌شود. بوبن در این سبک نثر چیره‌دست است.

Mohammad Bagheri
۱۳۹۸/۰۴/۰۸

به نظرم اومد شخصیت اصلی داستان، تو کل داستان با همه شخصیت های داستان های کودکیش همزادپنداری می کنه.

vida.fazel
۱۴۰۱/۰۸/۱۹

راستش من زیاد متوجه نشدم چی به چیه.... قبلا با قلم بوبن اشنا بودم تو کتاب دیوانه وار و فراتر از بودن.... اما با این ارتباط نگرفتم...

Masgood
۱۴۰۱/۰۲/۲۵

چیز زیادی ازش نفهمیدم اما حس خوبی داشت

نرگس
۱۳۹۶/۰۹/۱۶

تا نصفه خوندم؛ خسته کننده بود.

Fatemeh.Idealistic
۱۳۹۵/۱۰/۲۵

ممنونم طاقچه

hoda.family
۱۴۰۰/۱۰/۰۲

از بوبن قبلا کتاب خونده بودم و انتظار یک متن پیچیده رو داشتم ؛ این داستان کوتاه تر از قبلی بود؛ منتها واقعا این متن ۱۴ صفحه ای رو نتونستم به طور کامل بفهمم😑

fuzzy
۱۴۰۰/۰۶/۰۸

نثر داستان ممکنه پیچیده تر از بقیه ی داستان کوتاه هایی باشه که خوندین،اما من به شخصه این پیچیدگیو دوست دارم.احتمالا دو،سه صفحه ی اول کمی گنگه ولی بعد متوجه روایت میشین.روایت یک زن و ۴۵ سال زندگی فقط در...بیشتر

NegaraMehr
۱۳۹۹/۰۹/۱۵

اولش کمی گنگ بود و روان نبود اما پایان خوبی داشت و باعث شد دیدگاه خوبی نسبت به داستان داشته باشم.. سبک بوبن سبک خاصی‌ست و اگر اهلش نیستید بهتره سراغش نیایید.

ما ملت شهادتیم
۱۳۹۹/۰۷/۲۳

با سلام به همه دوستانی ک نظر من رو ممکن هست ببینند و طاقچه ؛ میخواستم فقط حس و حال خودم رو از این کتاب بگم شاید برای ی نفر دیگ خوب یا بد باش کتاب ولی برا من خیلی...بیشتر

Atena
۱۳۹۹/۰۵/۰۳

ترجمه ی روانی نداشت متاسفانه ،ولی درکل نوشته ای خوب بود

hsfm
۱۴۰۵/۰۳/۰۶

داستانی کوتاه و دلنشین. قبلا کتاب پی یر رو از آقای بوبن خوندم و میتونم بگم ایشون استادانه کلمات رو کنار یکدیگر می‌چینند و با کلمات گویی موسیقی خلق می‌کنند.توصیفات زیبا و تشبیهات دلچسبی به کار می‌برند، خیلی وقت ها لازم...بیشتر

mina rhi
۱۴۰۵/۰۲/۳۱

مواظب خودت باش؛ دخترکم، عشقم.

بریده‌هایی از کتاب

نون صات
شیوه‌ی توصیف، همان چیزیست که تفاوت انسان‌ها را چشم‌گیر می‌سازد؛
⊙—⊙
Amir Reza Rashidfarokhi
نمی‌توانی چیزی را تغییر دهی؛ مگر با عشق. نمی‌توانی بگویی: «خواستار عشق تو هستم.» بلکه می‌گویی: «دوستت دارم.»
Sophia
چیزهایی هست که مردم به طرق مختلف برایت تعریف می‌کنند. شیوه‌ی توصیف، همان چیزیست که تفاوت انسان‌ها را چشم‌گیر می‌سازد؛ تنها چیزی که اهمیت دارد.
Mo. Si Sakht Pour
در محیط خانواده و مدرسه به تو آموزش‌هایی می‌دهند اما مهم‌ترین چیزها را باید خودت با لکنت زبان، لغزش و به‌مرور زمان بیاموزی. چیزهایی نظیر زبونی عزمی ‌که در مقابل دژ استوار زندگی، تنها باید به خودش اتکا کند.
El Santo
Saeid
هر حضوری لطف منحصر به‌فرد خود را به‌همراه دارد؛ انتظاری برای ابراز گفتنی‌هاست
Zahra Jalilvand
چه چیزی برایمان در وجود آنان که دوستشان داریم، جذاب است؟ ما معتقدیم آنان را فقط به‌خاطر خودشان می‌خواهیم. اما دقیقاً منظور از «خودشان» چیست؟ حد و حدود آن شخص تا به کجا کشیده شده است؟ کدامین ویژگی در وجودشان بارز و چشم‌گیرتر است؟
samira
همه‌چیز را می‌شود در یک جمله گنجاند، و اگر فیلسوف بودم، اینگونه آن‌را بیان می‌کردم: «آنچه که ما را راهی داده و خواهد داد، همیشه از ما در برابر مسائل محفاظت نمی‌کند.»
Saeid
می‌خواستی آن متن را به‌طرز بدی بنویسی اما در جایی‌که با نوشتن سروکار دارد، نمی‌توانی چیزی را تغییر دهی؛ مگر با عشق.