کتاب مینا
خواندن نظراتمعرفی کتاب مینا
«مینا» داستان کوتاهی از کریستین بوبن(-۱۹۵۱)، نویسنده فرانسوی است.
زمان تقریبی مطالعه: ۹ دقیقه
رایگان
«مینا» داستان کوتاهی از کریستین بوبن(-۱۹۵۱)، نویسنده فرانسوی است.
زمان تقریبی مطالعه: ۹ دقیقه
من از این سبک داستان نویسی خیلی خوشم میاد چیزی که من از داستان فهمیدم این بود : نقاشی داشته زنیو نقاشی می کرده .زن داستان زندگیشو برای نقاش تعریف میکنه و میگه وقتی بچه بوده عروسکی به اسم مینا داشته
وقتی یک فارغ التحصیل رشته ی فلسفه (جناب آقای کریستین بوبن)یک داستان کوتاه بنویسه و ما به ظاهر با یک متن مختصر مواجه شیم که جناب طاقچه خان اعظم هم تاکید کردن زمان مطالعه: ۹دقیقه... قیافه ی ما بعد از
🎻✨️___ مطالعه نسخه الکترونیکی ___✨️🎻 داستان کوتاهی با عنوان "مینا" از کریستین بوبن🤎🦥 دروغ چرا؟! تا صفحه ی 10 به بعد نتونستم ادامه بدم. همونطور که میدونید فلسفه نیاز به توجه و تکرار بیشتری داره و به گویا به همین دلیل من اصلا
راستش من زیاد متوجه نشدم چی به چیه.... قبلا با قلم بوبن اشنا بودم تو کتاب دیوانه وار و فراتر از بودن.... اما با این ارتباط نگرفتم...
روایتی سورئال از زندگی، نثر زیبا و روانی دارد. حس شاعرانگی نویسنده موجب احساس خوبی میشود. بوبن در این سبک نثر چیرهدست است.
به نظرم اومد شخصیت اصلی داستان، تو کل داستان با همه شخصیت های داستان های کودکیش همزادپنداری می کنه.
تا نصفه خوندم؛ خسته کننده بود.
ممنونم طاقچه
چیز زیادی ازش نفهمیدم اما حس خوبی داشت
از بوبن قبلا کتاب خونده بودم و انتظار یک متن پیچیده رو داشتم ؛ این داستان کوتاه تر از قبلی بود؛ منتها واقعا این متن ۱۴ صفحه ای رو نتونستم به طور کامل بفهمم😑