کتاب تغذیه اطفال در مراقبت بالینی (جلد سوم)
معرفی کتاب تغذیه اطفال در مراقبت بالینی (جلد سوم)
کتاب تغذیه اطفال در مراقبت بالینی (جلد سوم) نوشتهٔ سوزان کونک و پاتریشیا بکر و ترجمهٔ میلاد باقری فیل آبادی، امیرحسین نظریان، شیرین گرامی، فاطمه حیدری نژاد، سیده مریم موسوی چاوشی، زینب عباسی سنجدری، مژگان حفیظی موری، زهرا نصیری اصل، علی شیخی و مهران نوری است و انتشارات حتمی آن را منتشر کرده است. این کتاب چهار جلد دارد و جلد سوم آن پیش روی شماست.
انتشارات حتمی یکی از ناشرین معتبر و نامآشنا در حوزه نشر کتابهای تخصصی علوم ورزش و پزشکی است که پس از طی مراحل پر فراز و نشیب، به این جایگاه دست یافته است.
از ابتدای فعالیت، انتشارات حتمی بهطور تخصصی در زمینه علوم ورزشی و آکادمیک به چاپ کتاب پرداخت، اما در سالهای اخیر، اقبال مردم و عموم جامعه به کتابهای ورزشی زیاد شده و اکنون ۷۰درصد از کتابهای انتشارات حتمی در زمینه تربیت بدنی در سطح عمومی، رشتههای ورزشی، فدراسیونها و … است. با توجه به نیاز جامعه بهویژه پس از شیوع ویروس کرونا، اخیراً چاپ کتابهای پزشکی و سلامت و بهویژه پزشکی در حوزه ورزش به مجموعه فعالیتهای انشارات حتمی افزوده شد.
اعتقاد مدیریت انتشارات حتمی بر این است که در زمینه علوم ورزشی باید با علم و پیشرفتهای روز همگام بود و لذا بیش از ۸۰درصد از کتابهای منتشر شده در قالب ترجمه است. تاکنون تعداد ۵۳۷ عنوان از کتابهای انتشارات حتمی در سایت خانه کتاب ثبت شده و برای ۶۹۷ مورد نیز تاکنون شابک صادر شده است.
انتشارات حتمی در مدت یک دهه فعالیت خود در حوزه نشر کشور، موفق به دریافت ۱۲ نشان برتر کشوری ازجمله ناشر نمونه کشور در سال ۱۳۹۳، برگزیده کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، برگزیده کتابهای علوم ورزشی دانشگاه تهران در سال ۱۳۹۱ و لوح تقدیر از سوی انستیتو تحقیقات تغذیهای کشور برای چاپ کتاب «راهنمای تغذیه بالینی در کووید ۱۹» شده است.
انتشارات حتمی علاوه بر تقویت زمینههای فعالیت و همکاری با نهادها و مراکز متولی ورزش و علوم ورزشی در کشور، در چشمانداز پیشروی خود، نگاهی نیز به آن سوی مرزهای کشور و حضور در عرصه بینالملل دارد.
درباره کتاب تغذیه اطفال در مراقبت بالینی (جلد سوم)
کتاب تغذیه اطفال در مراقبت های بالینی ویرایش پنجم این کتاب است که در ۲۸ فصل توسط متخصصان صاحبنام در این حیطه نگارش شده است تا به عنوان منبعی جامع برای متخصصان تغذیهای باشد که در حیطهٔ تغذیه اطفال فعالیت میکنند. بخشهای مختلف کتاب توسط متخصصان بنام حیطهٔ مورد نظر نگارش شده است و ترکیبی از تجربه، علم و بالین را پوشش میدهد.
کتاب حاضر میتواند به عنوان مرجعی برای متخصصین تغذیه است که در حیطه اطفال فعالیت میکنند تا بخشی از چالشهای پیش رو برای تجویزهای تغذیهای را پوشش دهد و کمکی برای متخصصان برای تنظیم رژیمهای اصولی در کودکان دارای نقایص خاص و دورههای مختلف باشد.
آنچه در این کتاب میخوانید:
بخش ۵: رژیم درمانی در اختلالات کودکان
فصل ۱۲: اختلالات دستگاه گوارش
فصل ۱۳: مراقبتهای ویژه
فصل ۱۴: قلب و عروق
فصل ۱۵: بیماریهای ریوی
فصل ۱۶: انکولوژی و هماتولوژی
فصل ۱۷: تغذیه در جراحی کودکان: اصول و روشها
فصل ۱۸: بیماری مزمن کلیوی
فصل ۱۹: تغذیه برای بیماران اطفال دچار سوختگی
فصل ۲۰: دیابت
خواندن کتاب تغذیه اطفال در مراقبت بالینی (جلد سوم) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خوانندگان اصلی اين کتاب عبارتاند از دانشجويان حرکت شناسی، علوم ورزشی، تندرستی، مربيگری و تربيت بدنی و دانشجويانی که در برنامههای آمادگی پيش از تدريس شرکت میکنند و به طور کل دانشجويان رشته علوم ورزشی که هدفشان يادگيری آمادگی جسمانی، توانبخشی و علم تمرين است و نيز متخصصان تندرستی.
حجم
۳٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۲۶۴ صفحه
حجم
۳٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۲۶۴ صفحه