معرفی و دانلود کتاب راز و رمزهای زیبایی پوست pdf + خلاصه رایگان

categoryدسته‌بندی:
سلامت

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب راز و رمزهای زیبایی پوست

کتاب راز و رمزهای زیبایی پوست نوشتهٔ منصور افتخاری است. انتشارات آپریس این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر از مجموعهٔ «کتاب‌های غذادرمانی» است.

درباره کتاب راز و رمزهای زیبایی پوست

کتاب راز و رمزهای زیبایی پوست، ساخت انواع کرم و لوسیون‌های زیبایی و نیز ساخت انواع رنگ موی گیایی در منزل را به ما آموزش داده است. این کتاب مطالب خود را با شرح اطلاعات اولیه درمورد پوست آغاز کرده و در ادامه به موضوعاتی مانند ساختمان پوست و انواع پنج‌گانهٔ پوست انسان پرداخته و طرز تهیهٔ کرم‌های ضد جوش صورت، ترک پا، دور چشم، ضد لک، تقویتی و کرم‌های بهداشتی و... پرداخته است؛ همچنین با مطالعهٔ این کتاب، اطلاعاتی درمورد سرطان پوست، ریزش مو، ماساژدرمانی، روش به کاربردن ماسک‌ها و... پیدا می‌کنید.

خواندن کتاب راز و رمزهای زیبایی پوست را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مطالعه درمورد پوست انسان و راه‌های مراقبت از آن پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب راز و رمزهای زیبایی پوست و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابراز و رمزهای زیبایی پوست
فرمت کتابPDF

maya
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۰۵/۰۱

این کتاب به لوسیون و ماسک‌های خانگی که بیشتر افراد از آن از آگاه هستند پرداخته و کرمهای توصیه شده در آن به هیچ‌وجه گیاهی نیست استفاده از هیدروکوتیزون که کورتون داره در کرم ضد لک اشتباه است . کرم...بیشتر

نشخوار ذهنیتصویر جلد کتاب صوتی نشخوار ذهنی
اتان کراس
چرا دختران ترسو پیشرفت نمی کنند اما دختران جسور پیشرفت می کنندتصویر جلد کتاب چرا دختران ترسو پیشرفت نمی کنند اما دختران جسور پیشرفت می کنند
کیت وایت
بهترین دارو، خود شما هستید!تصویر جلد کتاب بهترین دارو، خود شما هستید!
فردریک سالدمان
خیاطی آسان منتصویر جلد کتاب خیاطی آسان من
زهرا دهقانی
راهنمای مراقبت از نوزادتصویر جلد کتاب راهنمای مراقبت از نوزاد
مریم قبادی
آموزش انگلیسی کاربردی با روشی ساده (سطح ۲)تصویر جلد کتاب آموزش انگلیسی کاربردی با روشی ساده (سطح ۲)
محسن سعدی خسروشاهی
روان شناسی و سلامت بارداری و زایمانتصویر جلد کتاب روان شناسی و سلامت بارداری و زایمان
ناهید حسن‌نژاد مرزونی
با گفتار درمانی بهتر صحبت کنیدتصویر جلد کتاب با گفتار درمانی بهتر صحبت کنید
الکسا وستون
زنانی که جرات کردندتصویر جلد کتاب صوتی زنانی که جرات کردند
اویلین بایلنسن
مجمـوعـه داستـان کودکـانتصویر جلد کتاب صوتی مجمـوعـه داستـان کودکـان
نسرین نیکدل
فکر کردن افراطی به وقایع استرس زا و نشخوار فکریتصویر جلد کتاب فکر کردن افراطی به وقایع استرس زا و نشخوار فکری
بنت الهدی توکلی
مامایی (عمومی و تخصصی)تصویر جلد کتاب مامایی (عمومی و تخصصی)
ریحانه حمزه‌ای
مدل سازی انواع دامنتصویر جلد کتاب مدل سازی انواع دامن
صدیقه شکوفی مقیمیان
کتابچه راهنمای نوزادتصویر جلد کتاب کتابچه راهنمای نوزاد
مهدیه نیک‌نژاد خسمخی
آموزش انگلیسی کاربردی با روشی ساده (سطح ۱)تصویر جلد کتاب آموزش انگلیسی کاربردی با روشی ساده (سطح ۱)
محسن سعدی خسروشاهی
مکالمه‌ی پایه زبان انگلیسیتصویر جلد کتاب مکالمه‌ی پایه زبان انگلیسی
ریحانه نقیب واحد
فرزند اولتصویر جلد کتاب فرزند اول
اسماعیل رضائی
آموزش تدریس زبان انگلیسی به روش فونیکستصویر جلد کتاب آموزش تدریس زبان انگلیسی به روش فونیکس
الهام خورشیدطلب
یادداشت‌های مادرانه (قبل از بارداری، دوران بارداری، و بعد از بارداری)تصویر جلد کتاب یادداشت‌های مادرانه (قبل از بارداری، دوران بارداری، و بعد از بارداری)
تکتم مزدگیر روزانه