معرفی و دانلود کتاب آموزش انگلیسی کاربردی با روشی ساده (سطح ۱) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب آموزش انگلیسی کاربردی با روشی ساده (سطح ۱)subscriptionAvailable

کتاب آموزش انگلیسی کاربردی با روشی ساده (سطح ۱)

۴.۱(از ۱۵ امتیاز)
محسن سعدی خسروشاهی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب آموزش انگلیسی کاربردی با روشی ساده (سطح ۱)

کتاب الکترونیکی «آموزش انگلیسی کاربردی با روشی ساده (سطح ۱)» از محسن سعدی خسروشاهی - انتشارات راوشید. این کتاب را می‌توانید از طاقچه دریافت کنید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آموزش انگلیسی کاربردی با روشی ساده (سطح ۱) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:آموزش انگلیسی کاربردی با روشی ساده (سطح ۱)
عنوان دیگر:حاوی ۱۰۰ درس، بیش از ۵۰۰ عبارت و ۱۰۰۰ لغت پرکاربرد به همراه بسته محتوای صوتی و ترجمه فارسی
موضوع:انگلیسی

Parmis Maleki
۱۴۰۲/۰۱/۰۶

هر دو جلدش عالی

۱۴۰۵/۰۲/۲۳

خیلی خوبه 👌🏻😍 من و برادرم با این کتاب داریم کلییی توی یادگیری زبان انگلیسی جلو میوفتیم ☺️ البته چون فصل امتحاناته کمتر فرصت میکنم بخونمش

سمانه فتحی
۱۴۰۴/۱۲/۲۵

دارم خودآموز انگلیسی یاد میگیرم ،الان ۵ماهه که دارم با این کتاب پیش میرم و واقعا پیشرفت کردم ،خیلی از نویسنده کتاب که انقدر ظریف و دقیق نکات رو تدریس کرده ممنونم ،بی صبرانه منتظر جلد های بعدی هستم

۱۴۰۴/۱۰/۲۵

کتاب عالی بود نمونه اش رو مطالعه کردم ولی این چند جلد است؟؟