کتاب در بارگاه قرآن
معرفی کتاب در بارگاه قرآن
کتاب در بارگاه قرآن بهقلم مینا جیگاره را انتشارات نظری منتشر کرده است. این کتاب در راستای کمک به حافظان و علاقهمندان قرآن و بهعنوان منبع تکمیلی برای درس قرائت و درک متون تفسیری به کار رفته است.
درباره کتاب در بارگاه قرآن
کتاب حاضر که آن را در بارگاه قرآن «في رحاب القرآن» نامیده شده، جهت درس قرائت و درک متون تفسیری با ترجمه از فارسی به عربی و بالعکس تدوین شده است. از ویژگیهای این کتاب آن است که در ضمن داستانی به نام در بارگاه قرآن که مسابقهای قرآنی میان ٤٢ دانشجوی منتخب از دانشگاهها و مراکز علمی سراسر کشور را به تصویر میکشد، به برخی از مطالب مربوط به قرآن کریم مانند واژگان (مفردات)، علوم قرآنی، مسائل بهداشتی - پزشکی مستنبط از برخی آیات قرائت و ترجمهٔ متون تفسیری، معنا و تفسیر بهطور مختصر میپردازد. در این کتاب تلاش شده است که در کنار مطالب مرتبط با کلام وحی از عبارات پرکاربرد زبان عربی مانند نام رشتههای تحصیلی، خوراکیها، مکانها و آدرسها و برخی اصطلاحات فضای مجازی نیز استفاده شود تا دانشجویان و علاقهمندان به زبان قرآن کریم، علاوه بر آشنایی اولیه و مختصر با معارف کلام الهی بر اندوختههای زبانی خود نیز بیفزایند یا آن را تقویت کنند.»
خواندن کتاب در بارگاه قرآن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به مطالعهٔ کتابهای مذهبی و آشنایی با قرآن کریم از خواندن این کتاب سود خواهند برد.
بخشی از کتاب در بارگاه قرآن
«بسماللهالرحمنالرحيم
قرآن کریم، کتاب هدایت همهٔ انسانها در همهٔ اعصار است؛ پهنهٔ زمین و گسترهٔ زمان حوزهٔ نورافشانی خورشید هماره تابان قرآن کریم است. نور هدایت قرآن تاآنجاکه مرز بشریت است. میتابد و ما هي إلا ذكرى للبشر (مدثر : (۳۱) و به عصری خاص یا اقلیمی مخصوص یا نژادی ویژه اختصاص ندارد. خدای سبحان در تبیین قلمرو رسالت پیامبر اکرم صلىاللهعليهوآلهوسلم میفرماید: و ما أَرْسَلْنَاكَ إِلَّا كافة للناس (سبأ: (۲۸). بنابراین رسالت آن حضرت «جهان شمول و ابدی» و کتاب او «جهانی و جاودانه» و قوم او نیز همه افراد بشرند نه گروهی از مردم حجاز. کتابی که برای هدایت همگان تنزل یافته و از نظر وسعت حوزهٔ رهنمود، جهانشمول است. باید از دو ویژگی برخوردار باشد:
۱. به زبانی جهانی سخن بگوید.
۲. محتوایش برای همگان مفید و سودمند باشد.
آری قرآن کریم بهگونهای سخن میگوید که نه بهرهمندی از فرهنگی خاص شرط فهم آن است تا بدون آن نیل به اسرار قرآنی میسور نباشد و نه تمدن ویژهای مانع تا انسانها با داشتن آن مدنیت خاص از لطایف قرآنی محروم باشند.»
حجم
۱٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۲۹۰ صفحه
حجم
۱٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۲۹۰ صفحه