کتاب مانیفست
معرفی کتاب مانیفست
معرفی کتاب مانیفست
کتاب الکترونیکی «مانیفست: هفت قدم تا داشتن بهترین زندگی» (Manifest: 7 Steps to Living Your Best Life) نوشتهٔ روکسی نافوسی و با ترجمهٔ دنیا دهداری، مبینا جعفری و فرشته حسینی توسط نشر ترنگ منتشر شده است. این کتاب در دستهٔ خودسازی و موفقیت قرار میگیرد و به موضوعاتی مانند ابراز وجود، توسعه فردی و قانون جذب میپردازد. نویسنده تلاش میکند با ارائهٔ هفت گام مشخص، راههایی برای خلق زندگی مطلوب و تحقق آرزوها پیشنهاد دهد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب مانیفست
«مانیفست: هفت قدم تا داشتن بهترین زندگی» اثری است که در سال ۲۰۲۲ منتشر شده و به سرعت توجه علاقهمندان به حوزهٔ خودسازی و توسعه فردی را جلب کرده است. نویسنده، «روکسی نافوسی»، با تکیه بر تجربیات شخصی و کار حرفهای خود به عنوان مربی توسعه فردی، مفهومی به نام «مانیفست» یا تجلی را محور کتاب قرار داده است. او این مفهوم را ترکیبی از علم و خرد میداند و معتقد است که هر فرد میتواند با طی کردن هفت گام مشخص، زندگی دلخواه خود را خلق کند. کتاب با زبانی روایی و با مثالهای واقعی از زندگی نویسنده و مراجعانش، تلاش میکند خواننده را با فرایند شفافسازی خواستهها، غلبه بر ترس و تردید، همتراز کردن رفتار با اهداف، شکرگزاری، تبدیل حسادت به الهام و... آشنا کند. این اثر در فضایی میان روانشناسی مثبتگرا و آموزههای قانون جذب حرکت میکند و سعی دارد با تمرینها و توصیههای عملی، مخاطب را به سوی تغییر نگرش و سبک زندگی سوق دهد. «مانیفست» به ویژه برای کسانی که در مسیر خودشناسی و رشد فردی هستند یا با احساسات منفی و محدودکننده دستوپنجه نرم میکنند، میتواند الهامبخش باشد.
خلاصه کتاب مانیفست
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! در «مانیفست: هفت قدم تا داشتن بهترین زندگی»، «روکسی نافوسی» با روایت داستان زندگی خود و تجربیاتش از افسردگی، اعتیاد و بیهدفی آغاز میکند و سپس به کشف مفهوم مانیفست و تأثیر آن بر زندگیاش میپردازد. او هفت گام را به عنوان مسیر تحقق خواستهها معرفی میکند: شفافسازی دیدگاه و خواستهها، حذف ترس و تردید، همتراز کردن رفتار با اهداف، غلبه بر چالشها، شکرگزاری، تبدیل حسادت به الهام و در نهایت پذیرش و عشق به خود. هر گام با تمرینها و مثالهایی همراه است تا خواننده بتواند به صورت عملی این مراحل را در زندگی خود به کار گیرد. نویسنده تأکید میکند که تغییر نگرش، باور به لیاقت و ارزشمندی، و اقدام فعالانه، کلیدهای اصلی خلق واقعیت مطلوب هستند. کتاب با ترکیب آموزههای قانون جذب، عصبشناسی و تجربیات شخصی، راهی برای عبور از موانع ذهنی و رسیدن به زندگی رضایتبخشتر ارائه میدهد.
چرا باید کتاب مانیفست را خواند؟
این کتاب با تمرکز بر هفت گام مشخص، تلاش میکند فرایند تجلی خواستهها را از سطح تئوری به عمل نزدیک کند. «مانیفست» با مثالهای ملموس و تمرینهای کاربردی، به مخاطب کمک میکند تا موانع ذهنی و احساسی خود را شناسایی و بر آنها غلبه کند. همچنین، پیوند میان علم عصبشناسی و قانون جذب، رویکردی متفاوت به موضوع موفقیت و خودسازی ارائه میدهد. برای کسانی که به دنبال راهی برای تغییر نگرش، افزایش اعتمادبهنفس و ساختن زندگی دلخواه هستند، این کتاب میتواند نقطهٔ شروعی برای حرکت به سوی اهداف شخصی باشد.
خواندن کتاب مانیفست را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به خودسازی، توسعه فردی و قانون جذب مناسب است. همچنین افرادی که با احساسات منفی، ترس، تردید یا عزتنفس پایین مواجهاند و به دنبال راهی برای تغییر نگرش و سبک زندگی خود هستند، میتوانند از مطالب آن بهره ببرند. «مانیفست» برای کسانی که به دنبال راهکارهایی برای تحقق اهداف شخصی و عبور از موانع ذهنی هستند، توصیه میشود.
فهرست کتاب مانیفست
- مقدمه: معرفی مفهوم مانیفست و داستان شخصی نویسنده - قدم اول: دیدت را واضح کن توضیح دربارهٔ اهمیت شفافسازی خواستهها و تمرینهای تصویرسازی ذهنی برای خلق آیندهٔ مطلوب. - قدم دوم: ترس و تردید را حذف کن! بررسی نقش باورهای محدودکننده، ترسها و تردیدها در مسیر تحقق اهداف و ارائهٔ راهکارهایی برای غلبه بر آنها. - قدم سوم: رفتار خود را همتراز کن تأکید بر ضرورت هماهنگی رفتار و اقدامات روزمره با اهداف و ارزشهای شخصی. - قدم چهارم: غلبه بر چالشهای جهان هستی مواجهه با موانع و چالشهای بیرونی و درونی و حفظ انگیزه در مسیر رشد. - قدم پنجم: شکرگزار باشید اهمیت قدردانی و تمرین شکرگزاری برای افزایش فراوانی و رضایت در زندگی. - قدم ششم: حسادت را به الهام تبدیل کنید تبدیل احساس حسادت به انگیزه و الهام برای رشد فردی. - قدم هفتم: عشق به خود و پذیرش تمرین خویشتندوستی و پذیرش خود به عنوان پایهٔ اصلی موفقیت و رضایت از زندگی.
بخشی از کتاب مانیفست
«اولین قدم سفرهای مانیفستی، واضح بودن دید شماست. به زبان سادهتر بهجایی که میخواهید نمیرسید اگر ندانید به کجا بروید. پس قبل از هرچیزی باید خواستههایتان از کائنات واضح باشد. با توضیح این نکته شروع میکنم که چرا دانستن دقیق خواستهٔ شما و سپس تصور کردن آن، اینقدر برای مانیفست اهمیت دارد. وقتی اتفاقی را در ذهن میسازیم، مغز ما طوری پاسخ میدهد که انگار واقعاً آن اتفاق افتاده است. دکتر تارا سوارت، عصبپژوه، میگوید: «تصورات عملی هستند؛ زیرا بهطور شگفتانگیزی بین تجربهٔ یک اتفاق بهطور مستقیم در دنیای بیرون و تصور همان اتفاق در مغز تفاوت ناچیزی وجود دارد.» مثلاً اگر خودمان را در موقعیتی اضطرابزا تصور کنیم، مغز ما طوری پاسخ میدهد که انگار واقعاً آن موقعیت اتفاق میافتد. سیستم عصبی ما برای واکنش ستیز یا گریز آماده میشود و هورمونهای استرس کورتیزول و آدرنالین را آزاد میکند. این کار باعث میشود ضربان قلب تندتر، نفسها کوتاهتر شود و فشارخون افزایش یابد. با تصور موقعیت استرسزا در ذهن، استرس فیزیولوژیکی هم در بدن ایجاد میکنیم. از طرف دیگر، اگر خود را در محیطی آرام و آسوده تصور کنیم، مغز سیستم عصبی را برای آرام شدن تحریک و بدن را به آرامش ترغیب میکند. تصاویری که در ذهن خود میسازیم تغییری فیزیولوژیکی در بدنمان ایجاد میکنند که قدرت تأثیرگذاری بر واقعیتی که تجربه میکنیم دارند؛ بنابراین، وقتی خودمان را با چیزهایی که آرزویشان را داریم تصور میکنیم، تغییری فیزیولوژیکی ایجاد میکنیم که فرکانس ارتعاشی انرژی ما را تغییر میدهد و در نتیجه با کمک قانون جذب تعیین میکند چه چیزی را در زندگی جذب کنیم.»