معرفی کتاب مارتین لوتر کینگ؛ مبارز صلح
کتاب مارتین لوتر کینگ؛ مبارز صلح نوشتهٔ لوری کلکوون و ترجمهٔ آرزو قلی زاده است. انتشارات پرتقال این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این زندگینامه برای کودکان و نوجوانان نوشته شده است.
درباره کتاب مارتین لوتر کینگ؛ مبارز صلح
کتاب مارتین لوتر کینگ؛ مبارز صلح که با تصویرسازیهای «شارلوت اِیجر» منتشر شده، حاوی روایتی از زندگی صلحآمیز و پرتلاش «مارتین لوترکینگ جونیور» است. او از رهبران قدرتمند مبارزه برای رسیدن به حقوق مدنی سیاهپوستان بود و در این راه الهامبخش دنیا شد و ماند. او کشیش باپتیست و فعال مدنی آمریکایی بود که از سال ۱۹۵۵ تا زمان ترورش در سال ۱۹۶۸، شناختهشدهترین سخنگو و رهبر جنبش حقوق مدنی آمریکاییهای آفریقاییتبار بود. کینگ با «نافرمانی مدنی» و پرهیز از خشونت که الهامگرفته از باورهای مسیحی او و شیوهٔ مبارزهٔ مدنی مهاتما گاندی بود، توانست حقوق مدنی سیاهپوستان آمریکا را ارتقا بدهد. آشنایی کودکان و نوجوانان با این شخصیت تاریخی و جهانی، میتواند سودمندیهای بسیاری برای آنها و جمعهٔ آنها پدید آورد.
خواندن کتاب مارتین لوتر کینگ؛ مبارز صلح را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به همهٔ کودکان و نوجوانان پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب مارتین لوتر کینگ؛ مبارز صلح و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | مارتین لوتر کینگ؛ مبارز صلح |
| حجم فایل کتاب | ۲۱.۱۵ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۶۲۲۲۷۴۲۷۴۴ |
| تعداد صفحهها | ۱۲۸ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۴۵۰۰۰ تومان |

وای عالیییه من نسخه چاپییه گاندی فلورانس و .... رو دارم محشرن مرسی از نشر خوب پرتقال💜 اما نکات مثبت این کتاب بریممم: _حجمش متوسطه پس اهل کتابا و اونایی که خیلی اهل کتاب نیستن مناسبه چون به قول خودشون خسته میشن...بیشتر