کتاب مارتین لوتر کینگ؛ مبارز صلح
معرفی کتاب مارتین لوتر کینگ؛ مبارز صلح
کتاب مارتین لوتر کینگ؛ مبارز صلح نوشتهٔ لوری کلکوون و ترجمهٔ آرزو قلی زاده است. انتشارات پرتقال این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این زندگینامه برای کودکان و نوجوانان نوشته شده است.
درباره کتاب مارتین لوتر کینگ؛ مبارز صلح
کتاب مارتین لوتر کینگ؛ مبارز صلح که با تصویرسازیهای «شارلوت اِیجر» منتشر شده، حاوی روایتی از زندگی صلحآمیز و پرتلاش «مارتین لوترکینگ جونیور» است. او از رهبران قدرتمند مبارزه برای رسیدن به حقوق مدنی سیاهپوستان بود و در این راه الهامبخش دنیا شد و ماند. او کشیش باپتیست و فعال مدنی آمریکایی بود که از سال ۱۹۵۵ تا زمان ترورش در سال ۱۹۶۸، شناختهشدهترین سخنگو و رهبر جنبش حقوق مدنی آمریکاییهای آفریقاییتبار بود. کینگ با «نافرمانی مدنی» و پرهیز از خشونت که الهامگرفته از باورهای مسیحی او و شیوهٔ مبارزهٔ مدنی مهاتما گاندی بود، توانست حقوق مدنی سیاهپوستان آمریکا را ارتقا بدهد. آشنایی کودکان و نوجوانان با این شخصیت تاریخی و جهانی، میتواند سودمندیهای بسیاری برای آنها و جمعهٔ آنها پدید آورد.
خواندن کتاب مارتین لوتر کینگ؛ مبارز صلح را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به همهٔ کودکان و نوجوانان پیشنهاد میکنیم.
وای عالیییه من نسخه چاپییه گاندی فلورانس و .... رو دارم محشرن مرسی از نشر خوب پرتقال💜 اما نکات مثبت این کتاب بریممم: _حجمش متوسطه پس اهل کتابا و اونایی که خیلی اهل کتاب نیستن مناسبه چون به قول خودشون خسته میشن