کتاب چرا من این احساس را دارم؟
معرفی کتاب چرا من این احساس را دارم؟
کتاب الکترونیکی چرا من این احساس را دارم نوشتۀ شینسوکه یوشی تکه با ترجمۀ رضی هیرمندی در انتشارات افق چاپ شده است. این کتاب به بررسی احساسات مختلف کودکان و دلایل بروز آنها میپردازد.
درباره کتاب چرا من این احساس را دارم
این کتاب در قالب تصویرسازی و متن به کودکان کمک میکند تا احساسات خود را بهتر بشناسند و درک کنند. کتاب با زبانی ساده به سوالات کودکان درباره احساساتی مانند خجالت، ترس، خوشحالی و ناراحتی پاسخ میدهد. در هر بخش، موقعیتهای روزمرهای که منجر به بروز این احساسات میشوند با تصاویر نشان داده شده و توضیحاتی درباره علت این احساسات و راههای مواجهه با آنها ارائه میشود. کتاب از طریق مثالهای ملموس و تصاویر جذاب، به کودکان میآموزد که داشتن احساسات مختلف طبیعی است و چگونه میتوانند با آنها کنار بیایند. این کتاب بخشی از مجموعه کتابهای آموزشی شینسوکه یوشی تکه است که به مسائل مختلف رشد و تربیت کودکان میپردازد.
شینسوکه یوشی تکه نویسنده و تصویرگر ژاپنی است که در زمینه کتابهای آموزشی کودکان فعالیت میکند. او مجموعه کتابهای متعددی در زمینههای مختلف آموزشی برای کودکان نوشته است.
کتاب چرا من این احساس را دارم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کودکان گروه سنی ب و ج و والدین و مربیانی که میخواهند به کودکان در شناخت و مدیریت احساساتشان کمک کنند مناسب است.