دانلود و خرید کتاب روش های بهبود آموزش زهرا اسدالهی
تصویر جلد کتاب روش های بهبود آموزش

کتاب روش های بهبود آموزش

معرفی کتاب روش های بهبود آموزش

کتاب روش های بهبود آموزش نوشتهٔ زهرا اسدالهی و زهرا شاهسوند داودی است و نشر برگ و باد آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب روش های بهبود آموزش

هر یک از سازمان‌ها با توجه به اهمیت آموزش تلاش می‌کنند فرصت‌هایی را برای رشد و بالندگی اعضای خود به وجود آورند. با گسترش فناوری اطلاعات و نفوذ وسایل ارتباطی در بافت جامعه، ابزار و روش‌های آموزش نیز دچار تحول شدند. تحول این ابزارها و روش‌ها در جهتی است که هر فرد، در هر مکان و در بازهٔ زمانی که خود تعیین می‌کند، مشغول یادگیری شود.

آموزش الکترونیکی با انعطاف‌پذیری بالای خود قادر است با بهره‌گیری از روش‌های نوین آموزشی مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات، این امر را تحقق بخشد. پیشرفت و تحولات سریع علم و تکنولوژی همراه با تحولات وسیع فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی ایجاب می‌کند که نیروی انسانی شاغل در سازمان‌ها به عنوان مهم‌ترین عامل توسعهٔ یک سازمان، به منظور همگامی و همراهی با تحولات مذکور، اکتفای چندانی به آموزش‌های قبل و بدو خدمت خود نکنند و با استفاده از فرصت‌ها و شرکت در دوره‌های آموزشی بتوانند به عنوان عنصری فعال و موثر در جهت تحقق اهداف خود و سازمان، نقش لازم را ایفا کنند.

امروزه آموزش نه‌تنها در سازمان‌های آموزشی، بلکه در تمام سازمان‌هایی که به طور مستمر درصدد ارتقای کیفی و کمی علمی و حرفه‌ای خود هستند، در سطح وسیعی به کار گرفته می‌شود. برنامه‌های آموزشی وقتی موثر است که بر اساس نیازهای واقعی جامعه باشد و مخاطبان، داوطلبانه در آموزش شرکت کنند.

نوع نیازها و انتظارات شرکت‌کنندگان، عامل مهمی در تعیین اهداف آموزشی، محتوای درسی دوره‌ها، روش‌های آموزشی، نحوهٔ اجرای برنامه و همچنین نحوهٔ ارزشیابی آموزشی است.

در روش‌های آموزشی نوین و مبتنی بر خرد جمعی در واقع یک تعامل دو طرفه بین دانش‌آموزان و معلم و دانش‌آموزان با یکدیگر وجود دارد و به‌طور مداوم دامنهٔ کنجکاوی دانش آموز را توسعه می‌دهد و یاد می‌گیرد چگونه عقل خود را به کار اندازد و بدین‌ترتیب آزادانه مفاهیم و تصورات خود را بنا می‌کند.

با توجه به محدودیت زمانی در آموزش و پرورش ایران، مسئلهٔ مهم این است که معلم باید چه زمینه‌هایی را به منظور پرورش خلاقیت کودک فراهم کند؟ با توجه به این امر، به نظر می‌رسد در سیستم آموزشی، باید دست معلم به اندازهٔ کافی باز گذاشته شود. ساختار نظام آموزشی نباید معلم را محدود به ارائهٔ درس کند، بلکه باید امکانات مناسبی به منظور پرورش خلاقیت‌های کودکان ارائه شود و معلم اجازه مانور داشته باشد تا به منظور پرورش خلاقیت، از حداقل زمان، حداکثر استفاده را ببرد. در این زمینه، فعالیت‌های فوق برنامه از اهمیت بسزایی برخوردار است.

 کتاب روش های بهبود آموزش شما را با این فعالیت‌ها و روش‌ها آشنا می‌کند.

خواندن کتاب روش های بهبود آموزش را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به معلمان و کارشناسان امور تحصیلی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب روش های بهبود آموزش

«اختلال یادگیری

نارسایی های یادگیری شامل یک گروه از دشواری های یادگیری است نظیر مشکلات اساسی در گوش دادن، صحبت کردن، خواندن، نوشتن، استدلال کردن یا توانایی درک ریاضیات.

ناتوانی افراد با هوش متوسط یا بالاتر از متوسط در دست یافتن به موفقیت تحصیلی یا شغلی.

گروه های مختلف کودکان با مشکلات یادگیری

- کودکان عقب مانده ذهنی (تربیت ناپذیر، تربیت پذیر، آموزش پذیر یا مرزی)

- کودکان دارای مشکلات جسمی (ضعف بینایی، شنوایی)

- کودکان مبتلا به ضایعه مغزی (نوارمغزی برای تشخیص مشکل در امواج آلفا، بتا و گامای مغز)

- کودکان دارای اختلال یادگیری

عوامل محیطی تشدید کنندهٔ اختلالات یادگیری

- تجربه ناکامی در دوران اولیه زندگی کودک:

۱- جدایی طولانی کودک از والدین (به ویژه مادر در سن نوزادی)

۲- بیماری، ضعف و ناتوانی شدید در دوران نوزادی

۳- بی توجهی به کودک از طرف والدین، بزرگسالان و کودکان

- مشکلات رفتاری:

۱- گریه بیش ازحد معمول

۲- الگوی نامناسب خوابیدن

۳- ضعف الگوهای تغذیه‌ای

۴- ناآرامی بیش از حد

۵- بی علاقگی»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۵۷٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۱۰۴ صفحه

حجم

۵۷٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۱۰۴ صفحه

قیمت:
۲۰,۰۰۰
تومان