کتاب قصه های جیگیل خان (جلد دوم)
معرفی کتاب قصه های جیگیل خان (جلد دوم)
کتاب «قصه های جیگیل خان (جلد دوم)» نوشتۀ عباس قدیرمحسنی است و انتشارات پرتقال آن را منتشر کرده است. جا باز کنید، من بزرگ شدم جلد دوم مجموعۀ بامزۀ قصههای جیگیلخان است.
درباره کتاب قصه های جیگیل خان (جلد دوم)
جیگیلخان در کتاب جا باز کنید من بزرگ شدم، بهتازگی راهرفتن را یاد گرفته است و با اینکه دائماً به زمین میافتد خوشحال است و از آن لذت میبرد. او همچنین قرار است اولین جشن تولد زندگیاش را تجربه کند.
قصههای جیگیلخان مجموعه داستانهای مصور طنز دربارۀ نوزادی به نام جیگیلخان است. این نوزاد بامزه، باهوش و بادقت است، به تمام جزئیات توجه کرده و همانطور که دنیای اطرافش را کشف میکند، آن را مفصل توصیف میکند. عباس قدیر محسنی تلاش کرده است تا در خلال داستانهای این مجموعه و اتفاقات جذابی که در آنها میافتد به سنتها و آدابورسوم ایرانی اشاره کند. کودکان باشخصیت جیگیلخان ارتباط برقرار میکنند؛ چون شبیه خودشان است، زبانی ساده و روان دارد و از چیزهای بامزهای حرف میزند که آنها هم تجربه کردهاند. مجموعه قصههای جیگیلخان قصد ندارد که مطلبی را به بچهها آموزش دهد؛ بلکه با داستانهای خندهدار و جذابش میخواهد آنها را سرگرم کند تا از خواندن کتاب لذت ببرند. کتابهای جیگیلخان همچنین برای کودکانی بهتازگی خواندن را یاد گرفتهاند مناسب است. این مجموعه ۳ جلد دارد؛ «جلد اول: بکشید کنار من به دنیا او دم»، «جلد دوم: جا باز کنید من بزرگ شدم» و «جلد سوم: جمع کنید بروید من خیلی بزرگ شدم».
خواندن کتاب قصه های جیگیل خان (جلد دوم) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به علاقهمندان به ادبیات کودک و همچنین کودکان ۷ تا ۱۲ سال پیشنهاد میکنیم.
درباره عباس قدیرمحسنی
عباس قدیر محسنی، نویسنده و طنزپرداز، ۱۶ بهمن ۱۳۵۱ در شهر تهران متولد شد. او کار نوشتن را در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آغاز کرد. قدیر محسنی در روزنامهها و مجلاتی مثل کیهان بچهها، سلام بچهها، پوپک و بچهها گلآقا بهعنوان داستاننویس فعالیت میکرد. اکثر کارها و فعالیتهای عباس قدیر محسنی در حوزۀ ادبیات کودک و نوجوان است و آثار متعدد فانتزی برای کودکان و واقعگرایانه برای نوجوان دارد. از میان آثار او میتوان به «پسری که گم شد»، «من یک جادوگر هستم»، «مستان پرندۀ کوچک»، «قصههای غولی»، «مجموعه قصههای عهدبوق»، «توی شکم این گرگ چه خبر است»، «سرزمین دزدهای یکچشم»، «زمین روی دوش بابای من بود»، «یک آدم، یک دماغ»، «یادداشتهای یک بچه نخستین باهوش نه خیلیخیلی باهوش» و «مجموعه قصههای جیگیل خان» اشاره کرد.
بخشی از کتاب قصه های جیگیل خان (جلد دوم)
«من یکساله شدم، یکساله! خودم بهتنهایی یکساله شدم و راه افتادم. من تاتیتاتی میکنم و با کمک رخشهای تیغتیغی صدادار راه میروم. میافتم زمین و بلند میشوم و دوباره راه میروم. میخورم به درودیوار و گل و گلدان و درخت و مبل و خندقی و چرخدار و... و دوباره بلند میشوم و راه میافتم. راهرفتن خیلی لذت دارد. خیلیخیلی خیلی. فقط خوردن به همه چیز و همهکس و همهجا سخت است. اما به لذت راهرفتن میارزد.»