معرفی و دانلود کتاب عملیات احیا pdf + خلاصه رایگان

اشتراک یک‌سالهٔ بی‌نهایت با اسنپ‌پی؛ ۴ قسط ۷۸ هزار تومانی + ۵۰ هزار تومان تخفیف با کد PAYCZMG5

تصویر جلد کتاب عملیات احیاsubscriptionAvailable

کتاب عملیات احیا

روایت صعود یک مجموعه دانش‌بنیان به قله دانش و فناوری الکتروموتور

۵.۰ امتیاز(از ۱۴ رأی)
محمد حکم آبادی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب عملیات احیا

کتاب عملیات احیا نوشتهٔ محمد حکم آبادی است. انتشارات راهیار این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب عملیات احیا

کتاب عملیات احیا، صعود یک مجموعهٔ دانش‌بنیان به قلهٔ دانش و فناوری الکتروموتور را در ۲۰ فصل روایت کرده است. شرکت ماشین‌های الکتریکی «جمکو» از صنایعی است که در سال ۱۳۶۹ در شهرستان جوین با هدف عدم‌وابستگی صنایع داخلی به کشورهای خارجی در زمینهٔ تولید انواع ماشین‌های الکتریکی تأسیس و راه‌اندازی شد، ولی در ادامه به‌دلیل برخی بی‌توجهی‌ها، با مشکلات بسیاری روبه‌رو شد و در آستانهٔ تعطیلی قرار داشت. گفته شده است که امروز، این شرکت موفق به طراحی و تولید الکتروموتورها و ژنراتورهای بزرگ صنعتی با استانداردهای جهانی شده و در برخی از محصولات نیز جزو چهار - پنج شرکت تولیدکننده در جهان است.

کتاب حاضر حاوی یک مجموعه جستار است که نویسندگان گوناگونی آن‌ها را نوشته‌اند. هر جستار به یکی از موضوعات مرتبط با توضیحات یادشده پرداخته است. «خاکش هم بد است»، «استثمارِ کوچک»، «جا پای روس‌ها» و «جنس ایرانی چه‌کار می‌کند؟» چند عنوان از فصل‌های این کتاب هستند.

خواندن کتاب عملیات احیا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران مطالعه درمورد یک مجموعهٔ دانش‌بنیان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب عملیات احیا

«با انگشت روی صفحۀ گوشی‌ زدم تا فیلم پخش شود. یکی از بچه‌های خط تولید روی رینگ داغِ موتورِ سنکرون ایستاده‌ بود و کفشش دود می‌کرد. این‌پا و آن‌پا می‌کرد که پاهایش نسوزد؛ ولی دست از کار نکشید و میدان را خالی نکرد. فیلم که تمام شد، بغض گلویم را گرفت. به همکارهای بی‌ادعایم افتخار کردم؛ به همکارهایم که پای کار آمدند برای سربلندی جمکو، برای سربلندی ایران...

خبر ساخت موتور سنکرون ایرانی با قدرت هزار اسب بخار، توی سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی منتشر شد. همان شرکت‌های خارجی که به ما قطعه ندادند و حتی حاضر نشدند موتور را تعمیر کنند، زنگمان زدند. گفتند: «قطعات رو از کجا خریدین و اسمبل کردین؟ خب می‌گفتین خودمون براتون قطعه بفرستیم.»

باورشان نمی‌شد خودمان موتور را ساخته باشیم. من حساب این روز را کرده بودم. بچه‌ها را سپرده بودم از تمام مراحل تولید فیلم‌برداری کنند. قسمتی از آن فیلم‌ها را برایشان فرستادم و دیگر صدایشان درنیامد.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب عملیات احیا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابعملیات احیا
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۱/۱۲/۱۰
فرمت کتابPDF

مصطفی
۱۴۰۲/۰۳/۲۸

واقعا با خوندن این کتاب بعد از مدت ها حس امید به آینده در من زنده شد. این که میشه حتی در بدترین شرایط ممکن هم با مدیریت صحیح موفق شد. این که ما می توانیم، ایرانی می تواند سرآمد دانش و...بیشتر

ایستاده در غبار
۱۴۰۲/۰۴/۱۲

کتاب درباره یک شرکت در آستانه فروپاشی است که وضعیت به شدت سیاهی دارد. اما یک مدیر میتواند سرنوشت آن را عوض کند... خیلی احساس خوبی داشت خوندنش. و مطالعه‌اش را به همه مخصوصا کسایی که به کار تولید دانش‌بنیان و داستان...بیشتر

meysamkey
۱۴۰۲/۰۳/۰۳

معرکس فقط همین

واقف
۱۴۰۲/۰۴/۰۸

وقتی از تلاش و پشتکار هم وطنات می خونی، هم بهشون افتخار می کنی که تونستن انقدر قدرتمند بشن که توی عرصه خودشون از استاندارد های جهانی بالاتر برن هم یه انگیزه فوق العاده ای رو توی تمام وجودت احساس...بیشتر

zeinab.ghani
۱۴۰۲/۰۵/۱۳

با خوندنش غرور ملی تو رگام به خروش اومد ، به ایرانی بودنم افتخار کردم . پر از حس خوب شدم . آقا دمتون گرم اجرتون با آقا 🖐️

۱۴۰۲/۰۳/۱۸

با سلام حتما این کتاب رو بخونین. مخصوصا کسانی که میخواهند کارافرینی کنند و با مشکلات کشور سریع مایوس میشوند. خیلی توصیه به خوندنش دارم