دانلود و خرید کتاب آموزش سرآمد برای کودکان سرآمد یاسمن اکبری بنی
تصویر جلد کتاب آموزش سرآمد برای کودکان سرآمد

کتاب آموزش سرآمد برای کودکان سرآمد

معرفی کتاب آموزش سرآمد برای کودکان سرآمد

کتاب آموزش سرآمد برای کودکان سرآمد نوشتهٔ یاسمن اکبری بنی است و نشر برگ و باد آن را منتشر کرده است. این کتاب راهبردهای ارتقای کودکان تیزهوش در کلاس درس است.

درباره کتاب آموزش سرآمد برای کودکان سرآمد

امروزه بسیاری از والدین به دنبال یافتن وقت مناسب برای شروع کلاس‌های آموزشی کودک خود هستند و بسیار مشتاق‌اند بدانند در چه سنی کودکشان را با زبان دوم، هنر و ورزش آشنا کنند. بیشتر والدین توقعات نامعقولی از فرزندان خود دارند، مثلاً انتظار دارند پیش از آنکه کودک آمادگی لازم را کسب کند، مسئولیت‌پذیر باشد. از فرزندانشان می‌خواهند خوش‌اخلاق و مؤدب باشند، با بچه‌های دیگر بدون سروصدا مشغول بازی شوند، با آنها همکاری داشته باشند، وسط حرف بزرگ‌ترها نپرند، بدون اجازه دست به چیزی نزنند، مفید باشند، سریع راه بروند، واضح صحبت کنند، قبل از دبستان حداقل به دو زبان مسلط باشند، پیانو را به‌خوبی بنوازند و بالاخره به سرعت رشد کنند، بزرگ شوند و تمام آرزوهای فروخفتهٔ والدین را در اولین فرصت برآورده کنند. همه اینها در حالی است که قرار نیست کودک تمام‌کننده والدین باشد. از سوی دیگر، کسب این همه مهارت نیاز به فرصت کافی دارد و رشد، فرآیندی آرام است و نیاز به زمان کافی دارد.

بهتر است فشارها را از روی فرزندتان بردارید و به او فرصت کافی بدهید تا بتواند به آرامی در مراحل رشد خود قدم بردارد. والدین باید مراحل رشد کودک خود را بشناسند و بدانند در هر مقطعی از زمان، کودک آمادگی چه نوع یادگیری‌هایی را دارد، چراکه تربیت کودک همچون خط تولیدی است که اگر هر کدام از قطعات را سر جای خود نصب نکنید، محصول نهایی عملکرد مطلوب نخواهد داشت.

 متاسفانه بسیاری از والدین امروزه به جای والد بودن، بیشتر یا در نقش معلم هستند، یا قاضی، و کمتر از نقش خود به عنوان والد آگاهی دارند. در همین زمینه، کتاب آموزش سرآمد برای کودکان سرآمد به والدین و معلمان می‌آموزد که چگونه با فرزندان و دانش‌آموزان سرآمد و باهوش رفتار کنند.

خواندن کتاب آموزش سرآمد برای کودکان سرآمد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به والدین و معلمانی که کودک یا دانش‌آموز تیزهوش دارند پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب آموزش سرآمد برای کودکان سرآمد

«از چه سنی به کودک مهارت‌ها و ارزش‌های اجتماعی را آموزش دهیم؟

صرف این‌که دائما به کودک تذکر بدهید مودب باش، درست بشین، سلام کن نه تنها مهارت‌های اجتماعی کودک را افزایش نمی دهد، بلکه اعتماد به نفس او را نیز پایین می‌آورد. کودک نوپا تصوری که شما از ادب و تربیت دارید، ندارد. این‌طور نیست که اگر کودک در ۲ سالگی سلام نکرد، در بزرگسالی هم سلام نخواهد کرد. او مفهوم سلام کردن را نمی‌داند و شما هم قادر نخواهید بود با هیچ منطقی این موضوع را به او تفهیم کنید. او باید خودش آمادگی لازم را پیدا کند. به هیچ وجه کودک نوپا را مجبور به سلام کردن نکنید و برای سلام کردن صرفاً از تکنیک جدول تربیتی (ترغیب و تشویق) استفاده کنید. هیچ وقت به او برای انجام ندادن رفتارهای اجتماعی، احساس شرم و گناه ندهید و از جملاتی مانند: بد و زشت است استفاده نکنید. اصرار و خواهش هم در انجام این رفتارها تاثیری نخواهد داشت.

کلاس‌های آموزشی بچه‌ها را از چه سنی شروع کنیم؟

این نکته بسیار مهم است که کودک زیر ۷ سال را نباید به طور مستقیم آموزش داد و برای آموزش او باید از روش‌های تخصصی کمک گرفت. آموزش کودک در این سنین صرفا به صورت غیرمستقیم است. چون کودک مانند یک بزرگسال، ابزار لازم برای تمرکز در کلاس درس را به دست نیاورده است.

نقاشی

۲ سالگی سن تحول و پیشرفت نقاشی در کودک است. زیرا کودک از لحاظ روانی و جسمی رشد می‌کند، ماهیچه‌هایش قوی می‌شود و از نظر بینایی، چشمش توانایی دنبال کردن و هدایت دست به هر سمت را که می‌خواهد، دارد. کودکان معمولاً سعی می‌کنند خطوطی را از چپ به راست رسم کنند. از آنجا که نقاشی آغازی برای نوشتن است، لازم است کودک را به کشیدن نقاشی تشویق کرد. بهترین سن برای شروع آموزش نقاشی به شرط آن که هدف از کلاس صرفاً ایجاد خلاقیت در کودک و نه نقاشی کردن او باشد، پایان ۴‌ سالگی است. در سنین زیر دبستان منظور از آموزش نقاشی، تنها فراهم کردن فضایی برای رشد خلاقیت بچه‌ها از جمله نقاشی است. حتی بدون کلاس هم خانواده‌ها می‌توانند این فضا را در خانه در اختیار بچه‌ها قرار دهند. یک مربی باید از موسیقی، تئاتر، بازی، قصه و شعر استفاده کند و فضایی را به وجود آورد تا هنرجوی خردسال خود را با زبان تصویر آشنا کند. نقاشی یک زبان بین‌المللی است؛ زبانی برای گفتن ناگفته‌های خود.

بهتر است کودک تا ۳ سالگی از گواش، آبرنگ و مداد شمعی برای نقاشی استفاده کرده و از ۴/۵ سالگی به بعد از مدادرنگی استفاده کند. کافی است یک کاغذ بزرگ در اختیار کودک قرار دهید تا هر آنچه در تخیلش است، روی کاغذ بیاورد.

موسیقی

بر اساس بسیاری از تحقیقات، درک موسیقی از دوران پیش از تولد (دوران جنینی) آغاز می‌شود. اما دریافت علائم صوتی و واکنش‌های ناشی از آن با پدیده‌ای به نام «ادراک موسیقی» تفاوت دارد و آن زمانی است که کودک قادر به تحلیل و تفکیک صداها و آواهاست. بسیاری از کارشناسان آموزش و نیز روان‌شناسان در پی تحقیقات پژوهشگران، بهترین سن آموزش موسیقی به کودکان را ۲ تا ۸ سالگی می‌دانند؛ البته باز هم به روش غیرمستقیم.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۴۷۵٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۱۲۴ صفحه

حجم

۴۷۵٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۱۲۴ صفحه

قیمت:
۲۵,۰۰۰
تومان