کتاب خودنشری
معرفی کتاب خودنشری
کتاب خودنشری نوشتهٔ مژگان (ام البنی) خیرخواه حسن زاده است. انتشارات نهر این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب خودنشری
کتاب خودنشری موضوع اصلی آن حول محور خودنشری و مراحل آمادهسازی کتاب است. نویسنده در این اثر به چالشهای چاپ و نشر، تفاوت بین این دو مفهوم، و راهکارهای عملی برای کاهش هزینههای انتشار کتاب میپردازد. همچنین، کتاب شامل خاطرات شخصی نویسنده و تجربیاتش در مواجهه با دنیای نشر است که به خواننده کمک میکند تا با دیدگاهی واقعبینانه به فرآیند انتشار کتاب نگاه کند.
خواندن کتاب خودنشری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به افرادی پیشنهاد میکنیم که قصد دارند کتابی را خودشان منتشر کنند، از نویسندگان تازهکار گرفته تا کسانی که میخواهند بدون وابستگی به ناشران سنتی، آثار خود را به مخاطبان عرضه کنند. همچنین، برای افرادی که به دنبال درک تفاوتهای بین چاپ و نشر هستند یا میخواهند از هزینههای غیرضروری در فرآیند انتشار کتاب اجتناب کنند، این کتاب میتواند راهنمای مفیدی باشد.
بخشی از کتاب خودنشری
"در دنیای کتاب و نویسندگی، بسیاری از مردم هنوز تفاوت میان چاپ و نشر را نمیدانند و این اشتباه گاهی به سوءتفاهمهای جالبی منجر میشود. یکی از این تجربهها برای من وقتی رخ داد که تازه ناشر شده بودم. دوستانم از من میپرسیدند: 'یعنی چاپخانه داری؟' میگفتم: 'نه!' میگفتند: 'پس چطور کتابها را چاپ میکنی؟' نمیدانستم چرا کار چاپ را با کار نشر اشتباه میگیرند."