کتاب نقش زنان در توسعه کشورهای اسلامی
معرفی کتاب نقش زنان در توسعه کشورهای اسلامی
کتاب الکترونیکی «نقش زنان در توسعه کشورهای اسلامی» نوشتهٔ الهه کولائی و محمدحسین حافظیان در انتشارات دانشگاه تهران چاپ شده است. این کتاب با تأکید بر خاورمیانه و جنوب شرقی آسیا نقش زنان را در توسعهٔ کشورهای اسلامی بررسی میکند.
درباره کتاب نقش زنان در توسعه کشورهای اسلامی
مجموعۀ شاخصهایی که برای سنجش سطح توسعۀ کشورها ارزیابی میشود و کتاب به آنها پرداخته است نشان میدهد که خاورمیانه از فرایند رشد و توسعۀ جهانی، بهگونهای آشکار عقبمانده است. این عقبماندگی بهویژه در زمینۀ شاخصهای انسانی بارزتر است و در آموزش و بهداشت کمتر. سیطرهٔ دیرپای فرهنگ پدرسالار در این جوامع، همچنان مانعی اساسی در مسیر ارتقای زنان در این کشورها است. برای کشورهای اسلامی که در مجموعۀ کشورهای توسعهنیافتهٔ جهان قرار دارند، استفاده از تجربههای موفق دیگر کشورها، گزینهای اجباری است. کتاب نقش زنان در توسعهٔ کشورهای اسلامی در ۵ فصل به ترتیب زیر به این موضوعات میپردازد:
فصل نخست: ادبیات پژوهش
فصل دوم: چارچوب نظری فصل دوم - چارچوب نظری
فصل سوم: زنان و توسعه در خاورمیانه فصل سوم - زنان و توسعه در خاورمیانه
فصل چهارم: زنان و توسعه در کشورهای اسلامی آسیای جنوب شرقی
فصل پنجم: بررسی مقایسهای نقش زنان در توسعۀ کشورهای اسلامی
کتاب نقش زنان در توسعه کشورهای اسلامی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به دوستداران موضوعات مربوط به علوم سیاسی و مطالعات زنان پیشنهاد میشود.
درباره انتشارات دانشگاه تهران
مؤسسهٔ انتشارات دانشگاه تهران بر انتشار کتابهای آکادمیک تمرکز دارد. این مؤسسه از سال ۱۳۲۵ کار خود را به طور مستقل آغاز کرده است. دکتر پرویز ناتل خانلری آغازگر فعالیت این انتشارات بود. پس از دکتر خانلری، شادروان دکتر ذبیحالله صفا با یاری دکتر حسین مینوچهر مدیریت توسعهٔ انتشارات را بر عهده گرفتند.
انتشارات دانشگاه تهران زیر نظر مدیریت ادارهٔ کل خدمات پژوهشی و انتشارات دانشگاه تهران اداره میشوند. انتشارات دانشگاه تهران، نخستینبار با این آرمان پدید آمد که پاسخگوی نیاز دانشجویان باشد، اما بهمرور نیازهایی فراتر از نیاز نخستین نمودار شدند. در مرحلهٔ اول اساتید نیازمند آن بودند تا با گسترش کمی و کیفی دانشگاه، از آخرین دادههای علمی برخوردار شوند. پس از اینکه که دانشگاه تهران، مؤلفان بزرگ و سرشناس را جذب برنامههای آموزشی خود کرد، انتشارات دانشگاه تهران چاپ و انتشار آثار آنان را نیز در زمرهٔ وظایف خود قرار داد. این رویه تا آنجا ادامه داشت که بندی از اساسنامه به آن اختصاص یافت؛ با این مفهوم که انتشارات دانشگاه تهران خود را ملزم به چاپ متون و آثار فرهنگی ایرانزمین کرده است. انتشارات دانشگاه تهران تاکنون بیش از ۵۰۰۰ عنوان کتاب منتشر کرده است و به طور میانگین در هر روز بیش از یک کتاب منتشر میکند.
حجم
۴٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۱۹۶ صفحه
حجم
۴٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۱۹۶ صفحه