کتاب آموزش دانش آموزان با آسیب بینایی
معرفی کتاب آموزش دانش آموزان با آسیب بینایی
کتاب آموزش دانش آموزان با آسیب بینایی نوشتهٔ روت سالزبری و ترجمهٔ ستاره شجاعی و سکینه فرخیان است. انتشارات آوای نور این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب آموزش دانش آموزان با آسیب بینایی
کتاب آموزش دانش آموزان با آسیب بینایی با هدف فراهمکردن راهکارهای عملی برای معلمان دانشآموزان با آسیب بینایی در تدریس دروس مختلف نوشته شده است. این کتاب میتواند به عنوان منبع درسی برای درس روانشناسی و آموزش کودکان با آسیبهای بینایی مورد استفاده قرار گیرد؛ همچنین میتواند بهعنوان یک راهنمای گامبهگام مورد استفادهٔ معلمان دانشآموزان با آسیب بینایی قرار گیرد؛ افزون بر این، میتواند برای والدین و خانوادهٔ دانشآموزان با آسیب بینایی برای آشناشدن با فرایند تدریس دروس مختلف منبع مفیدی باشد. هدف اصلی این کتاب، راهنماییهایی برای ایجاد یک محیط یادگیری است و برنامهٔ درسی و جلسات آموزشی مناسب را در اختیار دانشآموزان با آسیب بینایی قرار داده است. نویسندگان این کتاب با سالها تجربه در زمینهٔ آموزش دانشآموزان با آسیب بینایی، تجربیات و دانستههای خود را در اختیار افرادی قرار میدهند که میخواهند در این زمینه فعالیت داشته باشند.
خواندن کتاب آموزش دانش آموزان با آسیب بینایی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به پژوهشگران، متخصصان، والدین، دانشجویان، معلمان و مربیان دانشآموزان با نیازهای ویژه در آموزش ویژه و تلفیقی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب آموزش دانش آموزان با آسیب بینایی
«دویدن
بسیاری از معلمان دویدن را برای دانشآموزانی که دارای نقص شدید بینایی هستند بسیار دشوار یا حتی غیرممکن میدانند. خوشبختانه، مانند بسیاری از فعالیتها، با آمادگی، تمرین و برخی تجهیزات میتوان بر همه مشکلات غلبه کرد.
راهنما در دویدن
دانشآموزان با آسیب بینایی شدید میتوانند توسط یک بزرگسال یا یک دانشآموز بینا که به عنوان راهنما عمل میکند و همراه با آنها میدود، حمایت شوند. بزرگسال یا دانشآموز بینا با نگه داشتن دست یا گرفتن بالای آرنج یا با استفاده از یک حلقه یا طناب میتواند به دانشآموز با آسیب بینایی کمک کند تا بدود.
تجهیزات
یک اتصالدهنده راهنمای حلقهای انتخاب کنید که برای هر دو نفر راحت باشد. باید نسبتاً کوتاه بوده و کشدار نباشد. دانشآموزان باید روی سطحی یکنواخت و صاف بدوند و هیچ مانعی بر سر راه آنان وجود نداشته باشد.
مسائل
ـ اطمینان حاصل کنید که توانایی راهنمای بینا و دانشآموز با آسیب بینایی با یکدیگر هماهنگ است.
ـ راهنمای بینا نباید دانشآموز با آسیب بینایی را بکشد یا هدایت کند، بلکه باید با سرعت دانشآموز بدود. راهنما و دانشآموز با آسیب بینایی باید با یکدیگر همکاری کنند تا مهارتهایی را برای همکاری خوب و ایمن تقویت کنند.
ـ اتصالات و طناب راهنمای حلقه شده میتوانند لغزش کنند یا لیز باشد، بنابراین با مواد مختلف تمرین و آزمایش کنید.
ـ اطمینان حاصل کنید که همه دوندهها فضای کافی دارند. برای ایمنی بیشتر، دو خط پیست دویدن باید به دو دونده اختصاص داده شود.»
حجم
۰
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۷۶ صفحه
حجم
۰
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۷۶ صفحه