کتاب بسوی آرامش
معرفی کتاب بسوی آرامش
کتاب بسوی آرامش؛ خودشناسی و خودباوری نوشتهٔ گیتی تنکلی است و انتشارات لیوسا آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب بسوی آرامش
مقدمهٔ هر کاری خودشناسی است. برای اینکه خود را بشناسیم باید یک ارتباط دائمی با درون خود برقرار کنیم و بدانیم که هستیم؟ چه میخواهیم؟ و توانایی ما برای انجام امور چقدر است؟ خودشناسی و یا به عبارتی تأمل و تعمق در ابعاد و جنبههای مختلف روحی و روانی منجر به شناخت داشتهها، نقاط ضعف و قدرت و استعدادها میشود. انسانهایی که ارتباط قوی و مستحکمی با خدا برقرار میکنند معمولا از آرامش خوبی برخوردار هستند. و روحیه و رفتارشان حاکی از یک آرامش درونی است. ذهنیت مثبت نقش مهمی در سلامتی و تأمین انرژی مورد نیاز برای فعالیتهای روزانه شما ایفا میکند. افکار تأثیر مستقیمی بر شادی یا غم در زندگی انسانها دارد.
اصولی که در این کتاب با آن کار میکنید عبارتاند از:
پرورش اشتیاق برای رهاسازی.
تسلط بر ذهن.
آموختن اینکه چگونه بخشودن خود و دیگران باعث رهاییمان میشود.
برای تو که میخواهی وجد و شأن خود را بهتر بشناسی.
برای تو که میخواهی از آرامش بیشتری برخوردار باشی.
برای تو که میخواهی بر رنجها و بیماریهایت غلبه کنی.
برای تو که از فشارهای زندگی خسته شدهای.
برای تو که مورد احجاف قرار گرفتهای.
برای تو که در پی موفقیت و پیروزی هستی.
برای تو که خواهان پول و ثروت هستی.
برای تو که خواهان ارتباط بهتر هستی.
برای تو که از تکرار خسته شدهای.
خواندن کتاب بسوی آرامش را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران کتابهای موفقیت و خودیاری پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب بسوی آرامش
«بدان خداوند همیشه و همه جا همراه و همدم توست، و همیشه مواظب و حامی تو. ترس همواره سایهای از ابهامات بوده است. ترس تخیلی در مه است و وقتی مه تمام شود، میبینیم که با چه منظرهٔ زیبایی روبرو هستیم: دشتی زیبا، درختانی بلند، گلهایی در همه رنگ، شبنمی جلوس کرده بر گلبرگی، چمنهای نرم و آرامشدهنده، صدای آواز رودی بر پهنهٔ دشت، در صورتی که ساعتی پیش با توجه به وجود سرابی که در برابرمان بود، بر اثر عدم دید و اطلاع از محل و موقعیت، حتی از صدای آب رود نیز میترسیدیم. ترس باور و شناختی است که توسط خود، اطرافیان یا محیط به ما داده شده و این حس را در وجودمان شکل داده است. در درجهٔ اول، برای مقابله و از بین بردن این ترس باید باورمان را عوض کنیم و بدانیم ترس برای انسانی والا، انسانی دارای تمامی قدرتها، انسانی که همهٔ کائنات برای او و خدمت به او خلق شده است، بیمعناست. حال برای کسانی مینویسم که هنوز ذرهای ترس درشان وجود دارد و به دنبال راههای مقابله با این ترس هستند.
ترس همواره از ناشناختههاست. در این صورت باید اطلاعات خود را راجع به ناشناختهها توسعه دهیم، با تکرار جملات تأکیدی مناسب بر ترسهای خودآگاه و ناخودآگاه خود غلبه کنیم و با بارورتر کردن اعتماد به نفس و ایمان به خدا و خودمان، ترس از بیهودهها را به زبالهدان بریزیم.
راه غلبه بر ترس، غلبه بر باور اشتباهمان است. مقابل ترس بایست تا نترسی. وقتی مقتدرانه روبرویش بایستی، ترس پا به فرار میگذارد. ترس باور غلطی است که متأسفانه برخی بر اثر جهل یا بیتجربگی به دیگران منتقل میکنند. میگویند ترس برادر مرگ است. در این صورت به مبارزه با ترس برخیزیم و آن را از میدان به در کنیم. به ترس باید حمله کرد. میپرسی چطور؟ ترس تا آن زمان که ما میخواهیم وجود دارد. زمانی که دیگر او را نخواهیم، میمیرد. اگر از گرفتن یک شماره تلفن میترسی و این ترس تو را به مرز جنون میکشاند، با گرفتن آن شماره به این ترس حمله کن تا بتوانی تردید را نیز رها کنی، و میبینی ترس از آنجا رفته است.»
حجم
۱۲۸٫۱ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۱۱۲ صفحه
حجم
۱۲۸٫۱ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۱۱۲ صفحه