دانلود و خرید کتاب مباحثی نوین در تامین مالی کارآفرینی رسول یزدی پور ترجمه هستی چیت سازان
تصویر جلد کتاب مباحثی نوین در تامین مالی کارآفرینی

کتاب مباحثی نوین در تامین مالی کارآفرینی

معرفی کتاب مباحثی نوین در تامین مالی کارآفرینی

کتاب الکترونیکی «مباحثی نوین در تامین مالی کارآفرینی» نوشتهٔ رسول یزدی پور و هستی چیت سازان و گلریز عمویی در انتشارات دانشگاه تهران چاپ شده است.

درباره کتاب مباحثی نوین در تامین مالی کارآفرینی

نظریه‌های کارآفرینی باید قادر به تشریح فرایند تصمیم‌گیری در قضاوت‌های ورود و خروج شرکت‌های تازه‌تأسیس، تصمیمات سرمایه‌گذاری شرکت‌ها، رشد شرکت و ارزیابی‌های مربوط به توسعهٔ فعالیت آن و در سطح کلان، توسعه اقتصادی، رشد و ایجاد اشتغال باشند. با این حال، همچنان در مورد آنچه به‌منزلهٔ نظریهٔ کارآفرینی است، اجماع کلی وجود نداشته و هیچ نظریهٔ پذیرفته‌شدهٔ کلی در مورد کارآفرینی عنوان نشده است. کتاب مباحثی نوین در تامین مالی کارآفرینی علاوه بر شرح نظریات این حوزه به موضوعات مالی کارآفرینی و شرکت‌های تازه‌تأسیس می‌پردازد. این اثر از ۱۱ فصل به شرح زیر تشکیل شده است:

فصل اول: مقدمه

بخش اول: بنیاد نظری

فصل دوم: یک رویکرد مالی رفتاری برای تصمیم‌گیری در مباحث مالی کارآفرینی

فصل سوم: فراتر از نظریه نمایندگی: خلق ارزش و نقش شناخت در رابطه بین کارآفرینان و سرمایه‌گذاران خطرپذیر

فصل چهارم: درک ریسک مالی: دیدگاهی رفتاری

فصل پنجم: سهم علم اعصاب در تصمیم‌گیری مالی

فصل ششم: عدم‌اطمینان از لحاظ روانی ناراحت‌کننده است: یک چارچوب نظری برای بررسی، قضاوت و تصمیم‌گیری تحت شرایط عدم‌اطمینان و ریسک

بخش دوم: مباحثی در زمینه تأمین مالی شرکت‌های تازه‌تأسیس و شرکت‌های کوچک

فصل هفتم: چشم‌انداز در حال تغییر تأمین مالی شرکت‌های کوچک

فصل هشتم: کاربردهای مالی رفتاری برای کارآفرینان و VCها : تصمیم‌گیری در شرایط ریسک و عدم‌اطمینان در بازارهای قراردادهای آتی و اختیار معامله

فصل نهم: بینش‌هایی به ویژگی‌های روانی کارآفرینان

بخش سوم: مسائل مربوط به رشد و فراتر از آن

فصل دهم: مدل‌های پیش‌بینی شکست شرکت: نقد و مروری بر پیشرفت‌های اخیر

فصل یازدهم: تکامل کارآفرینان و VCها 

کتاب مباحثی نوین در تامین مالی کارآفرینی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به علاقه‌مندان به موضوعات بازاریابی، مدیریت و کسب‌وکار پیشنهاد می‌شود.

درباره انتشارات دانشگاه تهران

مؤسسهٔ انتشارات دانشگاه تهران بر انتشار کتاب‌های آکادمیک تمرکز دارد. این مؤسسه از سال ۱۳۲۵ کار خود را به طور مستقل آغاز کرده است. دکتر پرویز ناتل خانلری آغازگر فعالیت این انتشارات بود. پس از دکتر خانلری، شادروان دکتر ذبیح‌الله صفا با یاری دکتر حسین مینوچهر مدیریت توسعهٔ انتشارات را بر عهده گرفتند.

انتشارات دانشگاه تهران زیر نظر مدیریت ادارهٔ کل خدمات پژوهشی و انتشارات دانشگاه تهران اداره می‌شوند. انتشارات دانشگاه تهران، نخستین‌بار با این آرمان پدید آمد که پاسخگوی نیاز دانشجویان باشد، اما به‌مرور نیازهایی فراتر از نیاز نخستین نمودار شدند. در مرحلهٔ اول اساتید نیازمند آن بودند تا با گسترش کمی و کیفی دانشگاه، از آخرین داده‌های علمی برخوردار شوند. پس از اینکه که دانشگاه تهران، مؤلفان بزرگ و سرشناس را جذب برنامه‌های آموزشی خود کرد، انتشارات دانشگاه تهران چاپ و انتشار آثار آنان را نیز در زمرهٔ وظایف خود قرار داد. این رویه تا آنجا ادامه داشت که بندی از اساسنامه به آن اختصاص یافت؛ با این مفهوم که انتشارات دانشگاه تهران خود را ملزم به چاپ متون و آثار فرهنگی ایران‌زمین کرده است. انتشارات دانشگاه تهران تاکنون بیش از ۵۰۰۰ عنوان کتاب منتشر کرده است و به طور میانگین در هر روز بیش از یک کتاب منتشر می‌کند.

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۳٫۰ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۲۸۸ صفحه

حجم

۳٫۰ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۲۸۸ صفحه

قیمت:
۸۶,۴۰۰
تومان