کتاب کی ما را داد به باخت
معرفی کتاب کی ما را داد به باخت
کتاب کی ما را داد به باخت نوشتهٔ فرهاد کشوری است. انتشارات نیلوفر این رمان معاصر ایرانی را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب کی ما را داد به باخت
کتاب کی ما را داد به باخت سرگذشت رنجها و گرفتاریهای خانوادهای از ایل بختیاری است. راوی داستان، مردی است که حوادث تلخی را پشت سر گذاشته است و اینک در مقابل قاب عکس فرزند ازدستدادهٔ خود، گذشتهٔ خود را به یاد میآورد. او روزگاری به جرم دزدی، یک سال و ۳ ماه را در دژی در دل کوه زندانی بود، مادرش را از دست داد و مجبور شد درخرفتخانهای، رهاشده، زنندگی کند؛ سپس راهی ییلاق شدند. او همسرش، «سوگل» را نیز از دست داد. این مرد اکنون تنها، خاطرات گذشته را در ذهن مرور میکند. زندگی او چگونه بوده است؟ این رمان، نوشتهٔ فرهاد کشوری را بخونید.
خواندن کتاب کی ما را داد به باخت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب رمان پیشنهاد میکنیم.
درباره فرهاد کشوری
فرهاد کشوری اهل خوزستان، از نویسندگان باسابقهٔ داستان و رمان ایرانی است که آثار فراوانی از او به چاپ رسیده است. رمان «مردگان جزیرهٔ موریس» در دورهٔ سیزدهم و چهاردهم جشنوارهٔ مهرگان ادب بهعنوان رمان برگزیده انتخاب شده، همچنین نام او در ۲ دوره وارد فهرست کاندیدای نهایی جایزهٔ هوشنگ گلشیری شده است. فرهاد کشوری با اسلوب و روش خاصی که در نوشتن دارد، تمام این سالها توانسته است مخاطبان ثابت خود را در فضای ادبیات داستانی ایران پیدا کند. استفاده از فضاهای رئال و در بعضی موارد حادثهای و همچنین خلق روایتهای بدیع و بکر از مؤلفههای بارز داستاننویسی این نویسندهٔ باسابقهٔ ایرانی است. رمان «کی ما را داد به باخت» یکی از آثار اوست.
بخشی از کتاب کی ما را داد به باخت
«شبی که گوسفندها را آوردیم آبادی، خدر را بیدار کرده بودیم، سردار و یارعلی و سبزوار هم اومدن کمک. هنوز چشمهاش سنگین خواب بود و با انگشتها چشمهاش را میمالید.
گفتم: «بیا کمک!»
خوابآلود نگام کرد.
گفتم: «زود باش. باید سر گوسفندها را ببریم.»
گفت: «باشه.»
برگشت به چادر سیاه و گفت؛ «بگذار کارد بیارم.»»