دانلود و خرید کتاب مبانی طب داخلی سیسیل ۲۰۱۶، بیماری های کلیه رابرت گريگز ترجمه امیرحسین عبدالعلی زاده صالح

معرفی کتاب مبانی طب داخلی سیسیل ۲۰۱۶، بیماری های کلیه

کتاب مبانی طب داخلی سیسیل ۲۰۱۶، بیماری های کلیه با عنوان اصلی Andreoli andCarpenter's Cecil essentials of medicine نوشتهٔ رابرت گریگز و ادوارد ج. وینگ و ج. گرگوری فیتس و آیور ج. بنجامین و ترجمهٔ امیرحسین عبدالعلی زاده صالح و ویراستهٔ شیما رئیسی و سیما مازیار توسط انتشارات ارجمند منتشر شده است. نسخهٔ الکترونیکی این کتاب را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب مبانی طب داخلی سیسیل ۲۰۱۶، بیماری های کلیه

کتاب «بیماری‌های دستگاه تنفس» که نخستین‌بار در سال ۲۰۱۶ میلادی (ویرایش نهم) و در ایران در سال ۱۳۹۵ منتشر شده، بخش پنجم از یک اثر به نام کتاب «مبانی طبی سیسیل» را در بر گرفته است. کتاب «مبانی طبی سیسیل» یکی از معتبرترین و تأثیرگذارترین منابع پزشکی است که نسل‌های مختلف پزشکان در سراسر جهان از آن بهره برده‌اند. این کتاب به‌عنوان یک مرجع علمی معتبر برای تمامی دانشجویان پزشکی و پزشکان ضروری است. در ترجمهٔ این کتاب تلاش شده است که با زبان ساده و روان، مطالب علمی به‌شکلی قابل فهم و مفید برای همه ارائه شود. کتاب «بیماری های کلیه» که در باب بیماری‌های مرتبط با ریه است، فصل‌های ۲۵ تا ۳۲ را ارائه کرده است. نویسندگان در این کتاب به ساختار و عملکرد کلیه، رویکرد به بیماری کلیوی، اختلالات مایع و الکترولیت، بیماری‌های گلومرولی، بیماری‌های غیرگلومرولی اصلی کلیه، اختلالات عروقی کلیه ، آسب حاد کلیه و بیماری مزمن کلیه پرداخته‌اند.

خلاصه کتاب مبانی طب داخلی سیسیل ۲۰۱۶، بیماری های کلیه

کلیه‌ها نقش حیاتی در حفظ تعادل مایعات و ترکیبات شیمیایی بدن ایفا می‌کنند. اختلال در عملکرد آن‌ها می‌تواند منجر به بروز مشکلات جدی در سایر اعضای بدن شود. بیماری مزمن کلیوی به یک معضل بهداشتی جهانی رو به رشد تبدیل شده است و آسیب حاد کلیوی نیز درصد قابل توجهی از بستری‌های بیمارستانی را به خود اختصاص می‌دهد و متأسفانه با نرخ مرگ و میر بالایی همراه است. علل بروز آسیب حاد و بیماری مزمن کلیوی بسیار متنوع و گسترده هستند. برخی از بیماری‌های کلیوی، مانند فشار خون بالا، سنگ‌های مجاری ادراری و دسته‌ای از اختلالات الکترولیتی، اگرچه به‌طور مستقیم میزان فیلتراسیون گلومرولی (GFR) را تحت تأثیر قرار نمی‌دهند، اما می‌توانند ناتوانی و مرگ و میر قابل توجهی را به دنبال داشته باشند. برای درک بهتر این شرایط، داشتن آگاهی دقیق از ساختار و عملکرد کلیه‌ها ضروری است. تقریباً یک‌چهارم خون خروجی از قلب به کلیه‌ها جریان می‌یابد، جایی که خون به طور مداوم در حال تصفیه و پاکسازی است. علاوه بر نقش دفعی، کلیه‌ها یک عضو متابولیک مهم بوده و منبع تولید برخی مولکول‌های درون‌ریز نیز محسوب می‌شوند. نارسایی کلیوی تمامی این عملکردهای حیاتی را مختل می‌کند. در این کتاب جنبه‌های کلیدی ساختار و عملکرد کلیه به‍‌طور خلاصه مرور می‌شوند تا زمینه‌ای برای درک بهتر بیماری‌های خاص کلیوی فراهم گردد.

چرا باید کتاب مبانی طب داخلی سیسیل ۲۰۱۶، بیماری های کلیه را بخوانیم؟

مطالعهٔ این اثر به تشخیص زودهنگام و درمان مؤثر، سلامت خواب و کیفیت زندگی، مراقبت‌های ویژه و کاهش مرگ‌ومیر و نیز پیشگیری از مرگ‌ومیر ناشی از بیماری‌های کلیوی کمک می‌کند.

خواندن کتاب مبانی طب داخلی سیسیل ۲۰۱۶، بیماری های کلیه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب را به دانشجویان پزشکی، پزشکان و به افرادی که باید در باب بیماری‌های دستگاه کلیه مطالعه کنند، پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب مبانی طب داخلی سیسیل ۲۰۱۶، بیماری های کلیه

«هیپوناترمی یکی از شایع‌ترین اختلالات الکترولیت است که در بالین دیده می‌شود. افزایش سن، داروها، بیماری‌های مختلف، و مصرف مایعات هیپوتونیک عوامل خطر شناخته شده برای این اختلال هستند. اگرچه هیپوناترمی به‌طور شایع نشانه هیپواسمولالیته است، سه علت هیپوناترمی با وضعیت هیپواسمولار همراهی ندارند (شکل ۱-۲۷). مورد اول هیپوناترمی کاذب است. این وضعیت در زمینه هایپرگلوبولینمی یا هایپرتری‌گلیسریدمی اتفاق می‌افتد که در آنها آب پلاسما نسبت به ذرات آن در خون کاهش یافته است که در نتیجه منجر به کاهش غلظت سدیم در حجمی از خون می‌شود.

علت دوم شامل هیپوناترمی حقیقی با افزایش غلظت یک اسمول موثر است. مثال بالینی شامل هایپرگلایسمی (در دیابت کنترل نشده) و تجویز مانیتول برای درمان ادم مغزی است. افزایش غلظت گلوکز پلاسما اسمولالیته سرم را بالا می‌برد که منجر به خروج آب از درون سلول و کاهش غلظت سدیم می‌شود. به ازای هر mg/dL۱۰۰ افزایش در گلوکز یا مانیتول، سطح سدیم سرم به سرعت به میزان mEq/L۱.۶ کاهش می‌یابد. همچنین تونیسیته افزایش یافته تشنگی و ترشح AVP را تحریک می‌کند که هر دو در احتباس آب دخیل هستند. زمانی که اسمولالیته پلاسما به حد طبیعی برمی‌گردد، افت در سطح سدیم سرم mEq/L۲.۸ به ازای هر mg/dL۱۰۰ افزایش گلوکز است. نتیجه خالص آن اسمولالیته طبیعی پلاسما و غلظت پایین سدیم سرم است.

سومین علت هیپوناترمی بدون وضعیت هیپواسمولار، اضافه شدن یک مایع ایزواسموتیک یا تقریبآ ایزواسموتیک و فاقد سدیم، به فضای خارج سلولی است. این حالت معمولا طی برداشتن پروستات از طریق مجرای ادراری یا طی جراحی لاپاروسکوپیک اتفاق می‌افتد که در آنها مقادیر زیاد محلول شستشوی غیرهادی حاوی گلایسین یا سوربیتول به‌طور سیستمیک بازجذب می‌شوند.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۴٫۰ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۱۶۸ صفحه

حجم

۴٫۰ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۱۶۸ صفحه

قیمت:
۱۵,۰۰۰
تومان