کتاب احترام
دستهبندی:
امتیاز:
از ۷ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب احترام
«احترام: شهامت انصاف و همدلی با دیگران» نوشته تد و جنی اونیل و به تصویرگری آر. دبلیو. الی است.
احترام، واژهای است که این روزها توجه زیادی را به خودش جلب میکند. مثل این است که در میان یک کویرخشک و سوزان، واژة آب را به زبان بیاورید: به سرعت متوجه میشوید که هیچ آبی دور و اطرافتان نیست و همگی آرزو میکنید که کاش بود!
خصوصاً زمانی که به مبحث تربیت و پرورش کودکان می رسیم؛ بسیار مهم است که به ضرورت احترام گذاشتن بیاندیشیم. میدانیم که بسیاری از هنجارها و چارچوبهای بینشی، رفتاری و اخلاقی در سالهای اولیة زندگی تا دوران جوانی در افراد شکل میگیرند. همچنین میدانیم که دوران کودکی زمان آموختن یا به بیان بهتر، «کسب» این مهارتهاست.
ما مفاهیم اخلاقی را که والدین و آموزگاران برایمان شکل میدادند، به یاد میآوریم: ادب، راستگویی، شکیبایی، مهربانی، خیرخواهی و صبر. حتی اگر اینها دقیقاً همان کلماتی نباشند که استفاده میشد؛ اما همان ارزشهایی هستند که بزرگسالانمان میخواستند در ما نهادینه کنند. احتمالاً جملاتی که میشنیدیم، چیزی شبیه اینها بودند: «صبر کن تا نوبتت شود.»، «به دیگران کمک کن.»، «خودت را جای دوستت بگذار.» یا «حواست باشد سر وقت برسی.»
اما بهترین درسهایی که در زمینة احترام گذاشتن میآموختیم، از طریق رفتار آنها بود و نه گفتارشان. مثلاً: پدر به مادر کمک میکرد پورة سیبزمینی درست کند؛ مادربزرگ از پدربزرگ عذرخواهی میکرد که او را منتظر گذاشته است؛ مادر کمکتان میکرد برای دوستانتان شربت درست کنید؛ مربی حواسش بود که همة بچهها سوار سرسره شوند!
آیا «روشهای قدیمی» و ظریفِ احترام گذاشتن، قابلتطبیق با جامعة مدرن امروز هست؟ ما همگی میدانیم بازگشت آن ارزشها و فضیلتها به دنیایی که هر روز بیشازپیش تغییر میکند و پرجمعیتتر و وابستهتر میشود، یک امر حیاتی است.
شاید آموزهها و تصاویر این کتاب کمکتان کند تا احترام را به خانه و فرزندانتان هدیه کنید!
رهایی از استرس؛ راهنمایی برای کاهش استرس در کودکان (مهارتهای زندگی جلد بیستم)
مایکلین ماندی
دوست خوبکریستین ای. آدامز
عصبانیشدن همیشه بد نیستمایکلین ماندی
اندام من خوب است؛ راهنمای کودک برای انتخابهای سالم (مهارتهای زندگی جلد پانزدهم)جی.اس. جکسون
چه چیزهایی ارزشمند هستند؛ کتابی برای شناخت ارزشهای واقعی در زندگی (مهارتهای زندگی جلد یازدهم)جان مارک فالکنهاین
آیا فرزندتان برای مدرسه آماده است؟ساندرا هریوت
کلیدهای پرورش فرزندان امیدوار و موفقدایان مکدرمت
تاثیرپذیری، خودت باش!جیم آئور
باهوشترین دزدت.وی پامدا
کلیدهای تخلیه هیجانی در کودکانسپیده خلیلی
تاثیر استفاده از تکنولوژی اتوماسیون نیروی فروش بر پذیرش مشتریان براساس مدل Tamمحمدآریا رضایی
بازی های شاد و تأثیرگذار با رویکرد پرورش روانباربارا شر
دیگر از قلدرها نمیترسم؛ راهنمای کودک برای برخورد با قلدرها (جلد شانزدهم)جی.اس. جکسون
افکار عمومیژودیت لازار
کتاب احساساتامندا مکاردی
من نمی ترسممالی ویگانت
جامعه شناسی محیط زیستشهروز فروتن کیا
تربیت کودکان همیشه موفقفریبا سبز چمنی
من غمگینمهایده کروبی
می خواهم اما ذهن لعنتی من اجازه نمی دهد!
جکی لتران
سلامت اجتماعی و عاطفی فرزند شماجان اس دیسی
فرزندپروری نرمسارا آکول اسمیت
نینجای مشکل گشامری نین
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
واقعا مهم ترین و ضروری ترین آموزشی که باید به کودکانمون بدیم همینه: احترام به تفاوت ها حتی اگر چیزی رو قبول نداریم و اون رو درک نمی کنیم تا جایی که به ما لطمه ای نمیزنه قابل احترامه
سلام دوستای گل😘 کتاب بسیار خوبیه برای گروه سنی ج(کلاس های چهارم و پنجم دبستان)😊 من برای خواهر زاده ام خریدم.امیدوارم استفاده کنه و دقایقی تلفن همراهش رو بذاره کنار😕😏😂
عالی،مختصر و مفید برای کودکان و بچه های دبستانی
فوق العاااااده بود کلی چیزای خوب به بچه ها یاد میده