معرفی و دانلود کتاب شیر خدا علی (ع) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب شیر خدا علی (ع)
off

علی شعیبی، خدیجه آسیمه
انتشارات:
نشر معارف

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب شیر خدا علی (ع)

کتاب شیر خدا علی (ع) نوشتهٔ علی شعیبی و حاصل ویراستاری خدیجه آسیمه (گروه متنوک) است. نشر معارف این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر برای نوجوانان نوشته شده است.

درباره کتاب شیر خدا علی (ع)

کتاب شیر خدا علی (ع) که با تصویرسازی‌های «سیدمحمدرضا موسوی آوندین» منتشر شده، به زندگی، روش و منش امام علی (ع) پرداخته است. در فصل اول با تولد و کودکی این شخصیت تاریخی آشنا می‌شوید و سپس درمورد ۱۰سالگی تا ۲۳سالگی او، ۲۴سالگی تا ۳۴سالگی و سپس درمورد سال‌های میان‌سالی زندگی این امام خواهید خواند؛ سال‌هایی که نویسندهٔ کتاب حاضر آن‌ها را «۲۵ سال خسارت» نامیده است. ۲ فصل پایانی این کتاب «خلافت امام علی» و «مقتل امیرالمؤمنین» نام گرفته‌اند.

خواندن کتاب شیر خدا علی (ع) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به همهٔ نوجوانان پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب شیر خدا علی (ع) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:شیر خدا علی (ع)
تعداد صفحه‌ها:۲۴۸ صفحه
قیمت کتاب:۹۴۵۰۰ تومان

دعا
۱۴۰۱/۱۰/۲۵

عالی است . اگر می خواهید با حضرت علی علیه السلام بیشتر آشنا شوید حتما کتاب را مطالعه کنید .

maasadi78
۱۴۰۲/۰۳/۲۶

سلام هرچند این کتاب برای نوجوانان نوشته شده است، ولی به علت اینکه مطالب را به صورت کامل و خلاصه نوشته است، منبع‌دهی هم صورت گرفته، و با زبانی روان بیان شده، برای همه سنین مناسب می‌باشد

karbalaeeZ
۱۴۰۱/۱۱/۰۴

سلام متنش روان و جذاب بود من نمونه اش رو مطالعه کردم بی نهایت کنید از همه اش لذت ببرم با تشکر

hoseinheydari
۱۴۰۱/۱۱/۰۵

جای چنین کتابهایی بین کتب ما خیلی خالیه. واقعا لذت بردم از کتاب

ابوالفضل احمدی
۱۴۰۲/۰۴/۳۱

عالی بهترین کتابی که درباره امام علی (ع) نوشته شده بامتنی بسیار روان و توضیح ساده حتی مناسب برای کودکان تمام زندگی نامه حضرت را داره.

samaak
۱۴۰۳/۰۶/۳۱

واقعا عالی ترین کتابی که میتونستم بخونم

فاطمه کلوندی
۱۴۰۳/۰۳/۲۴

این کتاب بهترین کتاب عمرم بود ک خوندم ، برای کسایی ک حضرت علی رو نمی‌شناسند توصیه میکنم ب خوندنش ، این کتاب از دوران پیامبر شروع میشه و تا ب شهادت رساندن حضرت محمد و جانشینی امام علی (ع)...بیشتر

ali__2003
۱۴۰۴/۰۱/۲۵

کتاب برای نوجوانان بود و برای این قشر کتاب قابل قبولی هست اگر کسی کتاب دیگری می شناسد که مفصل تر به زندگی امیرالمؤمنین پرداخته معرفی کند!

علی شمشیری
۱۴۰۴/۰۳/۰۲

اگه به تاریخ صدراسلام و به خصوص زندگانی امیرالمومنین علی علیه السلام علاقه دارید کتاب بسیار عالی هستش، حتما توصیه میکنم

کتاب‌دوست
۱۴۰۳/۱۱/۲۱

پیشنهاد میکنم که حتما مطالعه کنید این کتاب دوست داشتنی رو. خیلی روان و زیبا زندگی حضرت محمد(ص)وحضرت علی(ع)رو روایت میکنه و اطلاعات مفید زیادی رو درباره این بزرگواران میده.واقعا به دلم نشست🥰💛

محمد طاها حسناتی
۱۴۰۳/۰۹/۰۲

عالی عالی عالی حتما بخرید

۱۴۰۱/۱۲/۲۷

عالی بود

mobinabayrami
۱۴۰۵/۰۳/۰۱

. هفتمین کتاب سال ۱۴۰۵ . بسیار عالی بود 👌🏻 من خیلی این کتاب رو دوست داشتم متن بسیار روان ، رفرنس های معتبر و همه ذکر شده در کتاب این کتاب رو به همه پیشنهاد میکنم خصوصا به نوجوان ها...بیشتر

زهرا
۱۴۰۵/۰۱/۰۵