معرفی و دانلود کتاب اصول دین نوجوان pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر معارف

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب اصول دین نوجوان

کتاب اصول دین نوجوان نوشته حجت الاسلام علی شعیبی است. این کتاب آموزش اعتقادات اسلامی به کودکان و نوجوانان با روشی نوین، برگرفته از آیات قرآن کریم است.

درباره کتاب اصول دین نوجوان

اعتقاد به خداوند، پیامبران، امامان و روز قیامت را اصول دین اسلام هستند. اعتقاد و شناخت به اصول دین بر همه مسلمانان واجب و لازم است. نسل متدین امروز باید اعتقاد به اصول دین را با تفکر در وجود خودش، تامل در مخلوقات خداوند بزرگ و دیدن نشانه‌های او، به دست آورد!

در این کتاب با زبانی ساده و روان اصول دین برای کودکان و نوجوانان بیان می‌شود.

این کتاب با قلم جذاب برای نوجوانان به همراه عکس‌هایی که به جذابیت و فهم آسان کتاب کمک می‌کند، چاپ شده است. نویسنده آن حجت الاسلام علی شعیبی قبلا کتاب «بدان یرحمک الله» را نوشته است.

خواندن کتاب اصول دین نوجوان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام نوجوانان و مربیان و والدینی که دغدغه تربیت دینی فرزندشان را دارند پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اصول دین نوجوان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:اصول دین نوجوان
عنوان دیگر:آموزش اعتقادات اسلامی به کودکان و نوجوانان با روشی نوین، برگرفته از آیات قرآن کریم
موضوع:کلیات اسلام، دانستنی‌های کودک و نوجوان
تعداد صفحه‌ها:۶۴ صفحه
قیمت کتاب:۴۲۰۰۰ تومان

وحید
۱۴۰۰/۰۸/۰۹

خیلی زیباست میتونید نسخه چاپی این کتاب و سایر کتابهای دینی کودک و نوجوان رو از کانال کتاب کودک و نوجوان در ایتا خریداری کنید eitaa.com/ketabe_k

maryamrab
۱۴۰۱/۰۱/۱۹

اسمش کتاب برای نوجوانانه ولی به درد ادم های بزرگسال هم میخوره بخدا واقعا پیشنهاد میشه

Rafiee Official Network
۱۴۰۰/۰۹/۲۳

عالی

۱۴۰۰/۱۲/۲۴

بسیار عالی و مفید بود توصیه می کنم که حتما حتی بزرگسالان هم این رو مطالعه بکنن.

۱۴۰۱/۰۲/۱۹

معرکه بود🤩🤩🤩👌👌👌👌

Hadis_Goudarzi
۱۴۰۱/۰۷/۰۸

من یک آموزگارم. از این کتاب برای کلاس هام خیلی بهره بردم. متن بسیار روون و خوبی داره

۱۴۰۱/۰۹/۰۳

به نظر من این کتاب سوال های که در ذهن نوجوان به وجود می آید جواب میدهد با تصاویری که در کتاب هست نوجوان به خود جذب می کنند

parsa Karimi
۱۴۰۱/۰۴/۰۷

عالی

amir ataei
۱۴۰۲/۰۱/۰۳

ساده و روان بود، خیلی دنبال براهین پیچیده و قوی نباشید.

montazer278
۱۴۰۱/۱۰/۱۶

برای مقطع ابتدایی به بالا بسیار عالی و جذاب است+صفحه آرایی زیبا البته من چاپی خریدم.

امیرمحمد جعفرزاده
۱۴۰۱/۰۵/۱۰

خیلی عالی است. به خوبی به سوالاتتان درباره‌ی اصول دین جواب می‌دهد. به درد بزرگسالان هم می‌خورد.

مریم داداشی
۱۴۰۳/۱۰/۲۳

من یه معلم ابتدایی ام. این کتاب با سبک بیان روان و آوردن مصادیق به روز و جهان شمول زمینه ی پذیرش بالایی در مخاطب ایجاد می کنه.

کاربر شماره n ام
۱۴۰۳/۰۱/۰۲

عالی بود🌱 چیزی که خیلی خوشم اومد این بود که از کلمات قلبمه سلمبه استفاده نکرده بود و با مثال‌هایی راحت و قابل فهم توضیح داده بود آیه های مربوط اول هر قسمت هم جالب بود

Arisa
۱۴۰۲/۱۰/۱۰

عالیییی بوووووود

محمد پارسا
۱۴۰۲/۰۵/۱۵

کاش در مدارس این کتاب دو به بچه ها هدیه بدن البته این کتاب واقعاً بدرد آدم بزرگ ها هم میخوره