کتاب پرورش ماهی خاویاری سیبری (جلد دوم)
معرفی کتاب پرورش ماهی خاویاری سیبری (جلد دوم)
کتاب پرورش ماهی خاویاری سیبری (جلد دوم) نوشتهٔ پاتریک ویلیوت و گای نانوت و میخائیل چبانوف و ترجمهٔ علی طاهری میرقائد و سیدمرتضی حسینی است. انتشارات دانشگاه تهران این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب پرورش ماهی خاویاری سیبری (جلد دوم)
از گونههای اصلی ماهیان خاویاری در سطح دنیا، ماهی خاویاری سیبری است و کتاب پرورش ماهی خاویاری سیبری (جلد دوم) درمورد ماهی خاویاری سیبری (آسیپنسر بری) سخن گفته است. این کتاب در ۲ جلد توسط نویسندگان نامآشنای این حوزه تدوین شده است. جلد اول به زیستشناسی و جلد دوم به پرورش این ماهی اختصاص یافته است. در جلد حاضر مهمترین مباحث در زمینۀ پرورش این ماهی بررسی شده است. این جلد که در ۷ بخش و ۲۵ فصل تدوین شده، درمورد تولیدمثل و تکوین اولیۀ ماهی از جمله چرخههای تولیدمثل، تولیدمثل کنترلشده، انجماد اسپرم و تغییر تغذیه در لاروهای ماهی خاویاری سیبری، پرورش تا اندازهٔ بازاری، ویژگیهای خوراک و تغذیه، جایگزینی پودر ماهی در خوراک، اختلال اندوکرین در خوراک حاوی سویا، تأثیر پری و پروبیوتیکها و محرکهای ایمنی بر میکروبیوتای روده و تنظیم ایمنی و دفع نیتروژن و... سخن گفته است.
مؤسسهٔ انتشارات دانشگاه تهران بر انتشار کتابهای آکادمیک تمرکز دارد. این مؤسسه از سال ۱۳۲۵ کار خود را به طور مستقل آغاز کرده است. دکتر پرویز ناتل خانلری آغازگر فعالیت این انتشارات بود. پس از دکتر خانلری، شادروان دکتر ذبیحالله صفا با یاری دکتر حسین مینوچهر مدیریت توسعهٔ انتشارات را بر عهده گرفتند.
انتشارات دانشگاه تهران زیر نظر مدیریت ادارهٔ کل خدمات پژوهشی و انتشارات دانشگاه تهران اداره میشوند. انتشارات دانشگاه تهران، نخستینبار با این آرمان پدید آمد که پاسخگوی نیاز دانشجویان باشد، اما بهمرور نیازهایی فراتر از نیاز نخستین نمودار شدند. در مرحلهٔ اول اساتید نیازمند آن بودند تا با گسترش کمی و کیفی دانشگاه، از آخرین دادههای علمی برخوردار شوند. پس از اینکه که دانشگاه تهران، مؤلفان بزرگ و سرشناس را جذب برنامههای آموزشی خود کرد، انتشارات دانشگاه تهران چاپ و انتشار آثار آنان را نیز در زمرهٔ وظایف خود قرار داد. این رویه تا آنجا ادامه داشت که بندی از اساسنامه به آن اختصاص یافت؛ با این مفهوم که انتشارات دانشگاه تهران خود را ملزم به چاپ متون و آثار فرهنگی ایرانزمین کرده است. انتشارات دانشگاه تهران تاکنون بیش از ۵٬۰۰۰ عنوان کتاب منتشر کرده است و به طور میانگین در هر روز بیش از یک کتاب منتشر میکند.
خواندن کتاب پرورش ماهی خاویاری سیبری (جلد دوم) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به استادان و دانشجویان رشتهٔ شیلات و علوم زیستی، پژوهشگران و علاقهمندان به ماهیان خاویاری، بهویژه ماهی خاویاری سیبری پیشنهاد میکنیم.
حجم
۲۰٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۷۷۴ صفحه
حجم
۲۰٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۷۷۴ صفحه