کتاب سرزمین مقدس
معرفی کتاب سرزمین مقدس
کتاب سرزمین مقدس نوشتهٔ گی دولیل و ترجمهٔ عاطفه احمدی است. نشر اطراف این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر سفری به فلسطین را روایت کرده است.
درباره کتاب سرزمین مقدس
کتاب سرزمین مقدس که سفرنامهای مصور از نشر اطراف به شمار میرود، یکی از کتابهای مجموعهٔ «روایت مصور» این انتشارات است. این کتاب نوشته و حاصل طراحی گی دولیل است که یکی از مشهورترین سفرنامههای مصور را پیش روی ما قرار داده. نام این کتاب معمولاً در فهرست برترین گرافیکناولها بهانتخاب مؤسسهها و سایتهای معتبر قرار داشته است. در ابتدای کتاب حاضر میتوانید با چیستی و چرایی وجود سفرنامههای مصور آشنا شوید.
گی دولیل در کتاب سرزمین مقدس بهشکلی ماهرانه بنای یک نقشهٔ فرهنگی از حالحاضرِ اورشلیم را نهاده است. او از سبکی بهره برده که در آن دیدگاه یک غریبه را نسبت به سرزمینی غریبه نشان میدهد. این روش در کتابهای دیگر دولیل هم که «سفر به پیونگ یانگ»، «شنژن» و «برمه» را به تصویر کشیده بودند، دیده میشود؛ در واقع گی دولیل به خواننده کمک میکند تا حس زندگی روزمره در شهرهایی را که عدهٔ اندکی قادر به مسافرت به آنجا هستند، درک کند. نویسنده در کتاب حاضر، پیچیدگیهای شهری را بررسی میکند که خیلیچیزها را به بسیاری از افراد عرضه میکند. او ظریفانه اثرات ناسازگاریها بر زندگی افرادی را که در ۲ طرف دیوار زندگی میکنند، ارزیابی و روزمرگیهای این افراد را با زبانی شوخ و مفرح و در کنار نقاشیهایی جالب ارائه میکند. دولیل با مشاهدهٔ زندگی مسیحیان، یهودیان و مسلمانان که سرزمین مقدس را خانهٔ خود میخوانند، خطمشی حساس و عادلانهای را دنبال میکند؛ هیچچیز را پیشفرض ندانسته و همهچیز را نقاشی میکند.
این رمان مصور دربارهٔ مردی است که زندگی خود در اورشلیم را بازگو میکند. او همراه با همسرش که عضو انجمن پزشکان بدون مرز است به آنجا رفته و علاوه بر نگهداری از فرزندان و خانه، می کوشد تا گاه از خانه بیرون برود و هر چیزی را که در این سرزمین پیچیده و سرشار از تناقض میبیند، به تصویر بکشد. رمان هم فضای نشاطآوری برای خواننده ایجاد میکند و هم سبب میشود تا به آنچه از طریق این کتاب میآموزد، بیاندیشد. ازآنجاکه کتاب حاضر از دیدگاه یک فرد بیرونی و غریبه بیان میشود، حس و تجربهٔ خواندن آن حقیقیتر جلوه میکند.
خواندن کتاب سرزمین مقدس را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران سفرنامههای مصور و افرادی که مایلند پیرامون کشور فلسطین مطالعه کنند، پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب سرزمین مقدس
شش فرقهی مذهبی بهطور مشترک مسئولیت کلیسا را بر عهده دارند. در سال ۱۸۵۲ مقرر شد که برای جلوگیری از هرگونه منازعه و حفظ وضع موجود، هر فرقه قسمت مربوط به خودش را مدیریت کند. با این حال این مکان مقدس را به خانوادهای مسلمان سپردند. آنها نسلهاست که هر روز درها را به روی افراد باز میکنند و میبندند. با وجود قانون وضعشده فرقههای مختلف بعضیوقتا با هم کنار نمیآیند و جدایی و تفرقه بینشان اتفاقی معمولی است. یکی از نمونههای معروفش نردبان چوبی است که بهخاطر اختلاف پیشآمده میان آنهایی که پنجره را در اختیار داشتند و کسانی که از بالکن زیرش محافظت میکردند کنار دیوار قرار داده شد.
یه کارتونیست کاناداییه که به خاطر اینکه شغل همسرش تو سازمان پزشکان بدون مرزه، با همسرش میره ماموریتای مختلف. اکثر کشورایی که میرن کشورای پرحاشیه و سیاسیه اما جذابیت کتاب در اینه که اصلا قاطی ابعاد سیاسی نمیشه و تصویر
سلام وقت بخیر اگر ممکنه کتاب های مصوری که در اپ قرار میدید با کیفیت بالاتری منتشر کنین چون تصویر خیلی پیکسلی و کم کیفیت هست، با تشکر🌹🙏
بسمه تذکر مهم: کتاب، یا بهتر بشه توصیفش کرد، "سفر" ی که پیش روتون هست، اوقات خوشی رو براتون رقم خواهد زد. کسایی که اهل مطالعه سفرنامه هستن میدونن یکی از چالشای اصلی در سفرنامه خود شخص نویسندست که در طول کتاب
من نسخه چاپی را خریدم.عالی بود و بسیار لذت بردم.اطلاعات خوبی از نگاه یک انسان غربی در مورد ظلم صهیونیستها به فلسطینیان میده.چه ارتش اسرائیل و چه شهرک نشینان تندرو صهیونیستی و همچنین از جشنها و آداب صهیونیست ها
عالی. واقعا عالی. اگر دوست دارید بدونید فلسطین چه خبره و حتی اگر دوست ندارید بدونید، بازم این کتاب رو بخونید. نویسنده یه کارتونیست کاناداییه و هیچ شعار و ادایی هم در کار نیست. کتاب هم کمیکاستریپه که خوندنش رو
من چاپیش رو خوندم و فوقرالعادست . خصوصا بی طرف بودن و طنزی گی دولیل.
کتاب را در هشتمین ماه بعد از شروع طوفان الاقصی تمام کردم. روایت حضور یک کاریکاتوریست و نویسنده اروپایی در شهر قدس، روایت خیلی جالبی است. سبک زندگی عجیب و غریب ساکنان این منطقه از کره زمین، با فاصله از فهم
نسخه فیزیکی حتی با تخفیف خیلی گرونه :(
البته اسم اصلی کتاب هست اسرائیل!