معرفی و دانلود کتاب مترسک نیمه شب راه می افتد pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر پیدایش

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب مترسک نیمه شب راه می افتد

کتاب مترسک نیمه شب راه می افتد نوشتهٔ آر. ال. استاین و ترجمهٔ شهره نورصالحی است. نشر پیدایش این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر برای نوجوان‌ها نوشته شده و یکی از کتاب‌های مجموعهٔ «ترس و لرز» است.

درباره کتاب مترسک نیمه شب راه می افتد

کتاب مترسک نیمه شب راه می افتد یکی از کتاب‌های مجموعهٔ «ترس و لرز» است؛ مجموعه‌ای که آر. ال. استاین آن را با کتاب «خانهٔ مرگ» آغاز کرد. این مجموعه ۱۰۰ عنوان کتاب دارد و به زبان‌های گوناگونی در سراسر جهان برگردانده شده است. این داستان‌ها ترسناک و برای نوجوان‌ها هستند.

خواندن کتاب مترسک نیمه شب راه می افتد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به همهٔ نوجوان‌ها پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مترسک نیمه شب راه می افتد و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمترسک نیمه شب راه می افتد
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه ترس و لرز

♥Negar♥
۱۴۰۲/۰۴/۲۲

من این کتاب را از باغ کتاب خریدم ، ولی به هر حال هر دو داستانش یکی است ! ولی ........... داستان : عالی کیفیت : عالی جذابیت : بسیار بالا ترجمه : عالی صفحه آرایی : عالی متن : عالی من...بیشتر

ملکه کتابخون ها
۱۴۰۲/۰۲/۰۱

عالیه.بهترین کتاب.🌺⁦♥️⁩💙⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩

گمشده در دنیای کتاب ها :(
۱۴۰۲/۰۹/۰۶

مزرعه پدربزرگ و مادربزرگ جودی هیجان انگیزترین جای دنیا نیست. با این حال جودی خیلی دوست دارد تابستان ها را آنجا بگذراند؛ آخر، قصه های ترسناک پدربزرگ و پنکیک های شکلاتی مادربزرگ بی نظیر است. اما امسال تابستان، مزرعه واقعا...بیشتر

۱۴۰۳/۱۲/۰۳

من خریده بودم عتلی بود

Mohadeseh
۱۴۰۳/۱۱/۱۸

کتاب خوبی بود

مصطفی
۱۴۰۳/۰۷/۲۲

بچه بودم (حدود پانزده سال پیش) اینو با اینترنت دلیل آپ سفارش دادم😃🥲 هنوز دارمش ❤️❤️

۱۴۰۳/۰۱/۲۰

عاشقشمممم

itmubina
۱۴۰۵/۰۳/۰۱

این کتاب برای من فقط یه داستان نبود، یه شروع بود. اولین کتابی که باعث شد وارد دنیای کتاب ها بشم :)

نرجس
۱۴۰۳/۰۸/۲۲

به نظرم کتاب خوبی بود کتابی از همین نویسنده هست بنام فریاد ماسک نفرین شده حتما بخوانید