کتاب موسیقی در آثار شاعران ایران و نقاشان جهان
معرفی کتاب موسیقی در آثار شاعران ایران و نقاشان جهان
کتاب موسیقی در آثار شاعران ایران و نقاشان جهان نوشتۀ پدرام حکیم زاده است. این کتاب را انتشارات شهر پدرام منتشر کرده است.
درباره کتاب موسیقی در آثار شاعران ایران و نقاشان جهان
کتاب موسیقی در آثار شاعران ایران و نقاشان جهان، مجموعهای از نقاشیهای جهان و اشعار شاعران ایرانی است که به مفهوم موسیقی اشاره میکند.
در این کتاب ۷۰ تابلو از نقاشان جهان با موضوع موسیقی، تاریخ و شناخت موسیقی و ۵۰ لوگو با موضوع موسیقی معرفی و بررسی شده است.
خواندن کتاب موسیقی در آثار شاعران ایران و نقاشان جهان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای علاقهمندان به نقاشی و موسیقی مفید و کاربردی است.
بخشی از کتاب موسیقی در آثار شاعران ایران و نقاشان جهان
«پیش گفتار اول
اسرافیل یا اسرافین نام فرشته شیپورزن روز رستاخیز در باور مسلمانان است. او یکی از فرشتگان نزدیک (مقرب) به خدا بهشمار میآید. در باور اسلامی خدا فرمانهایی را بر یک صفحۀ حفاظت شده به نام الوح محفوظ مینویسد و اسرافیل این فرمانها را از روی آن لوح میخواند و این پیامها را به جبرئیل و دیگر کارگزاران خدا میرساند. بیشترین شهرت اسرافیل بهخاطر شیپور اوست که همیشه آن را بر لب دارد و قرار است در روز رستاخیز با دمیدن در آن مردگان را زنده کند. به شیپور اسرافیل اصطلاحاً صوراسرافیل گفته میشود. از اسرافیل بهطور مستقیم در قرآن یادی نشده است و سخن از او تنها در روایات دیده میشود. به هنگام سخن از فرشتگان نزدیک به خدا، نام اسرافیل پس از جبرئیل و میکائیل بهعنوان فرشته سوم میآید. در برخی روایات اسلامی آمده که اسرافیل نخستین فرشتهای بود که از فرمان خداوند پیروی کرد و بر آدم سجده کرد. در باور مسلمانان اسرافیل فرشتهای است با پیکری بسیار بزرگ و با چهار بال که یک بال او در غرب و یک بال در شرق قرار دارد، با بالی دیگر بدن خود را میپوشاند و یک بال را نیز برای محافظت در برابر شکوه ایزدی استفاده میکند. پاهای اسرافیل در قعر زمین هفتم جای گرفته و عرش بر شانهاش قرار دارد.
صوراسرافیل
صور به معنی شاخی است که برای شیپور زدن از آن استفاده میشود. میگویند اسرافیل دو گونه شیپور میزند. با شیپور زدن نخست همۀ موجودات جهان میمیرند و جهان به پایان میرسد و اسرافیل با دمش دوم در شیپور موجب زنده شدن و برخاستن مردگان در حمیدی مینفع والقرآن شبه البوق و قایق راس الوقت عمرین السموات والأرض وهو شا لعرب بانات تقبله مراتها انا من الرابع الام به مرحلة الا اما الان الألم آخرت میشود.
اشارات در متنهای اسلامی
در قرآن از اسرافیل نامبرده نشده است و تنها در روایات، سخن از این فرشته به میان آمده است. در قرآن از دمیدن شیپور به عربی نفخ (صور)، سخن به میان آمده؛ ولی به نام دمنده در آن اشارهای نشده است، اما روایات تفسیری نام دمندۀ شیپور را که در هنگام برپایی قیامت صورت میپذیرد اسرافیل ذکر کردهاند. قرآن مینویسد: در شیپور دمیده میشود، و بر اثر آن، جز آنکه خدای بقای او را خواسته است، هر که در آسمانها و زمین است یکسر مدهوش مرگ میشوند. سپس بار دیگر شیپور دمیده میشود و ناگهان مردمان از خواب مرگ برخاسته و در صحنۀ محشر نظاره گر سرنوشت خود میگردند.»
حجم
۱۶٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۸۲ صفحه
حجم
۱۶٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۸۲ صفحه