کتاب طراحی صنعتی خلاقانه
معرفی کتاب طراحی صنعتی خلاقانه
کتاب طراحی صنعتی خلاقانه نوشته پدرام حکیمزاده یکی از آثار انتشارات شهر پدرام است. شهر پدرام ناشر تخصصی در حوزه هنر و ادبیات است. کتابهای این نشر با اطلاعاتی جامع و دقیق به همراه تصاویری کاربردی، موضوع را برای خواننده شرح میدهند.
درباره کتاب طراحی صنعتی خلاقانه
طراحی به دانش ایجاد یک طرح از تصویری ذهنی، خیالی یا واقعی گفته میشود. طراحی در معنای تخصصی، مفاهیم و کاربردهای متنوعی را در برمیگیرد، از این رو مانند واژه هنر با یک تعریف مشخص نمیتوان تمام جنبههای آن را بیان کرد. این کتاب به صد و چهل اثر از طراحان صنعتی جهان میپردازد و علاقهمندان به این حوزه میتوانند با مطالعه این کتاب در کوتاهترین زمان به اطلاعات دقیق و مفیدی دست پیدا کنند.
خواندن کتاب طراحی صنعتی خلاقانه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام پژوهشگران و علاقهمندان به طراحی صنعتی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب طراحی صنعتی خلاقانه
بسته بندی جزء لازم و ضروری یک محصول است که شناساندن و نگهداری محصول را از تولید تا مصرف بر عهده دارد. علم طراحی بستهبندی علم، هنر و فناوری محافظت از محصول برای نگهداری، انبار ، انتقال و توزیع، ذخیره، فروش و استفاده از آن است به گونهای که از سویی کمترین آزار در حین تولید تا مصرف به محتوای محصول و از سوی دیگر به محیط زیست وارد گردد. بستهبندی شامل مراحل طراحی، ارزیابی، و تولید بستهها میشود. بستهبندی بهطور بسیار جامعی بر زندگی ما سایه افکنده است، به طوریکه ما در تمام اطراف خود آن را مشاهده میکنیم. از اقلام مواد زیبایی و دارویی گرفته تا کالاهای مصرفی و لوازم خانگی و کالاهای صنعتی و استراتژیک مانند محصولات پتروشیمیایی همه با بستهبندی مرتبط هستند. وظیفه اصلی بستهبندی محافظت از محصول است. بستهبندی با برچسبهای استاندارد این امکان را به ما میدهد تا متوجه شویم چه نوع محصولی داخل بسته قرار دارد و شرایط حفظ و نگهداری آن چگونه است. و سازمانهای معتبر و ملی استاندارد کشورهای ISOسازمان جهانی استاندارد پیشرفته گامهای مهمی در تدوین استانداردهای بستهبندی و مشخصا فنی آن برداشتهاند. طراحی بستهبندی شامل طراحی فیزیک بستهبندی و گرافیک آن است. در زمان حاضر به نظر میرسد طراحی بستهبندی باید زیرگروه طراحی محصول باشد به گونهای که به طراحی بستهبندی به عنوان جزئی از کمپین عملی طراحی محصول نگریسته شده و همپای آن شروع شود و انجام یابد
افتضاح همش عکسه چیزی از خلاقیت نگفته