کتاب شجاعت: چیره شدن بر ترس و برانگیختن اعتماد به نفس
معرفی کتاب شجاعت: چیره شدن بر ترس و برانگیختن اعتماد به نفس
«شجاعت» نوشتهی دبی فرود(۲۰۱۳-۱۹۵۵) نویسنده و سخنران انگیزشی پرآوازهی آمریکایی است. این کتاب در خصوص بیان نحوه چیرهشدن بر ترس و برانگیختن اعتماد به نفس است.
با خواندن این کتاب درمییابیم که برای به پا خاستن مبارز شجاع درونمان، لازم است از نو با نیرویی سترگ که ما را به اطمینان و شجاعت وجودمان پیوند میدهد، ارتباط برقرار کنیم. دبی فورد در دیباچهای بر آغاز این نوشته، دل به دریا میزند و از مراحل دشوار رویارویی با بیماری سرطان و پذیرش این وضعیت دشوار پرده برمیدارد. اکنون که نویسنده دلاورانه از فراز این خیزابههای بلاخیز گذر کرده و دیگر در میان ما نیست، خواندن شرح دلاوریهای او و چگونگی چیره شدن بر ترسهایش آشکارا ما را فرامیخواند تا از نقش قربانی رها شویم و اسب راهوار دلیری را در میدان زندگی بتازانیم.
در این کتاب دبی فورد به روشنی در بارۀ دگرگونی شخصیاش مینویسد؛ از آن هنگام که در رویارویی با زندگی، نگرشی «ترسبنیاد» داشت تا هنگامی که زنی نیرومند و شجاع شد. او هیچ ملاحظهای نمیکند و هیچ چیزی را پنهان نگه نمیدارد. او طرح زیستن یک زندگی شجاعانه را ادقت شرح میدهد. با مطالعه و درک پیشنهادهای پرمحتوای نویسنده، بیتردید هر چه بیشتر آمادۀ رویارویی با چالشهای زندگی خود میشوید و این بار از موقعیتی نیرومندتر و با اعتماد به نفس بیشتر و همچنین با شجاعتی بیشتر، گام برمیدارید. نویسنده در این صفحات به راستی همه چیز را میان دایره ریخته است. او شجاعتی را نشان میدهد که نویسندگان انگشتشماری حاضر به نمایش آن هستند؛ به ویژه آنهایی که دارای شهرت دبیفورد باشند.
یک کتاب عالی دیگر از دبی فورد. با تمریناتی بسیار کاربردی ، اثربخش و انرژی دهنده
کتاب شجاعت دبی فورد، یک کتاب بینظیر، آگاهیبخش و برانگیزاننده است. خوندن این کتاب رو به همهٔ کسانی که میخوان اعتماد به نفس و عزت نفس خودشون رو افزایش بدن تا بتونن جایگاه منحصر به فرد خودشون رو توی
خیلی کتاب خوب و تاثیر گذاریه به کسانی که در پی کسب اعتماد به نفس و رهایی و از کمال گرایی هستن این کتاب و کتاب جرات داشته باش از فردریک فانژه رو پیشنهاد میکنم.
کتاب های دبی فورد بی نظیره ،ممنون
دو تا کتاب شجاعت از دبی فورد در اینجا هست، اینها تفاوتشون چیه؟ یکی ۱۲ تومنه، یکی هم ۸ و خورده ای... البته یه ۱۸ تومنیش هم وجود داره... 🤔🤔🤔
سلام این کتاب رو میشه هدیه به کاربر دیگری هم داد؟
من این کتاب رو خریدم، الان قسمت دیباچه هستم، متاسفانه تا اینجاش که ترجمه اش خوب نبوده
کتاب خوبیه اما گاها حوصله سر بر میشه چنتا تمرین خوب درکتاب هست که انجام دادنش مفیده. کتاب حس خوب و روشنی به آدم هدیه میده و کمک میکنه بیشتر خودمون رو دوست داشته باشیم.
این کتاب صوتی نیس ؟
بنظرم کتابای موفقیت بدرد افرادی میخوره که امکانات زندگی دارن ولی دید مثبتی به زندگی ندارن (یا شجاعتشو ندارن)، اما توی ایران آخه چه چیزی هست که بخوایم با شجاعت یا انرژی مثبت به دستش بیاریم؟ بعدشم قصد تمسخر نویسنده