کتاب نگین هستی
ناگفتههایی از زندگانی و شخصیت پیامبر اکرم (ص)
معرفی کتاب نگین هستی
کتاب نگین هستی نوشتهٔ حسین سیدی است. انتشارات خادم الرضا (ع) این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر حاوی ناگفتههایی از زندگانی و شخصیت پیامبر اکرم (ص) است.
درباره کتاب نگین هستی
نویسنده معتقد است که امروز امت اسلام و ملت ما بیش از همیشه به پیام و معنویتی که پیامبر اکرم (ص) به انسانها تعلیم داد، نیازمند است. ما باید درسهای پیامبر (ص) را به درسهای زندگی و برنامههای جاری خود تبدیل کنیم. کتاب «نگین هستی» در ۴ فصل نوشته شده که عناوین فصلها از این قرار است: «خویشتن»، «خدا»، «دیگران» و «طبیعت». این کتاب حاوی ناگفتههایی از زندگانی و شخصیت پیامبر اکرم (ص) است.
خواندن کتاب نگین هستی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران مطالعه پیرامون شخصیت و زندگی پیامبر اسلام پیشنهاد میکنیم.
بخشهایی از کتاب نگین هستی
«حضرت که خوشبختترین انسان به مفهوم راستین آن بود، برای اصلاح دیدگاه انسانها، خوشبختی را چنین تبیین میکرد: « خوشا به حال بندهای که درآمدش پاکیزه است، خوش اخلاق است، نیتی نیکو دارد، افزون مالش را در راه خدا داده، و سخن اضافیاش را رها کرده است، بدی خویش را از مردم بازداشته و با آنها انصاف میورزد.»»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب نگین هستی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | نگین هستی |
| عنوان دیگر | ناگفتههایی از زندگانی و شخصیت پیامبر اکرم (ص) |