کتاب شکوه دیدار
خواندن نظراتمعرفی کتاب شکوه دیدار
کتاب شکوه دیدار نوشتهٔ شبنم مدبری است. انتشارات آذرفر این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این کتاب در باب بشر از دیدگاه مذهبی است.
درباره کتاب شکوه دیدار
کتاب شکوه دیدار که در ۲۰ فصل نوشته شده، با مقدمهای تحتعنوان «عوالم روحی» آغاز شده است. در این مقدمه از بشر و سه بخشِ او سخن گفته شده است. جسم بشر یکی از این سه بخش است. این اثر برابر است با داستانهای یادداشتگونهٔ فارسی که طرحهایی از نویسنده را هم در بر گرفته است.
خواندن کتاب شکوه دیدار را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب بشر از دیدگاه مذهبی پیشنهاد میکنیم.
خطبه البیان
حدیث حقیقترضا اسدپور
عنوان بصری (جلد دوم)سیدمحمدمحسن حسینی طهرانی
پژوهشی در ترویج فرهنگ تئاترروح الله جعفری
نه! نمی خوام!سامانتا کاتریل
اسرار ملکوت، مقدمه شرح حدیث عنوان بصری از امام صادق علیه السّلام (جلد سوّم)سید محمدمحسن حسینی طهرانی
آیه الکرسی مشکل گشای مشکلاتنادر مرادی پینوندی
چشم برزخیسید علی نجفی
غرق در نورزهره زاهدی
۲۳,۵۰۰۵۰%
عالی
کتاب بسیار جالب و خوبی بود برای من که خیلی علاقه مند به تجربه ی نزدیک مرگم کتاب خیلی جالبی بود حتما بخونیدش
کتاب بسیار عالی ای بود، تقریبا یکی از جذاب ترین تجربه های نزدیک به مرگ که تا الان خوندم
عالی تجربه مرگی که به خوبی و با احساسات فراوان به تصویر شده کتاب درباره تجربه مرگ و توصیف ملائک واقعاً تأثیرگذار بود. نویسنده با جزئیات بسیار واقعی، حضور ملائک رو به تصویر کشیده و این باعث شد احساس نزدیکی بیشتری به دنیای
تشکر از خانم مدبری عزیز برای به اشتراک گذاشتن این تجربه باارزش، کتاب واقعا جالبی بود
این کتاب معلوم نیست چا یه من خیلی از تجربه های مرگ را خواندم ولی تو یوتویوب هم خیلی زیاد فیلم صحبت تجربه مرگ را شنیدم ولی این مثل فیلم علمی تخیلی میمونه هر لحظه آدم حس میکنه نویسند از خودش