کتاب عشق دونه
معرفی کتاب عشق دونه
کتاب عشق دونه تألیف اعظم ترکمان و با ویرایش آرش رجبیزاده در نشر بید چاپ شده است.
درباره کتاب عشق دونه
عشق دونه اثری است که به زبان ساده و در قالب داستان به بازنمایی برخی از مسائل و مشکلات زنان در جامعه خصوصاً مادران میپردازد و با ترسیم بیمها و امیدها و هراسها و تلاشهای زنان سعی دارد تا دریچهای را باز نماید برای بهتر دیدن و دیدهشدن شوق زیستن و زندگیکردن زنان در جامعه و درعینحال راهنمایی باشد برای تصمیم آنها در جهت فرزندآوری و تداوم حیات و زندگی در زیر سایه عشق و محبت مادرانه.
نویسنده در مقدمهٔ کتاب خود مینویسد:
زنی که میخواهد باردار شود انتخاب شده است تا بدنش به مجرایی برای انتقال ربوبیت به جهان مادی تبدیل شود تخمکگذاری از قوانین طبیعت است اما بارداری قانونی الهی است.
کتاب عشق دونه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به مادران پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب عشق دونه
«زندگی از چه لحظهای شروع میشود؟ برخی روایات مذهبی آغاز حیات را لحظهای میدانند که روح قصد دارد وارد کالبد انسانی شود در آیات قرآن کریم انسان مخلوق ارزشمند خداوند است و از جانب پروردگار دارای کرامت و ارزش خاصی است و خلقت انسان در قرآن بهترین زمان نامیده شده است توصیه به فرزندآوری و تبیین برکات آن فرهنگ ایران و یافتههای دانش بشری اشاره به بخش مهمی از جنبههای کیفیت زندگی افراد در خانواده دارد امروزه بسیاری از خانوادهها به دلایل متعددی از جمله تغییر سبک زندگی، مشکلات اقتصادی و فرهنگی و یا مسئله اشتغال و تحصیل بانوان، تمایلی به فرزندآوری ندارند و یا به داشتن تنها یک فرزند اکتفا میکنند. مسئولان و کارشناسان امر برای حل معضل فرزندآوری، بر ضرورت "فرهنگسازی" تأکید میکنند؛ اما آنچه مسلم است هنوز سازوکارهای فرهنگ سازی و لوازم و بایستههای آن، چنان که شایسته است مورد توجه قرار نگرفته است که با توجه به شرایط امروز، ضرورت آن بیش از پیش احساس میشود. مسائل و مشکلات اقتصادی، برآورده نشدن نیازهای دوران کودکی، مسئولیتپذیر نبودن در قبال فردی دیگر، تغییر الگوی زندگی و دیدگاههای زوجین، نهادینه کردن سیاستهای کاهش جمعیت برای زندگی بهتر و... از عوامل به تاخیر انداختن و حتی ممانعت از فرزندآوری است.
مهمترین مرحله فرهنگ سازی، شناخت دقیق مشکل است ضمن اینکه بیرغبتی به فرزندآوری بیش از آنکه ریشه در عوامل اقتصادی داشته باشد، محصول تغییر هنجارهای اجتماعی، افزایش نگرش فردگرایانه، تمایل روزافزون زنان برای ابراز وجود از طریق روی آوردن به انواع شغلها، احساس امنیت نسبت به آینده و بینیازی از حامی فرداست.
وجود فرزندان در خانواده بر ساحتهای مختلف زندگی اثر میگذارند از جمله رفع مشکلات و نگرانیها سلامت جسمی و شادکامی والدین، استحکام بنیان خانواده ارتقای شخصیت انسانی و درجات معنوی پدر و مادر را در پی دارد وقتی به سیر آفرینش نظام خلقت خداوند متعال نگاه میکنیم همه چیز رو به تکامل پیش میرود و فرزندآوری همسو با این تکامل سوق داده میشود بحث فرزندآوری یکی از مولفههای مهم علم جمعیت است. به نظر میرسد تمایل ایرانیان به فرزندان کم، محصول تغییرات در انگارههای ذهنی آنها دربارۀ فرزندآوری است. که جهت اصلاح این وضعیت نیاز به فرهنگ سازی در این زمینه احساس میشود. تحقیقات حاکی از آن است که فرزندآوری تاثیر بسزایی در سلامت همه جانبهی زنان دارد افزایش امید به زندگانی، افزایش جوانی و احساس سرزندگی حتی در سنین بالا، شادابی و تحرک، افزایش اعتماد به نفس و عزتنفس، ایجاد علاقه و اشتیاق به زندگی مشترک، هدفمند بودن در زندگی، ایجاد شوق در بین اعضای خانواده و عدم تنهایی فرزندان در آینده.»
حجم
۴۵٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۵۱ صفحه
حجم
۴۵٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۵۱ صفحه