کتاب هنر آرامش
معرفی کتاب هنر آرامش
«هنر آرامش» آموزش ۲۱ گام برای رسیدن به آرامش درونی و نحوهی مقابله با استرس و رهایی از حزن و اندوه به قلم هرمان شوارتس است.
دستیابی به آرامش، به صندلی راحتی، زندگی مرفه، پول و ثروت و... مربوط نمیشود. آرامش واقعی زمانی حاصل میشود که نگرش خود را نسبت به حقیقت وجودیتان تغییر دهید. برخی افراد احساس میکنند هیچ چیز در زندگی برایشان لذتبخش نیست و از هیچ مسألهای احساس رضایت نمیکنند. اما فراموش نکنید که عدمتوجه به احساسات درونی، تنش را به دنبال دارد و با وجود تنش، آسایش از شما سلب میشود.
این کتاب شامل نکات برجسته و سادهای است که شما را در جهت دستیابی به آرامش ذهنی و جسمیتان هدایت میکند. به طوریکه بدون استفاده از راهکارهای ویژه، میتوانید همان نکات ساده را برای حفظ آرامش خود به کار گیرید. به خاطر داشته باشید، دستیابی به آرامش و حفظ آن دشوار نیست؛ شما حتی میتوانید بدون معالجه و استفاده از داروهای آرامبخش، به همان وضعیت سابق برگردید و با آسودگی خاطر به زندگی ادامه دهید. توصیه میکنم بر روی صندلی بنشینید، دراز بکشید، بخوابید و... ؛ آری، شما میتوانید با همین روشهای مؤثر و مفید روحیهتان را تسکین دهید. بنابراین لازم است این طرحهای کاربردی و مؤثر که برگرفته از تجربیات سیساله و مطالعات مستمر میباشد را جدی گرفته و آن را مجموعهای از نکات سهلالوصول و ساده فرض کنید. نکات عرضهشده برگرفته از روانشناسی پیشرفته هستند که روشهای مؤثر و مفیدی را در مدت زمانی کوتاه ارائه داده و سلامت روحی و جسمی شما را تضمین میکند.
عالی...