دانلود و خرید کتاب چیستی و کارکردهای اشتراک معنوی در تفسیر و ترجمه قرآن کریم قاسم فائز
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب چیستی و کارکردهای اشتراک معنوی در تفسیر و ترجمه قرآن کریم

کتاب چیستی و کارکردهای اشتراک معنوی در تفسیر و ترجمه قرآن کریم

معرفی کتاب چیستی و کارکردهای اشتراک معنوی در تفسیر و ترجمه قرآن کریم

کتاب الکترونیکی «چیستی و کارکردهای اشتراک معنوی در تفسیر و ترجمه قرآن کریم» نوشتهٔ قاسم فائز و مریم گوهری در انتشارات دانشگاه تهران چاپ شده است.

درباره کتاب چیستی و کارکردهای اشتراک معنوی در تفسیر و ترجمه قرآن کریم

در این پژوهش ابتدا آرای مفسـران و دیـدگاه‌هـای زبـان‌شناسـان، چیستی اشتراک معنوی تبیـین‌شـده، مؤلفـه‌هـا، اقسـام و ویژگـی‌هـای آن ذکـر خواهـد شـد. سـپس کارکردهای آن در تفسیر و ترجمه قرآن بررسی می‌شود و درنهایت عملکرد مفسران و مترجمان به این پدیده تحلیل خواهد شد. واژگان از میان واژگان کلیدی نظیر رسول، ذکر و هدی انتخاب مـی‌شـود و در پنج تفسیر که براساس عامل زمان، روش تفسیری، شهرت و مذهب، انتخاب شده‌اند، بررسی می‌شوند.

تفاسیر منتخب عبارت‌اند از:

تفسیر ادبی معانی القرآن از فراء در قرن ۲

تفسیر ادبی کشاف از زمخشری در قرن ۶

تفسیر مجمع‌البیان اثری از طبرسی در قرن ۶

تفسیر جامع روح‌المعانی از آلوسی در قرن ۱۳

تفسیر جامع‌المیزان از آیت‌اللّه طباطبایی در قرن ۱۴

همچنین ۸ ترجمه با توجه به عامل زمـان، شـیوهٔ ترجمـه و شـهرت، انتخـاب و نقـد و بررسـی خواهند شد. از میان ترجمه‌هاى کهن (از قرن ۴ تا ۶) ترجمهٔ تفسیر طبری در قـرن چهـارم و ترجمـهٔ ابوالفتـوح رازی در قرن ششم، از میان ترجمه‌هاى دوران میانه (از قرن ۷ تا ۱۴) ترجمهٔ دهلوى در قرن ۱۲، از میان ترجمه‌های معاصر، پـنج ترجمـهٔ برگزیـده، نماینـدهٔ پـنج روش گونـاگون ترجمـه انتخـاب می‌شوند که عبارت‌اند از:

ترجمهٔ معزی (نمایندهٔ ترجمه‌های تحت‌اللفظی)؛

ترجمهٔ فولادوند (نمایندهٔ ترجمه‌های وفادار)؛

ترجمهٔ مکارم شیرازی (نمایندهٔ ترجمه‌های معنایی)؛

ترجمهٔ الهی قمشه‌ای (نمایندهٔ ترجمه‌های آزاد)

ترجمهٔ مشکینی (نمایندهٔ ترجمه‌های تفسیری).

درباره انتشارات دانشگاه تهران

مؤسسهٔ انتشارات دانشگاه تهران بر انتشار کتاب‌های آکادمیک تمرکز دارد. این مؤسسه از سال ۱۳۲۵ کار خود را به طور مستقل آغاز کرده است. دکتر پرویز ناتل خانلری آغازگر فعالیت این انتشارات بود. پس از دکتر خانلری، شادروان دکتر ذبیح‌الله صفا با یاری دکتر حسین مینوچهر مدیریت توسعهٔ انتشارات را بر عهده گرفتند.

انتشارات دانشگاه تهران زیر نظر مدیریت ادارهٔ کل خدمات پژوهشی و انتشارات دانشگاه تهران اداره می‌شوند. انتشارات دانشگاه تهران، نخستین‌بار با این آرمان پدید آمد که پاسخگوی نیاز دانشجویان باشد، اما به‌مرور نیازهایی فراتر از نیاز نخستین نمودار شدند. در مرحلهٔ اول اساتید نیازمند آن بودند تا با گسترش کمی و کیفی دانشگاه، از آخرین داده‌های علمی برخوردار شوند. پس از اینکه که دانشگاه تهران، مؤلفان بزرگ و سرشناس را جذب برنامه‌های آموزشی خود کرد، انتشارات دانشگاه تهران چاپ و انتشار آثار آنان را نیز در زمرهٔ وظایف خود قرار داد. این رویه تا آنجا ادامه داشت که بندی از اساسنامه به آن اختصاص یافت؛ با این مفهوم که انتشارات دانشگاه تهران خود را ملزم به چاپ متون و آثار فرهنگی ایران‌زمین کرده است. انتشارات دانشگاه تهران تاکنون بیش از ۵۰۰۰ عنوان کتاب منتشر کرده است و به طور میانگین در هر روز بیش از یک کتاب منتشر می‌کند.

کتاب چیستی و کارکردهای اشتراک معنوی در تفسیر و ترجمه قرآن کریم  را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به افرادی که مایل هستند در علوم قرآنی مطالعات بیشتری داشته باشند، پیشنهاد می‌شود.

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۲٫۴ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۲۹۱ صفحه

حجم

۲٫۴ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۲۹۱ صفحه

قیمت:
۸۷,۳۰۰
تومان